Nevolnost týden po ovulaci?
Zdravím,
Mate nekdo zkusenosti se zvracením takto brzy po ovulaci?
Menastruace naposledy 14-19.4.
Ovulace m ela proběhnout 2.5
Styk byl 2 dny a den pred Ovu. A predtim datumy nevim 🙄 je taky mozne ze Ovulace proběhla jiny den...
Od vcera zvracim, nic špatného jsem nesnedla, pritel tvrdi ze mam upal. Ale hlava me neboli a teplotu nemam.
Mela jste některá takto brzy po ovulaci podobne problemy?
Prsa mam citlivé ale myslim, ze jsem si to spis vsugerovala. Dekuju za kazdou reakci.
U nás minulý týden zvracel kde kdo.. myslím, že něco ve vzduchu
@anetka9 Ja za normalnich okolnosti taky ne, ale kdo chce ten vidi 🤣 Objevil se u me, za normalnich okolnosti, dost výjimečnej jev, a to plynatost.
Normalne se mi to stane jednou do mesice ale uz druhej den mi to komplikuje zivot.
A to jím uplne normalne, jak sem zvykla.
😁😁😁😁😁😁😁
@stef_stef Když víš co, nechci ti kazit radost, ale prostě jakákoli věc může být příznak a tím, jak se člověk poctivě pozoruje, tak si to hned spojuje..:(:D sama to znám..takže lepší je si to tak nějak neříkat a počkat no..až čárka na testu je první normální příznak:D tak uvidíš🙂
@stef_stef promiň, ale myslím, že se moc zkoumáš a všímáš si věcí, co bys normálně neřešila...nemyslím to špatně, to vůbec, naopak to dost chápu, člověk prostě moc chce, ale aby pak to případné zklamání nebylo moc velké... :/ Držím palce, aby ráno byla vidět víc...já měla dvakrát dálnici víc než týden před očekávanou MS a tentokrát jsem čárku viděla až den dva před a to ještě dost slabounce, někdo jí má až po vynechání třeba dva dny, takže šance je vždy, ale...
@sarkoc Ja i moje okolí to o me vi. Nemam nic jinyho v hlave.
A rady typu at na to nemyslim, slysim dennodenne. Ale tezko jde na takovou vec nemyslet. Vim ze vidim veci ktery chci a citim veci ktery chci.
Urcite to spatne neberu 🙂 moc dobre to o sobe vim 😁
V minulých dvouch tehotenstvych nebyly zadny větry ani nejaky velky priznaky. Ale je pravda ze u prvního jsem to zjistila az v 7 tt Takze na takovyhle pozorování nebyl moc prostor 😁
@stef_stef budu fakt moc držet palečky, aby to bylo, jak si přeješ 🙂 Já sice těhu jsem, ale zase se z toho nedokážu radovat, z páteční první kontroly mám spíš strach než že bych se těšila (i když to samozřejmě taky, chci vědět, zda tedy opravdu a zda je vše ok)...ale manžel si dokonce bere volno a bude v čekárně, kdyby náhodou, aby mě podržel...v lednu jsem tu informaci jakž takž ustála, ale podruhé bych se asi rovnou v čekárně rozbulela naplno...a pokud to bude OK, bude se alespon radovat se mnou hned 🙂
Na normálním svetle to vidim ale vyfotit to se mi nepovedlo :(
Kalendář mi ukazoval 14 ale kdyz srovnám, mam to vzdycky o 2-3 dny posunuty. Vetsinou ma muj cyklus 32-33 dnu :/ Takze uz by tam carka videt byla podle me.
Holky, vidim leda prd a ne čárku. Takze zase za mesic no. Zkusim zavolat na gyndu, jestli by mi neudelala ultrazvuk kvuli ovulaci. Minule mi rekla ze jsem mlada ze se zadari i bez počítání. Ale to teda pochybuju. Tenhle mesic jswm toho nasoulozila snad vic nez za celej zivot 😁 aspom semnou nebude miminko prožívat stres z maturi. Mimochodem, vcera prisli didaktaky. A zatim vse maaam. ❤️❤️❤️❤️
Ja mela priznaky uz 2 dny po ovulaci a v nedeli jsem melasi pozitivni test...vsechno je mozne.

@micimutr Ta carka nesily 👍🏻👍🏻