Nevolnost týden po ovulaci?
Zdravím,
Mate nekdo zkusenosti se zvracením takto brzy po ovulaci?
Menastruace naposledy 14-19.4.
Ovulace m ela proběhnout 2.5
Styk byl 2 dny a den pred Ovu. A predtim datumy nevim 🙄 je taky mozne ze Ovulace proběhla jiny den...
Od vcera zvracim, nic špatného jsem nesnedla, pritel tvrdi ze mam upal. Ale hlava me neboli a teplotu nemam.
Mela jste některá takto brzy po ovulaci podobne problemy?
Prsa mam citlivé ale myslim, ze jsem si to spis vsugerovala. Dekuju za kazdou reakci.
@stef_stef ten jsem jedinej ze všech věcí ještě nezkoušela:D jako jo ono je tam napsáno, že i při plánování, ale hlavně tam jsou vitamíny pro vývoj plodu a jediný co, že ta listovka se bere předem a za mě je zbytečně drahej ten femibion a listovka prozatím úplně stačí, hned jak jsem měla //, koupila jsem si ho taky, ale představa že už rok platím 250 za 30 tabletek..to bych byla na mizině..:D🙂
@stef_stef hm... co se ale tyce ovulace a aplikace, tak ja mam sice jinou aplikaci, ale to gro tam je identicke. Nevim proc, ale ovulaci mi to tam vzdy psalo kdovi kdy, nikdy to nesedelo. Ovulku jsem mela o dost drive (ale v polovine cyklu). Navic ovulace jako takova muze byt i na zacatku i na konci cyklu. Citis, kdy mas ovulaci? Pokud ano, je treba z toho vychazet a od ovu predpokladat, ze u pravidelneho cyklu by mela ms prijit cca po 14 dnech. Mam pocit, ze jsem Ti to mozna uz tady psala, pokud se opakuji, omlouvam se. Ale pred nedavnem jsem mela v ramci jednoho cyklu 2 ovulky vzdalene od sebe 4 nebo 5 dnu (bud 2 ovulky, nebo stopnuti ovulky a nasledne rozjeti nanovo, nejak jsem.nesledovala, jestli boli stejna strana nebo jina) a ms mela tehdy zpozdeni 5 dnu, diky te pozdejsi ovulaci. Ted, kdyz jsem otehotnela, tak 2 dny pred terminem ms jsem citila tlaky v podbrisku, ktere trvaly jen chvili, skoro jako ovu, ale niz a na stejne strane. Testovala jsem az 4 dny po vynechani a uz byly dalnice. Ale ovu byla tento cyklus pravidelna uprostred cyklu (teda podle pocitu)
A budu od skončení Ms testovat jak maniak.
S tou bazalni teplotou zatim nemam zkusenost tak jsem zvedava 🙂 co mi povi

@anetka9 V lékárně mi pani jela z e den se muze brat i pri plánování, tak Ja se radsi zeptam gyndarky 🤷🏻♀️
Kazdopadne na ten gynex jsem cetla spoustu doporuceni tak sem na od zvedava.