icon

Nevolnost týden po ovulaci?

stef_stef
8. kvě 2018

Zdravím,
Mate nekdo zkusenosti se zvracením takto brzy po ovulaci?
Menastruace naposledy 14-19.4.
Ovulace m ela proběhnout 2.5
Styk byl 2 dny a den pred Ovu. A predtim datumy nevim 🙄 je taky mozne ze Ovulace proběhla jiny den...
Od vcera zvracim, nic špatného jsem nesnedla, pritel tvrdi ze mam upal. Ale hlava me neboli a teplotu nemam.
Mela jste některá takto brzy po ovulaci podobne problemy?
Prsa mam citlivé ale myslim, ze jsem si to spis vsugerovala. Dekuju za kazdou reakci.

Strana
z4
stef_stef
autor
14. kvě 2018

@micimutr Ta carka nesily 👍🏻👍🏻

anetka9
14. kvě 2018

@stef_stef aha..no tak to asi nic moc teda..ne že bych ti chtěla brát naděje,ale ať pak nejsi zklamaná🙂 Ještě vydrž než přijde ms🙂

stef_stef
autor
14. kvě 2018

@micimutr Nesílí, ja zas videla ta žena nesili a uz to bylo. Je to presne jak s téma carkama, vidim je tam, kde nejsou😁

stef_stef
autor
14. kvě 2018

@anetka9 Taky to zacinam videt blede :/

angie.shy
14. kvě 2018

U nás minulý týden zvracel kde kdo.. myslím, že něco ve vzduchu

stef_stef
autor
14. kvě 2018

@angie.shy Ja sem byla spis fakt prehrata :/

stef_stef
autor
15. kvě 2018

Na normální fotce neni videt nic, ale mam takovy pocit ze se zacina neco rýsovat.
Menses zatim nikdy. Ani zadny predmenstruacni příznaky. Test delat odpoledne, rano jsem zaspala do prace a nestihla :(

anetka9
15. kvě 2018

@stef_stef Zkus zítra ráno🙂 tady těm úpravám fotek já moc nevěřím:D🙂

stef_stef
autor
15. kvě 2018

@anetka9 Ja za normalnich okolnosti taky ne, ale kdo chce ten vidi 🤣 Objevil se u me, za normalnich okolnosti, dost výjimečnej jev, a to plynatost.
Normalne se mi to stane jednou do mesice ale uz druhej den mi to komplikuje zivot.
A to jím uplne normalne, jak sem zvykla.
😁😁😁😁😁😁😁

anetka9
15. kvě 2018

@stef_stef Když víš co, nechci ti kazit radost, ale prostě jakákoli věc může být příznak a tím, jak se člověk poctivě pozoruje, tak si to hned spojuje..:(:D sama to znám..takže lepší je si to tak nějak neříkat a počkat no..až čárka na testu je první normální příznak:D tak uvidíš🙂

sarkoc
15. kvě 2018

@stef_stef promiň, ale myslím, že se moc zkoumáš a všímáš si věcí, co bys normálně neřešila...nemyslím to špatně, to vůbec, naopak to dost chápu, člověk prostě moc chce, ale aby pak to případné zklamání nebylo moc velké... :/ Držím palce, aby ráno byla vidět víc...já měla dvakrát dálnici víc než týden před očekávanou MS a tentokrát jsem čárku viděla až den dva před a to ještě dost slabounce, někdo jí má až po vynechání třeba dva dny, takže šance je vždy, ale...

stef_stef
autor
15. kvě 2018

@sarkoc Ja i moje okolí to o me vi. Nemam nic jinyho v hlave.
A rady typu at na to nemyslim, slysim dennodenne. Ale tezko jde na takovou vec nemyslet. Vim ze vidim veci ktery chci a citim veci ktery chci.
Urcite to spatne neberu 🙂 moc dobre to o sobe vim 😁
V minulých dvouch tehotenstvych nebyly zadny větry ani nejaky velky priznaky. Ale je pravda ze u prvního jsem to zjistila az v 7 tt Takze na takovyhle pozorování nebyl moc prostor 😁

sarkoc
15. kvě 2018

@stef_stef budu fakt moc držet palečky, aby to bylo, jak si přeješ 🙂 Já sice těhu jsem, ale zase se z toho nedokážu radovat, z páteční první kontroly mám spíš strach než že bych se těšila (i když to samozřejmě taky, chci vědět, zda tedy opravdu a zda je vše ok)...ale manžel si dokonce bere volno a bude v čekárně, kdyby náhodou, aby mě podržel...v lednu jsem tu informaci jakž takž ustála, ale podruhé bych se asi rovnou v čekárně rozbulela naplno...a pokud to bude OK, bude se alespon radovat se mnou hned 🙂

stef_stef
autor
15. kvě 2018

@sarkoc Ja uz si taky proslavil osklivejma vecma :( ale verim ze az to prijde o to vetsi stesti to pro me bude.
Taky na vas budu moc myslet, a věřte ten to bude dobre, Ja v tu svoji neviditelnou čárku taky verim 🙂🙂

priefi
15. kvě 2018

@sarkoc bude to dobre, neboj 😘 Ja dneska z nervu behala porad na wc. Jak ja mela strach 😥 Manzela jsem mela taky s sebou 😉 ale cekal se synem v aute. Za 3 tydny kontrola a pokud bude vse ok, bude prukazka.

priefi
15. kvě 2018

@stef_stef ja mam pocit, ze tam neco vidim, ale kdybys spis poslala barevnou, v te cernobile vidim 3 carky, takze jedna bude urcite stin

stef_stef
autor
15. kvě 2018

@priefi Jsem rada, ze ti to dopadlo dobre.
Na by fotce jinak nic nevidim ale posilam třebas mate lepsi očím nez ja. Ja to začínám zas vidět blede.

stef_stef
autor
15. kvě 2018

Na normálním svetle to vidim ale vyfotit to se mi nepovedlo :(

priefi
15. kvě 2018

@stef_stef pidi naznak ducha tam vidim, pojdemenovala bych to duch ducha. Testni zitra rano 😉 a kdy mas termin ms?

stef_stef
autor
15. kvě 2018

Kalendář mi ukazoval 14 ale kdyz srovnám, mam to vzdycky o 2-3 dny posunuty. Vetsinou ma muj cyklus 32-33 dnu :/ Takze uz by tam carka videt byla podle me.

sarkoc
15. kvě 2018

@stef_stef ducha vidím, ale řekla bych, že touto dobou už by to asi bylo vidět malinko víc...zkusila bych třeba pozítří nebo za tři dny ráno, to už by mělo být jisté 🙂

stef_stef
autor
15. kvě 2018

@sarkoc Taky si myslim :( ale prece jenom to je teprve 13 dnu od ovulace :/ tak treba jeste vykoukne. Musim doufat, ikdyz vim, ze to reálné uplne neni.

stef_stef
autor
16. kvě 2018

Holky, vidim leda prd a ne čárku. Takze zase za mesic no. Zkusim zavolat na gyndu, jestli by mi neudelala ultrazvuk kvuli ovulaci. Minule mi rekla ze jsem mlada ze se zadari i bez počítání. Ale to teda pochybuju. Tenhle mesic jswm toho nasoulozila snad vic nez za celej zivot 😁 aspom semnou nebude miminko prožívat stres z maturi. Mimochodem, vcera prisli didaktaky. A zatim vse maaam. ❤️❤️❤️❤️

anetka9
16. kvě 2018

@stef_stef a jak dlouho se snažíte?🙂 a gratuluju k části maturity:D🙂

stef_stef
autor
16. kvě 2018

@anetka9 ono je to tak, podle chlapa, jeden mesic chce druhej zase ne..
ale kdyz to schrnu na mesice kdy chtel, tak teprve dva.
Finisujem baracek, tak si myslim ze to vyjde az se zabydlime a ubyde nam oboum starost.

anetka9
16. kvě 2018

@stef_stef Ahaaa🙂 tak to je ještě v pohodě🙂 není potřeba panikařit nebo hlídat ovulku doktorkou🙂 Kdyžtak si začni měřit BT, jestli ji chceš mít pod kontrolou🙂 a baráček je fajn🙂 vzhledem k tomu, že chceš mimčo, tak asi VŠ neplánuješ?🙂

leymea
16. kvě 2018

@stef_stef u doktora se to řeší až po roce snažení. Nevím jestli by Ti jen tak udělala ultrazvuk. Gratuluji k didaktickým testum 🙂 a neboj, ono se zadaří 🙂

martiniquest
16. kvě 2018

Ja mela priznaky uz 2 dny po ovulaci a v nedeli jsem melasi pozitivni test...vsechno je mozne.

stef_stef
autor
16. kvě 2018

@anetka9 Neplanuju, po rodicaku pujdu pracovat do skolky kdyz se do zari nezadari. Tak nastoupim od zari asi 🙂
Akorat jsem si objednala na otehotnet.cz . Nejaky cajiky, lubrikacni gel podporující otěhotnění a ten gynex. Beru listovku a femibion. Tak snad se brzo zadari.

anetka9
16. kvě 2018

@stef_stef Tak to joo🙂 cajiky jsou fajn, i když stačí obyč kontryhelovej🙂 ten gel jsme zkouseli , nám teda nepomohl, ale třeba někomu jo🙂 a femibion už listovku obsahuje, tak bacha na dávkování:D ten bych asi brala až najdeš //🙂

Strana
z4