Nevyvíjí se těhotenství správně? Co naznačuje pokles hCG?
Ahoj holky,
Povedlo se mi otěhotnět podle ms 9+4, ale na ultrazvuku těhotenství vypadá mladší.Mela jsem nepravidelné cykly 29-35dni. Minulý týden velikost plodu 5mm, bez srdeční akce. Doktor říkal,že je to 50/50 jestli se objeví. Šla jsem na krev hodnota hcg ve středu odpoledne 8900, a dnešní odběr ráno 6900. Samozřejmě mi řekli,že rozhodující je ultrazvuk ve středu. Ale asi počítat s tím,že je to špatně že?
Nekrvácím, nic mě nebolí, jsem z toho celá nesvá..
@vlasta1981 děkuju.
Asi sama citis, ze to neni v poradku. Snizeni hcg je bohuzel spatne znameni. Pravděpodobně jde o zamlkle těhotenství. Je mi to lito.
@elius_li Pokles hcg a jeste takhle razantní bohuzel nic dobreho neukazuje. I velikost 5mm sedi na 6- 7 tyden. Rozdil velikosti tedy dva tydny. Pri teto velikosti a pri hodnote hcg kterou si mela by srdecni akce byla uz krasna. Je mi to lito. Sama jsem si prosla potratama nezcetne, zamlkle tez. Ale je lepsi smirit se s horším a pak byt treba prekvapena, nez doufat a byt pak zklamana. Drz se. ♥️
Bohuzel, ted jen doufat, ze odejde samo.
@elius_li to mne moc mrzí. Ale budeš mít jak se říká pohnojenou půdu a půjde to jako po másle napříště . Přeji ti aby to šlo rychle a byla jsi brzy šťastná

@elius_li ahoj . Může a nemusí to nic znamenat . Držím ti palce