icon

Oba testy dělány za sebou hned. Holky je to normální?

Holky je to normální? Oba testy dělány za sebou hned. Ten kde jsou 2 čárky byl ponořen 15 sekund a ten kde je jedna čárka skoro minutu. Nechápu to...je to vadný test???

Strana
z2
milujicimaminkas89
autor
9. led 2020
leniczka23
9. led 2020

@milujicimaminkas89 uz ti psaly holky v diskuzi..test delej podle navodu. A verila bych tomu delanemu podle navodu.Jestli si nejsi jista kup si dalsi.

milujicimaminkas89
autor
9. led 2020

@leniczka23 Myslíš, že ten podle návodu tj.15 sekund ponořen může být ten pravý? Panebože to by bylo úžasné...ale nevím přijde mi, že kdybych byla těhotná tak i ten, co byl delší dobu ponořen musí být pozitivní ne. Achjooo. Zítra ráno dělám další a podle návodu.

leniczka23
9. led 2020

@milujicimaminkas89 Jako me to taky prijde zvlastni, ale je to mozny, ten navod je dulezitej. Hlavne kdyby ta druha carka byla duch, ale.to je uz carka. Takze urcite dalsi test. A dej mi vedet, jsem zvedava..😊 moc drzim palce.🍀

milujicimaminkas89
autor
9. led 2020

@leniczka23 Moc děkuju!!! ❤ Já jsem taky zvědavá, jak dopadnu. Je to opravdu divné. Oba testy hned po sobě, 1 s 2 čárkama po dobu 15s a druhý s 1 po dobu 1 minuty. Achjo. Takhle je to po zaschnutí:

milujicimaminkas89
autor
9. led 2020
milujicimaminkas89
autor
9. led 2020

Tak jsem si dělala další test a je negativní...😥 Takže to byl opravdu falešně pozitivní test. To se mi ještě teda nestalo...

denisahlavicova
9. led 2020

@milujicimaminkas89 kdy jsi měla MS? Je možné, že jestli je to min než 14 dní, tak ti to neukáže. Nebo koupit lepší test.

milujicimaminkas89
autor
9. led 2020

@denisahlavicova 18.12. jsem měla poslední menstruaci.

denisahlavicova
9. led 2020

@milujicimaminkas89 zkusila bych další test v nedeli/pondělí a koupit lepší, takový ten plastový s citlivosti 10..

milujicimaminkas89
autor
9. led 2020

@denisahlavicova Zkusím určitě, ale když vyšel tak pozitivně a potom negativně 2x, tak to bylo falešně pozitivní si myslím, ale je to zvláštní, takhle se mi to ještě nestalo a to testuji už 5 let.

milujicimaminkas89
autor
9. led 2020

Holky, jsem nešťastná...myslela jsem si malinko, že se opravdu povedlo a díky dodržení limitu 15 sekund se mi udělal test správně, ale ne...zkusím zítra ráno, ale moc tomu nedávám, už se snažíme moc moc dlouho a teď jsem brala clostilbegyt a beru gynprodyl a sex skoro pořád a stejně nic...jsem nešťastná...a ještě takový test.

zayed
11. led 2020

@milujicimaminkas89
Ahojky tak ako to dopadlo? Tiez teraz testujem 🙂

addik112
11. led 2020

Holky co myslite? Zitra ma prijit MS? Zatim nemam odvahu zkouset druhy test...

milujicimaminkas89
autor
11. led 2020

@zayed Ahojky, další testy jsou negativní. Takže to byl falešně pozitivní test, ještě nikdy se mi to nestalo takhle moc, no ale teď jsou negativní, po druhé čárce ani pamáky, chci ji vykoukat, ale není tam. Dnes jsem 25DC...možnáje ještě brzy, ale necítím na sobě nic jinak, takže si myslím, že to zase nevyšlo...😥😔 A ty a testy? Jak to vypadá?

milujicimaminkas89
autor
11. led 2020

@addik112 Jasná druhá čárečka. Moc gratuluji...❤

addik112
11. led 2020

@milujicimaminkas89 zatim jeste neni uplne k cemu 😢...ted je to euforie, ze tam je trochu duch, ale nechci to zakriknout...nerada bych pak byla zklamana...

milujicimaminkas89
autor
11. led 2020

@addik112 Co já bych dala za takovou druhou čárečku...

zayed
11. led 2020

@milujicimaminkas89 Ahojky, nebud smutna..tiez som bola..ale 25 dc je este dost brzo. Ja som testovala poprve 9dpo (30dc) a nic som tam nemala..ono to chvilku trva.. 🙂 Dnes 11dpo sa zda ze mozno...ale beriem to s rezervou..

zayed
11. led 2020

@addik112 toto uz nie je iba duch 🙂 ale pekna ruzova ciarka. Aka je to znacka? Mne ukazuje pekne kazetovy test Slunicko, z Teta drogerie, tak skus ten,myslim ze ma viac barviva 🙂

addik112
11. led 2020

@zayed tohle je intimited dipstick..z dm myslim...takove modre baleni...snad to klapne, byla bych moc stastna..uvidime dalsi dny..snad ti to brzy klapne ❤

addik112
Autor odpověď smazal
milujicimaminkas89
autor
11. led 2020

@addik112 Děkuju moc.

leniczka23
11. led 2020

@milujicimaminkas89 moc me to mrzi a drzim palce na pristi cyklus🍀🍀🍀

milujicimaminkas89
autor
12. led 2020

26DC nic že? Ani ťuk...😞

addik112
12. led 2020

@milujicimaminkas89 dokud neni MS, tak bych porad neztacela nadeji...u Klarky bylo "poceti" 26 listopadu...a test mi zafungoval az 27.12. (A to jsem si ho delala i 24.12. Nasnezino, nic)...pravda nemela jsem digitalni, ale obyc..ale i tak...

milujicimaminkas89
autor
12. led 2020

@addik112 Neztracím naději...jsem dnes 26DC, a vím, že minule jsem měla 28DC už krásně vidět druhou čárečku, ale bohužel to nevyšlo a musela jsem na revizi. Už je to rok a nic...achju. Budu zkoušet než přijde M.

addik112
12. led 2020

@milujicimaminkas89 budu drzet pesticky,at to vyjde..dej pak vedet 😊

milujicimaminkas89
autor
13. led 2020

Holky, 27DC, cyklus mám tak 31-33. Vidíte něco?

patmouse
13. led 2020

@milujicimaminkas89 bohuzel nic... zkus si treba na dva tri dny “odfrknout”,nemyslet na to,netestovat...a zkusit to treba az tak 30dc. Vim,lehko se to rekne...
Nebo kolik je to dnu od posledniho nechraneneho styku?

Strana
z2