Opožděná menstruace 4 dny
Ahoj holky,
mám dotaz... ve čtvrtek a pátek 1. - 2.11. (plodné období) jsme měli pohlavní styk. 12. 11. jsem měla dostat ms. Dostala jsem to 16.11. a měla jsem to jen do včerejška - takže 3 dny. Normálně mám ms 5 dní. jinak mě bolí prsa, trošku podbřišek a jakoby mi něco bublalo v břiše a taky mi je na zvracení. Test jsem dělala před ms a byl negativní. Myslíte že bych mohla být těhotná? 😒
@hasara33 doufám, že ano.. ale řekli jsme si s partnerem, že pokud i teď bude test negativní necháme tomu volný průběh a zaměříme se na nějaké koníčky... já teď zrovna nastupuji do nové práce, chci se začít naplno věnovat zdravé stravě a cvičení, takže aspoň změním myšlenky 🙂 a uvidíme třeba se během toho zadaří.. 🙂 tak nebudeme na to myslet takže to bude uplně o něčem jiném.. 🙂😀
@dudlik226 takže jsi měla menzes, akorát slabší... no taky vidím ducha.
Tak jsem byla u doktorky a zatím tam nic neviděla a ani v krvi nebylo zvýšené hcg. Paní doktorka mi píchla injekci na vyvolání ms 21.12. a řekla, že pokud to nepříjde do 10 - 14 dní tak se mám objednat na ultrazvuk a krev a uvidíme. Už moc nedoufám. 😔 Ale naněje umírá poslední 😕😒

Možné to je. Zkusila bych znovu test.