Opožděná menstruace a negativní test? Hledám odpovědi
Zdravím vás ,
Mám takovou otázku, Ms mám pravidelnou , ale den před očekávaným příchodem ms, jsem začala krvácet - trvalo to jen pár hodin a pak se to změnilo v narůžovělý výtok.
Měla jsem bolesti břicha jak před , tak i teď, co se stále ms nedostavila.
Test jsem si dělala včera , protože jsem už nevěděla co by to mohlo být a byl negativní.
Dnes je to 4 den co mám vždycky pocit , že jsem to dostala a nic.
Mám výtok , ale taky to není nic co by za to stálo.
Břicho ale pobolívá pořád a už jsem vcelku bezradná.
nevíte co by to mohlo být ?
Děkuji.
Děkuji moc za radu 🙂
Doufám že se to ustálí
@barbara224 může to bejt cokoliv i hormony atd ..vyzkoušela bych test za par dní a uvidíte
@lencaa11 Děkuji moc za radu 🙏😊
@aleja Neřekla bych, že je to na uhnízdění brzy... nidace je mezi 5-10.DPO, což znamená chvilku před MS. Pokud byla ovulace později, tak to klidně uhnízďování být může... ale co je brzy, tak na test, pokud to tak bylo a jestli to takhle myslíš... takže jak píšeš Alejo, počkala bych pár dní (3-4) a testovala znova... a pokud by se @barbara224 MS neobjevila, tak k Dr. po 14 dnech. Uvidíš.
@felis taky moc děkuji za rady😊🙏

Ještě bych pár dní počkala a pak zkusila testovat znova, pokud by se MS nedostavila do 14 dní od ocekavaneho termínu a nebo by břicho hodně bolelo, šla bych na gyndu nebo alespoň zavolala. To krvácení nevím, co může být. Někdy se opravdu může objevit hned na začátku těhotenství, ale obvykle v době hnízdění (což by bylo u tebe ještě brzy).