Opožděná menstruace nebo těhotenství? Sdílejte své zkušenosti!
Zdravím maminky,
Přidávala jsem sem včera diskuzi, zda je možné otěhotnět těsně před MS. Četla jsem i pár příběhů, že se to opravdu pár maminkám stalo.
Divné mi je, že už mám čtvrtý den křeče v podbříšku. Není to ještě taková bolest jako při MS, ale každý den se to stupňuje. Aktuálně mám zpoždění 6. den a sex byl v minulé pondělí.
Měli jste někdy nějaký zdravotní problém aby se Vám takto dlouho zdržela MS?
Je pravda, že poslední dobou se dost stresuju a jsem nervózní, když něco nejde podle mých plánů (hlavně v práci), ale i tak mám MS maximálně s dvoudenním zpožděním. Těhu test jsem si dělala 4 dny po sexu, ale je jasný, že nic vidět nebylo, proto čekám do konce týdne, než bych se znovu otestovala nebo dostala MS a popřípadě zavolám na svou gyndu.
Kdyby měl někdo podobnou zkušenost, tak budu ráda za jakékoliv informace 😊
@klokanka31 test urcite udělám, ale nejdříve ve čtvrtek, kdy bych měla být 10 DPO 🥰 první byl dělaný chvilku po styku, takže musím vydržet 😁 dnes je to teprve sedmý den. Snad to bude těhu a ne nějaké zdravotní komplikace 😔
@anet_98 Snad to bude mimčo 🥰 přeju ti ať to klapne 🍀
@klokanka31 děkuju moc 🍀❤️ říkali jsme si sice, že se začneme snažit až v dubnu, ale prosincové miminko by mi taky nevadilo 😁😍
@anet_98 Bys měla krásný dárek pod stromeček 😊
@klokanka31 to by už žádný jiný darek netrumfnul 🥰

@anet_98 Se spožděním zkušenost nemám, já ms skoro nemívala, ale když jsem otěhotněla s malou, hodně silně mě bolelo břicho jak kdybych měla mít ms,a místo toho jsem měla pozitivní test. Tak si zas zkus udělat test 🍀