Opožděná MS. Můžu být těhotná?
Dobrý den nevím zda tu jsem ze svim dotazem správně.asi začnu tak to asi pred týdnem jsem mela bolest jako kdyby měla přijít ms a trvalo to asi max3-4 dny.pak to ustalo a tet spis mam jako pocit ze neco ve mě dělo menstruace 2 dny opožděna.samozřejmě sex zachráněni z tim že přítel vždy když mělo dojít k vyvrcholení utnul to ale ja nevim no co se děje zda to může něco může být.posledni ms byla 3.8.a přijít měla přijít před 3 dny. Test negativní
@princezna19 dekuji za radu 😁
@zuzank21 Ahoj to máš krátký cyklus, co tak počítám 21 dní, přerušovaný styk není 100% metoda. Pokud máš pravidelnou MS, tak počkej další dva dny a opakuj test, nejlépe ráno. Zpožděná menstruace nemusí být vždy kvůli těhotenství, stačí stres. Pokud menstruace do 14ti dnů nepřijde, tak si dojdi na gyndu na vyvolávačku.
@jitule_hrachule dekuji taky sem chtěla měla v planu zajit a dnes v noci jsem začala špinit.takže nejsem těhotná když sem malinko dofala že bych mohla být 😓. Jinak dekuji všem
@zuzank21 Tak pokud to je v plánu, tak to může vyjít příště 😉. Hlavně nezačni bláznit a počítat dny, nejlepší je nechat tomu volný průběh, užívat si "bez", můžeš k tomu užívat kyselinu listovou, ta tělo trochu nakopne, holky tady doporučují kontryhelový čaj, s tím nemám osobní zkušenost, výborný je i femibion, ale je dražší než volně prodejná kyselina listová. Tak držím palce 🙂
Tak holky dnes v noci sem to dostala sice ze zpožděním ale přišla 😂ale nemam ji tak bolavou jako vždy.co myslíte může to něco znamenat.jesnoho raubíře mame doma 3 roky a tohle by bylo neplánované a tihle stavi co jsem měla v poslední době nemívá.tak me zajimalo je možné i když mam ms?. Děkuji

Počkej ještě 4 dny jestli nepřijde a pak zkus těhotenský test
@zuzank21