icon

Opožděná MS. Můžu být těhotná?

zuzank21
27. srp 2019

Dobrý den nevím zda tu jsem ze svim dotazem správně.asi začnu tak to asi pred týdnem jsem mela bolest jako kdyby měla přijít ms a trvalo to asi max3-4 dny.pak to ustalo a tet spis mam jako pocit ze neco ve mě dělo menstruace 2 dny opožděna.samozřejmě sex zachráněni z tim že přítel vždy když mělo dojít k vyvrcholení utnul to ale ja nevim no co se děje zda to může něco může být.posledni ms byla 3.8.a přijít měla přijít před 3 dny. Test negativní

princezna19
27. srp 2019

Počkej ještě 4 dny jestli nepřijde a pak zkus těhotenský test
@zuzank21

zuzank21
autor
27. srp 2019

@princezna19 dekuji za radu 😁

jitule_hrachule
27. srp 2019

@zuzank21 Ahoj to máš krátký cyklus, co tak počítám 21 dní, přerušovaný styk není 100% metoda. Pokud máš pravidelnou MS, tak počkej další dva dny a opakuj test, nejlépe ráno. Zpožděná menstruace nemusí být vždy kvůli těhotenství, stačí stres. Pokud menstruace do 14ti dnů nepřijde, tak si dojdi na gyndu na vyvolávačku.

zuzank21
autor
28. srp 2019

@jitule_hrachule dekuji taky sem chtěla měla v planu zajit a dnes v noci jsem začala špinit.takže nejsem těhotná když sem malinko dofala že bych mohla být 😓. Jinak dekuji všem

jitule_hrachule
28. srp 2019

@zuzank21 Tak pokud to je v plánu, tak to může vyjít příště 😉. Hlavně nezačni bláznit a počítat dny, nejlepší je nechat tomu volný průběh, užívat si "bez", můžeš k tomu užívat kyselinu listovou, ta tělo trochu nakopne, holky tady doporučují kontryhelový čaj, s tím nemám osobní zkušenost, výborný je i femibion, ale je dražší než volně prodejná kyselina listová. Tak držím palce 🙂

zuzank21
autor
28. srp 2019

Tak holky dnes v noci sem to dostala sice ze zpožděním ale přišla 😂ale nemam ji tak bolavou jako vždy.co myslíte může to něco znamenat.jesnoho raubíře mame doma 3 roky a tohle by bylo neplánované a tihle stavi co jsem měla v poslední době nemívá.tak me zajimalo je možné i když mam ms?. Děkuji