Opožděná ovulace? Plod je moc malinký

kristynabro
18. únor 2018

Prosím o radu, zda je nějaká šance, že moje těhotenství je ok?
Poslední menstruace 24.12., u doktora jsem byla 12.2. Chvíli hledala, pak řekla, že gestační váček našla, i žloutkový..Ale že to vidí špatně, že je to moc malinké. Na další kontrolu jdu až 23.2. a asi to nevydržím :( Kamarádky mi říkají, že si myslí, že je tam šance, když mám opožděnou menstruaci a ovulaci prý určitě posunutou. Prosím nemáte s tím některá zkušenost?
Spali jsme spolu 16 a 24. - ale ovulace vychází dle PC 9-15. ale nemám pravidelnou menstruaci. Takže je možné že jsem to měla posunuté.

terka555
18. únor 2018

@kristynabro nemam s tim vlastni zkusenost ale spousta holek tu psala,ze prave kvuli posunute ovu meli na utz vse mensi a na dalsim uz videly i pludek se srdickem tak zatim bych se nestrachovala🙂;)

pavlinakm
18. únor 2018

U nepravidelne ms bych si s tim vubec starosti nedelala. Je to bezne. Spermie v tele zeny muze prezivat i myslim 5dni. Takze tezko urcit kdy byl ten pravy den D. Do dalsi kontroly se vam bude hlavou honit vse mozne, znam to.. ale za sebe mohu rict, ze kdyby se u me ridili terminem MS, tak bych v zaveru neprenasela ale byla davno na vyvolavacce.

martinahy
19. únor 2018

@kristynabro Třeba ja jsem to tak měla. Na první kontrole jsem byla podle poslední ms v 8tt a byl vidět pouze prázdný gestační váček. Další kontrola byla za týden, kdy už pořádně bilo srdíčko 🙂 Teď jsem v 16 tt a mám ukázkové těhotenství. Ty stresy ze začátku byly kvůli tomu, že mám taky nepravidelnou menstruaci a delší cykly a miminko bylo vždycky o dva týdny mladší 🙂

priefi
19. únor 2018

@kristynabro Pokud mas nepravidelnou ms, mas nepravidelnou i ovu. Navic ovu nemusi byt vzdy uprostred cyklu, ale muze byt i na zactku,.ci na konci cyklu. Vse bude ok, neboj 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru