icon

Otěhotněla jsem před menstr. Kdy se to ukáže na testu?

lovekelly
3. črc 2008

asi je mozny, ze bych otehotnela 3 dny pred ocekavanou menzes, ale kdy se mi to ukaze na testu?? 😖 myslim tim ten domaci...

campi
•
3. črc 2008

Mimčo potřebuje nějakou dobu na zahnízdění, potom chvíli trvá, až se ti to projeví v krvi a objeví se ti hCG hormon, řekla bych tak za 15 dní.

A proč myslíš, že je možný, že jsi otěhotněla?

krista
•
3. črc 2008

Taky bych se testovala tak za 12-15 dní po možném otěhotnění 😉
Jsou to ale vyjímky že se otěhotní těsně před MS 😉

campi
•
3. črc 2008

Tak třeba nám lovekelly napíše, podle čeho poznala, že mohla otěhotnět.

lovekelly
autor
•
3. črc 2008

no menzes stale nikde.. tak nevim co si o tom myslet.. nechci nejak zbytecne plasit.. abych pak nebyla zklamana.. 😒

bielanevesta
•
3. črc 2008

Ja som otehotnela asi 2 dni pred očkavánou MS a pozitívny test som mala asi za 14 dní 😉

evaviki
•
3. črc 2008

Moja mamca tvrdi, ze vzdy otehotnela tesne pres MS a to sme traja 🙂

lovekelly
autor
•
3. črc 2008

bielanevesta a evaviki:a aha 🙂 no uvidime

campi
•
3. črc 2008

Ale kdyz jste otehotnely pred m., tak jste odmenstruovaly nebo menstruace vubec neprisla?

lovekelly
autor
•
3. črc 2008

no to prave nevim.. taky me to zajima, proto se ptam, ale asi by nemela ne?

andelka
•
3. črc 2008

No otěhotnět se dá v době ovulace, tak jedině že by ovulka přišla později (víš kdy byla?), a to v době, kdy už byla očekávána MS. Slabší krvácení v době, kdy normálně bývá MS pak značí spíš nidační krvácení, když se mimi zahnizďuje. Na to, aby se zárodek v těle udržel potřebuje asi tak 12 dní. Po té době už bývá možné zjistit těhotenství.

bielanevesta
•
3. črc 2008

Nie nie MS neprišla...,napíšem to takto. Posledná MS bola 12.9. a prvé // 20.10 😉 Podľa MS som mala mať TP 18.6. a posunuli mi to podľa UZV až na 1.7.

evaviki
•
3. črc 2008

Ja som mala poslednu MS 22.4. a otehotnela som cca 15.5. Takze tiez az neskor.. a ked som si skusala robit ovulacne testy v case, kedy som mala mat ovulaciu, tak testy ju nepotvrdili..

lovekelly
autor
•
4. črc 2008

no tak menzes se dostavila. bohuzel. dokonce v plne sile, takze se pomalu nestiham ani prebalovat 😒 no tak co.. ted se o to pokusime, jako ze to budem zkouset.. jestli to ma vyjit tak to snad vyjde.. 😉

campi
•
4. črc 2008

Lovekelly: jestli chceš mít jistotu, jak ovuluješ, tak si měř bazální teplotu nebo si domluv s gynekoložkou ultrazvuk - folikulometrii. Doktorka mi říkala o několika ženách, které otěhotněly před menstruací nebo během ní, ale je to spíše výjimečné. Tak abys nebyla zbytečně smutná 😢 . Neboj, většina párů otěhotní do roka.

lovekelly
autor
•
4. črc 2008

tak ted sem si jen rikala, jako ze kdyz se menzes tak pozdrzela.. nebylo to, ze bysme se nejak vylozene snazili... a taky jsem si rikala, ze takhle pred menzes asi ne.. ale ted se snazit zacnem... tak uvidime.. rikam, co ma byt, tak bude.. 😉

lovekelly
autor
•
4. črc 2008

ale dekuju vsem 🙂

zalda
•
7. črc 2008

Tak teoreticky to možný je, že jsi otěhotněla, ale opravdu bych s tím testem počkala dva týdny, tak jak říkají holky.A tak nám napiš, jak jsi dopadla.

z359
•
7. črc 2008

Menses můžeš mít i když si těhotná a ovulace je nevyzpytatelná, zvlášť pokud nemáš pravidelný menstruační cyklus a zpoždění jsem měla pořád, když jsem vysadila antikoncepci a začalï jsme se snažit o mimčo, jednou jsem to nedostala i dva měsíce a těhotná jsem nebyla, ale po 9 měsících snažení jsem těhotná, sice je to určitě díky práškům, které mi dal doktor, aby se podařilo, ale hlavně, že jsem těhotná, tak se neboj a zkoušej to dál, kamarádce se to povedlo až po dvou letech, ale teď už má krásnou zdravou holčičku. Držím palečky,aby se vám to brzy povedlo

christophorum
•
23. říj 2012

ahoj holky, mám podobný problémek. V srpnu jsem přestala brát antikoncepci. První dva měsíce ovulace podle ovulačních testů vůbec neproběhla. Teď jsem měla podle testů ovulaci v sobotu 20.října, tedy 26.DC. Objevilo se i píchání na pravém vaječníku a hlen. Cyklus mám normálně 29 dnů.Tak jsme toho s manželem samozřejmě využili 🙂 Dnes, tedy po 3 dnech, jsem měla dostat menstruaci. Břicho mě pobolívá, bradavky mě pobolívají, ale jinak nic. Je jasný, že to můžu dostat třeba zítra. Ale stejně, kdy bych si měla udělat test a i když to dostanu třeba o ten den později, mohlo by to znamenat těhu?? 😉