Otěhotnění. Mohla bych být těhotná?
Zdravím,mám dotaz. S přítelem se snažíme o miminko. Pohlavní styk bez ochrany jsme měli 4.11.,5.11. menstruaci jsem měla dostat 15.11. Dnes ráno 7.11 jsem byla zaskočená když jsem začala menstruovat. Není to jako obvykle,je to o něco slabší. Myslíte že bych být těhotná? Nebo setkala jste se někdy s takovým brzkým příchodem menstruace? Vždy jsem to měla pravidelně po 27 dnech , plus mínus dva dny. Děkuji
@sudylichozrout děkuji, uvidíme jak dlouho krvácení bude trvat. Vždy sem to první den měla silné, ale je to jako by mi to končilo. Nikdy jsem nedostala mestruaci o tolik dní dříve.
Na nidaci je moc brzo, pokud nebyla teda ovulace driv
Spis jen hormonální vykyv. Těhotenství je vysoce nepravděpodobné
Nidace to být ještě opravdu nemohla. Za 2-3 dny teprve splyne spermie s vajíčkem a začne putovat. Když už nidační krvácení, tak kolem 10. dne od ovulace. To by musela být o týden dřív
Dobrý den, s přítelem se snažíme o mimco. Od mojí poslední menstruace jsme měli pohlavní styk téměř každý den ve velkém slova smyslu 😉😏, byli jsme připraveni na to že otehotnim. Dnes ale přišel den menstruace. VELKÉ zklamání. Ještě nevím zda bude menstruace normální či ne. Je možné že mohu být těhotná i přes toto?

@michaelasoukupova Muze to byt nidace oplodneneho vajicka, nekdy dochazi k drobnemu spineni. Pokud ale krvacis, i kdyz mene, spis bych tipla nejaky hormonalni vykyv.