Otěhotnění před MS
Zdravím všechny a přeji krásný den. 🙂 Ráno jsme s přítelem měli menší "nehodu" - praskla nám ochrana. Mám cca 4-5 dní do MS, mám to nepravidelně, první den menstruace mám v rozmezí 24-31 dnů od předchozí. Nemám nejmenší tušení, kdy mám ovulační dny. S fázemi cyklu jsem obeznámena, jen mě zajímá, jak velká pravděpodobnost, popř. zda tu někdo takový je, otěhotnění je v tomto období? Je možné i v těchto dnech dojít k oplození vajíčka?
Předem všem moc děkuji za názory, rady, zkušenosti. 🙂
Můžeš, máš cyklus bůh ví jak může být i ovulace. Dokonce můžeš otěhotnět během MS jako takové.
Jestli to bylo ráno pořídila bych si v lékárně 'plan B' pro zichr.
@xkalisto Tak mně ani příteli by to ani nevadilo. 🙂 Navíc "plán B" jsem již jednou absolvovala a nemám s tím dobré zkušenosti. Inu, nechám to tedy náhodě.
@cherris To je super. ☺ Taky bych byla ve finále ráda za to, že se to stalo. Jelikož je to však celkem neobvyklý jev, moc s tím nepočítám. Jen mě zajímalo, zda je to vůbec možné. 😊 Mohu se zeptat na průběh menstruace? Zda byla normální, ta, před níž jste otěhotněla? Nebo byla slabší?
@janinulinka přiznám se, že jsem to vůbec nesledovala, byla jsem tři měsíce od potratu a právě jsem čekala na čtvrtou ms, po které jsem měla v úmyslu začít se sebou něco dělat, tím myslím pít kontryhel a podobně, no a dopadlo to nejspíš njlíp, jak mohlo...
@cherris Tak to je skvělé, super, že to tak dopadlo. ☺ Mě jen děsí takové to nevědění. Abych se zbytečně moc neděsila nebo naopak netěšila. 😁
Ja otehotnela den pred ocekavanou MS. Absolutne to doted nechapu, jak to vubec bylo mozne. Troufam si totiz rict ze mam cyklus pravidelny a poznam priznaky ovulace, o ktere jsem si myslela, ze probehla skoro dva tydny predtim...
@ldik Wow. První menstruaci jste, předpokládám, měla normální? ☺ Já jen čekám, zda se z toho něco vyvrbí či ne...

Nemam primo zkusenost. Jen vim, ze moje sestra otehotnela den pred ms. Mela uz doma ale jedno ditko a pry je pak "pohnojeno" k oplozeni. Takze mozne je asi vse...