Otěhotnění přes antikoncepci?
Zdravím... Omlouvám se za anonym, ale nechci, aby mě tu někdo poznal... Mám na vás takový dotaz... Beru antikoncepci Mistra, vždy večer před spaním. Poslední cca týden +- mám pocit, jako by bylo něco jinak, jako bych byla těhotná... Stejně jsem to měla i při předchozích těhotenstvích, věděla jsem to ještě dříve, než mi to vůbec potvrdil tt, tak o týden... Mám takové těžší prsa, šumí mi v uších, pobolívá mě v podbřišku, večer a ráno když ležím v posteli, tak je mi trochu šoufl... Nejdříve jsem tomu nevěnovala moc pozornost, přece jen beru prášky a třetí dítko není v plánu, ale o víkendu jsem slabounko špinila, jen tak na papíře trochu narůžovělé/nahnědlé, nic extra... Tak mi to začalo vrtat hlavou. Měsíčky mám dostat až teď o víkendu (ve čtvrtek beru poslední tabletku). Nikdy jsem žádné takové příznaky před ms neměla, jen jako těhotná... Tak jsem si dnes ráno koupila test a zkusila se otestovat, ale vyšel negativní... Nicméně je to přece jen ještě možná brzo vzhledem k ms.... Myslíte, že můžu být i přes ha těhotná? Poslední měsíc jsem určitě žádný prášek nevynechala, možné pochybení mohlo být v červenci, kdy jsem měla přípravu na kolonoskopii, i když jsem si dávala pozor, abych si tabletku vzala až potom, co přestane působit to projímadlo...ale je pravda, že minulá ms přišla o skoro dva dny později a byla celkově taková slabší... Ale kdybych snad otěhotněla už v tom červenci, tak by teď už čárka musela být ne?
Tak možné je všechno, ani tabletky při správném užívání nejsou 100%, ale ta pravděpodobnost, že bys byla těhotná, je téměř nulová.
A máš pravdu, že pokud bys otěhotněla v červenci, test už by byl pozitivní.
Kamarádka brala prášky , dítě nechtěla .. že má ještě čas , a teď jim po bytě běhá 2 letá slečna .. prášky fakt nejsou 100 % ... Sice je asi malá šance ale možné to je
Jak už bylo zmíněno výše, žádná antikoncepce není 100%, takže šance je, nicméně vzhledem k negativnímu testu to u vás asi nebude ten případ.
Ahoj ako to vtedy dopadlo?

Myslím, že šance je mizivá, byla bych v klidu.