Otěhotnění přes Norethisteron, bojím se špatných následků

nikous1
5. srp 2014

Ahoj holky, minulý týden ve středu jsem vysadila norethisteron, který sem užívala jednou denně týden v kuse. V den kdy jsem ho začala brát jsem si dělala test a byl úplně čistý. Po vysazení norethisteronu jsem to pořád nedostala a na testech mám viditelnou druhou čárku, o norethisteronu jsem četla dost hrozné věci a teď se bojím, že jsem těhotná a bude to mít špatné následky :(

pulecp
6. srp 2014

@nikous1 Podívej se na můj blog na článek s manuálkem FasterEFT a pokud si od strachu pomocí něj nepomůžeš, zvu Tě do skupiny Emoční terapie, kde můžu dál poradit nebo Ti po skype se strachem pomoci.

schwarzova4
10. srp 2014

@nikous1 Ahojky,byt tebou,moc bych se nebala..Jsem v podobne situaci,cca v puli cyklu jsme se pokusili s přítelem tak aby to vyšlo 🙂 necele 2 tydny na to jsem zkousela test a byl negativni.Poté jsme odjeli na dovču,ale jelikož tam měla přijít ms,nechala jsem si ho napsat take..Doktorovi jsem rekla jak se veci maji a on mi to teda nedoporucoval,ale rekla jsem si ze to risknu nez se na dovce otravovat s ms.Rikal ze to muze mit vliv na ochlupeni ditete,ale resi to genetika a ta pry snad vzdy necha toto tehu bezet,pokud tam neni jiny problem,takze uplne tragickym bych to nenazvala.No ,,sranda,, je ze ja ho vysadila vcera,ted tedy cekam do 3 dnu,ale zitra mam v planu test-nedalo mi to a vytahla jsem z krabicky ten z preddovci a zda se mi tam dusik,ale hooodne slaby,ale neco tam vidim,tak zkusim test zitra a uvidime 🙂Co ty uz vis ??

kristyna23
1. zář 2014

Ahoj hlky, jsem ráda, že jsem toto téma objevila, jak jste na tom? Já jsem na to stejně jako vy, také norethisteron na oddálení před dovčou, pak ms nedorazila - dnes jsem byla u dr. a jsem v 8tt. Bylo to úplně neplánované, mám doma 16ti měsíční holčičku. Teď mám ale taky velký strach z následků. Dr. přede mnou volal genetičce a ta mu řekla, že pokud jsem to bral ve 4tt tak by tam žádné riziko být nemělo, až v 6tt, kdy se vyvíjejí pohlavní orgány. Vlastně jestli by tam byla nějaká vada, tak by se to dalo zjistit až na velkém utz v 20tt. Jsem z toho celkem nervózní...

tynuska33
2. zář 2017

Ahoj holky, nasla jsem tutu mini doskuzi, jak vam to nakonec dopadlo?ted ctu hruzostrasne diskuze, mam za sebou tri dny uzivani, a ted prisel i strach ze jsem v tom, test jsem delala pred temi tremi dny a nic neukazal.

vikyna17
Autor odpověď smazal
Zobraz
vikyna17
28. pro 2018

Ahoj holky chtela jsem se zeptat jestli jde otehotnet kdyz uzivat norethisteron? predem dekuji za odpoved

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru