icon

Otevřený čípek 6 dní před menstruací, jsem těhotná?

lenka253
30. říj 2016

Ahoj holky,
Snažíme se pár měsíců o mimčo. Poslední 3 měsíce jsem měla 2-3 dny před MS špatně nahmatatelny a otevřeny čípek. Teď mám 6 dní do MS a zase - vysoko, otevřeny. Do toho mě od pátku semtam picha v podbrisku a dneska se mi do toho přidaly bolesti zad a břicha jako při MS. Do toho mam husty bílý výtok ... je možné, ze to muže byt i přes otevřeny čípek těhotenství? Doteď jsem měla takový divny pocit, ze to vyšlo 😀

tammm
30. říj 2016

Takový pocit mám každý měsíc 🙂 spíš si myslím že to bude tou očekávanou ms nebo druhá ovu,těžko říct.

lenka253
autor
30. říj 2016

Ja to pravé takhle nikdy neměla 🙂 druhá ovulace urcite ne ... no uvidíme 🙂

medulinek
31. říj 2016

Ja teda pred ms v pripade tehu mela cipek dlouhy snadno nahmatatelny a zavreny.

lenka253
autor
31. říj 2016

Teď ho mam zas dole a zavřeny ... tak Ja nevim uz 🙂

pidalka12
31. říj 2016

Jsem holky úplně v pasti 🙂 mám za sebou IUI, IVF, ale tohle jsem nikdy neslyšela... Otevřený, zavřený, hmatatelný cipek?

medulinek
31. říj 2016

@pidalka12 z toho si nic nedelej 😁 ja si toho zacala vsimat az kdyz jsem zavadela utros

pidalka12
31. říj 2016

@medulinek no ten si právě zavadim 🙂 jsem dnes 9den po transferu. Proto cucim jak blázen 🙂

medulinek
1. lis 2016

Aha 😊 ja prave pri zavadeni si vzdycky vsimla, ze mi tak couha

pidalka12
1. lis 2016

@medulinek Jako na "něco" tam narážím, ale nikdy jsem si nevšimla, že je otevřený, čouhá a tak... Jak je to teda spprávně? 🙂 Asi bych se měla víc pozorovat 😀

medulinek
1. lis 2016

je to takova boulicka nebo ovalek,ktery se da obkrouzit prstem,nekdy na nej narazis pomalu hned u vchodu a jindy ho stezi ahmatas s celym prstem uvnitr,pokud jsi jeste nerodila,je uprostred nej pidi tecka,ta se v dobe ovulace a menzes trochu zvetsi tak na spicku prstu,pokud uz jsi rodila,pak to neni tecka,ale takova skvirka,carecka a ta se zase otvira v tyhle dobe. Jeste se da posoudit,jestli je tvrdi - rika se jako spicka nosu nebo mekky jako ret. nekdo ho v dobe tehu ma nahore a zavreny,jiny dole,nekdo tvrdy nekdo mekci,ono je to tezky,kazda ma hladinu hormonu jinak 🙂 ono je lepsi do nej moc nestourat at si tam nezavleces infekci a mne to treba i drazdi delohu,ale kdyz nejsem tehu,tak je to vyborny erotogenni bod 😉

pidalka12
1. lis 2016

@medulinek A zase jsem chytřejší 🙂 děkuji

merope
27. pro 2018

@medulinek Já měla pocit, že to hlavně a nejvíc ze všeho souvisí s aktuální polohou pánve 🙂

nagojka
24. dub 2020

@pidalka12 taky sem z toho jelen...absolutne se v tom ztracim...cipek vubec nezkoumam a rozdily v nem nepoznam ani nahodoi

nagojka
24. dub 2020

@medulinek super komentar diky...🙂dneska ho ve vane prozkoumam...predevsidem pri styku do nej partner asi narazil protoze me to uplne neskutecne zabolelo a pichlo v brise...je to mozny?