Ovitrelle, může být 12. den test falešně pozitivní?
Ahoj holky chci se zeptat jsem 12dní po injekci ovitrele a 5 den po ET 5denní blastocysty,chci se zeptat(přikládám foto) jestli ještě po 12 dnes od injekce může být falešně pozitivní test z ovitrele na pribalovem letáku píšou mac. 10dní.Všem děkuji za info 😊
Ahojky, muze to byt oboji 🙂 doporucuju koupit si testy dr.max. jsou nejspolehlivejsi 😉
Já jsem asi slepá,nic moc nevidím,každopádně si myslím,že testujes moc brzo ;) Počkej ještě ;)
Ahoj, ja jsem dnes 9.den po Ovitrelle a uz mam test cisty bez duchu. Ale slysela jsem ze nekomu vyprchal az 14.den. Je to individualni. Asi nezbyva nic jineho nez pockat. 😉 taky budu cekat a doufat 🙂
Tak děkuji za odpovědi budu zkoušet každý den jestli bude slabnout nebo sílit,právě jsem to ukazovala kamarádce jestli to taky vidí.myslela jsem že blaznim ale viděla ho 😊
Já na testu vůbec nic nevidím
@barunka229 pidi duch tam je. Taky jsem takovy lovila 🙂 presne jak rikas. Uz zitra bys mohla mit jasno. Bud tam nebude vubec nic a byl to Ovitrelle, nebo malicko zesili a je to mimi 🙂
Já měla 10 dní po IUI na testu pidi mini dušíka.. který mi každý den sílil...
@barunka229 jinak já dušíka na tvým testu vidím..držím palce!!!!
@zrofka trochu si mi zlepšila náladu,tak jsem zvědavá zítra testnu...jsem napjata jak ksandy 😎
@hanyas No musím vydržet do zítra ale aspoň že ho nevidím sama 😊
Taky vidím 😉✊
@barunka229 vím, jaký to je.. držím moc palce...dej vědět..🙂
Určitě dám! Hlavně jsem rada že to můžu s někym probrat a nepripadat si jako blazen 😉
@barunka229 Ja ho tam taky vidim...drzim palec
@barunka229 gratuluju! Myslim, ze je to jasny😊 ted uz jen, aby silila dal 🍀
@barunka229 Sili.... jen tak dal
Hned jsem volala manželovi 😂 Tak teď jen ta krev aby byla v pořádku a budu klidná 💜
Parada, gratuluji! Já mam 8DPO a mam misty bolesti jakoby píchání v podbřišku, tak doufám, že se zavrtava. Chybi mi ještě 4 dny do MS, tak snad budeme úspěšné dvě 🙂
Doufám že ano,já nepocituji nic jinak než předtím a to jsem po 4 transferu,jenom dva dny po ET Me bolelo břicho jako na ms jinak nic jinak 😊
My se zatím snažíme půl roku přirozenou cestou. Zadny měsíc jsem neměla tak bolestivé PMS, tak jen doufám ze to neudělal teď ten Ovitrelle a ma to jinou příčinu. 🙂
My 3 roky dohromady máme za ssebou 2ivf cyklus z toho 2et 3 ket tohle je jediný případ kdy mám asi pozitivní test...jinak by jsme pak měli uz jen jeden pokus tak prosím o zázrak 😊
Držím palečky 😉
@barunka229 myslím, že Ovitrele to nebude.. potichoučku gratuluji🙂 a držím palce, at vše dobře dopadne

Děkuji 💜
Tak jsem začala lehce špinit a krvácet tak nevím co se to dějě,asi je to v háji..

Ještě by se mohl mimisek uhnizďovat ne? Hlavně nehazej flintu do žita ;)
a rano už nic bylo to jednorázový,tak nevím...uvidime co prinesou další dny❤
@barunka229 A co testik dnes? Zkousela jsi???

A TT z dneška Je tam malí mini dusik