Ovitrelle, může být 12. den test falešně pozitivní?
Ahoj holky chci se zeptat jsem 12dní po injekci ovitrele a 5 den po ET 5denní blastocysty,chci se zeptat(přikládám foto) jestli ještě po 12 dnes od injekce může být falešně pozitivní test z ovitrele na pribalovem letáku píšou mac. 10dní.Všem děkuji za info 😊
@barunka229 hlavně se nestresuj... 😉
Snažím se...musím se nějak zaměstnat 😝
@barunka229 Uka fotecku...pro radost a inspiraci ;) ❤️
@barunka229 Krasa ;) uz bych si ji tam taky prala...
@maice Krásný to je,opravdu...ale ten strach že vymizí tu je taky proto se ztoho nemužu těsit naplno 🙈
@barunka229 ¨kráááása
Po Ovitrelle jsem 10 den.. 4 den //.. 6 den od aplikace OvL. Sněhobílí test 10 den taky nic.. Prvních 5 dní mi bylo zle pak už ne.. Ale od 7 dne mě pouze bolí ukrutně bradavky. Takže u nás nic.. :/
Ahoj holky, je možný, že mi ovitrelle vůbec nevyjde na TT? Testovala jsem čtvrtý den po aplikaci injekce, ze zvědavosti, jak všude píšou, že ještě desátý den může být na TT znát a u mě ten čtvrtý den ani pidi duch, prostě nic... Je to možné? Nebo prostě injekce nezabrala?

@maice Zkoušela mamatest i Clearblue,oba dva krásně zesílily.....dnes jsem volala na gennet a tam mi řekli že pravděpodobně šlo o uhnízdění když to behem chvilky přestalo.Tak mě uklidnily.