Ovlivněný výsledek. Může tímto být?
Ahoj holky. Jdu si pro radu. S manželem se snažíme o 2 mimi nijak netlacime na pilu. Dneska 2 den zpoždění, udělala jsem ráno mamatest ale na chvíli jsem ho asi ponorila nad max může to ovlivnit výsledek. Udělala jsme pak ještě jeden od dr max ale až odpo a na něm nebylo vidět nic. Tak jsem z toho zmatená.

tohle nevypadá jako falešňák, myslím, že test ukazuje správně, podruhé ti nemusel ukázat, protože třeba byla hodně zředěná moč... zkus zase zítra/pozítří hned ráno 🙂
No, když jsem taky parkrat v domnění že to nevadí namočila nad Max, udělal mi přesně tohle a těhotenství to bohužel nebylo 😏
Ne, je pozitivni. Odpoledni zpocatku jeste pozitivni nebyva. Na gynekologii je vhodne jit cca 8tt, do te doby dr nic neuvidi a max tam budes chodit kazdy tyden znovu a znovu a vystavovat ten zarodek neustale pusobeni utz. Nejlepsi je mit trpelivost a pockat. Pokud jsi tehotna, cekat jeste 37 tydnu budes muset tak jako tak, netlac na to.
Taky bych řekla,že je to tam. Uvidíš za pár dní, z ranní moči. Držím palce
Tak asi to bylo opravdu ovlivněno ponorenim nad MAX dnes se dostavila MS. Nevadí budeme zkoušet dál 😊

Zdravím, že by to mělo až takový efekt, kdyby jste ponořil více, a ukázalo by vám to pozitivní test, to by bylo naštvanýxh maminek. Já tam čárku vidím. A vy určitě víte, že při takovém málem zpoždění je nejlépe se testovat ráno. Udělejte si za pár dní kontrolní a budete vědět jistě, i když osobně si myslím, že to klaplo 👍👍👍👍ať se zadari