icon

Ovlivněný výsledek. Může tímto být?

katpalova
29. led 2020

Ahoj holky. Jdu si pro radu. S manželem se snažíme o 2 mimi nijak netlacime na pilu. Dneska 2 den zpoždění, udělala jsem ráno mamatest ale na chvíli jsem ho asi ponorila nad max může to ovlivnit výsledek. Udělala jsme pak ještě jeden od dr max ale až odpo a na něm nebylo vidět nic. Tak jsem z toho zmatená.

Ovlivněný výsledek. Může tímto být?
makra1988
29. led 2020

Zdravím, že by to mělo až takový efekt, kdyby jste ponořil více, a ukázalo by vám to pozitivní test, to by bylo naštvanýxh maminek. Já tam čárku vidím. A vy určitě víte, že při takovém málem zpoždění je nejlépe se testovat ráno. Udělejte si za pár dní kontrolní a budete vědět jistě, i když osobně si myslím, že to klaplo 👍👍👍👍ať se zadari

katpalova
autor
29. led 2020

@makra1988 já si to taky myslím ale tak zkušenosti ostatních i uklidní. Určitě udělám za pár dní další. Na pondělí jsem objednaná na gyndu stejně na preventivní prohlídku tak třeba se tam dozvím i hezkou zprávu. 😊🤭

jjasmina
29. led 2020

@katpalova Myslím, že to klaplo 🙂 Přeji zdravíčko 🙂

makra1988
29. led 2020

@katpalova tak myslím, že gynekolog hned neuvidí, možná vezme krev a z ní se uvidí. Já chápu, že se těšíte.drzim palce 👍👍👍

tercula
29. led 2020

tohle nevypadá jako falešňák, myslím, že test ukazuje správně, podruhé ti nemusel ukázat, protože třeba byla hodně zředěná moč... zkus zase zítra/pozítří hned ráno 🙂

katpalova
autor
29. led 2020

@makra1988 jo však tam taky jdu na prevenci ne na potvrzení ale kdyby to bylo vidět byla bych ráda. Díky moc

lilian2111
29. led 2020

No, když jsem taky parkrat v domnění že to nevadí namočila nad Max, udělal mi přesně tohle a těhotenství to bohužel nebylo 😏

krupka3
30. led 2020

Ne, je pozitivni. Odpoledni zpocatku jeste pozitivni nebyva. Na gynekologii je vhodne jit cca 8tt, do te doby dr nic neuvidi a max tam budes chodit kazdy tyden znovu a znovu a vystavovat ten zarodek neustale pusobeni utz. Nejlepsi je mit trpelivost a pockat. Pokud jsi tehotna, cekat jeste 37 tydnu budes muset tak jako tak, netlac na to.

snezenka123
30. led 2020

Taky bych řekla,že je to tam. Uvidíš za pár dní, z ranní moči. Držím palce

katpalova
autor
30. led 2020

Tak asi to bylo opravdu ovlivněno ponorenim nad MAX dnes se dostavila MS. Nevadí budeme zkoušet dál 😊

jjasmina
30. led 2020

@katpalova Mohlo to bejt i biochemko, to se stává..