icon

Ovulace 22,23,24.11.2015, ukáže něco těhotenský test?

saries
5. lis 2015

Zdravím všechny 🙂 Moje otázka je dělala jsme si ovu testy. s tím že začatek menstruace byla 14.10.2015 kolem 19.11.2015 ovulacni testy jsem dělala od 21.10. vysledky : 21-22.10 negativní 23-26.10 pozitívní dále jsme netestovala. Myslíte že kdybych si udělala těhotenský test za 2-3 dny tak už by mohl být pozitívní? Čípek je momentálně dole,uzavřený, tuhý. Nebo mám počkat až na den menstruace která má příjít tedy 14.11.2015 🙂.... Snažíme se už 4 měsíce a až tento měsíc jsme jeli podle OVU testu kdyby jich nebylo tak žádné mazlení v té době vlastně ani neproběhne protože přítel měl noční.. Jen díky toho že jsme vlastně zjistila že mám ovulace o hodně dříve než jsem si myslela tak jsme se teda mazlili 🙂.... A ještě jedna otazka není dívné že ovu test je
dny po sobě pozitivní? ( 2 hodiny před testovaním žádné tekutiny a vždy ve stejnou hodinu dělán)

Strana
z3
pekkaa
14. pro 2015

@saries jeste tam nadeje stale je. 15 dni je uz dost.. a ta teplota jeste neni uplne nizka

saries
autor
14. pro 2015

právě že minulý měsíc jsem měla celou dobu 37,3 a v den kdy jsme dostala menstruaci spadla na 36,6 tak to jsme věděla ale tedka mě to hodně mate... Když celou dobu byla "jen" 37 a tedka to jde jak by postupě dolu nechapu to .

pekkaa
14. pro 2015

@saries ja jsem to taky nemela vzdy uplne stejne ty teploty.. zalezi od hodne fakturu. treba teplota v pokoji, nebo kvalita spanku a hodne dalsich.. pokud neklesne na uroven pred ovulaci tak nadeje tam stale je..

saries
autor
14. pro 2015

@pekkaa ju tak aspon nadeje 🙂 uvidíme radší si testík nebudu dělat nechci byt zbytečně zklamana budu spíš počítat s tím že menstruaci dostanu a možná budu potěšena že ne 🙂

saries
autor
15. pro 2015

tak dneska jsem menstruaci dostala bohužel....🙂

pekkaa
15. pro 2015

@saries skodaaa☹. Je to proste loterie to tehotneni....

saries
autor
15. pro 2015

to ano 🙂 ale tak partner jde ve ctvrtek na spermiograf ja si aspon vylecim záda 🙂 a po novém roce se dozvíme jak jsou na tom ty jeho spermie 🙂 me ceka rendgen a rehabilitace 🙂 Tak aspon budu mít záda v pořádku 🙂

pekkaa
15. pro 2015

@saries drzim palce!

saries
autor
12. led 2016

@pekkaa Ahoj Tak spermiogram vyšel katastrofálně já stratila veškeré naděje a snahu si měřit ovulaci atd. Dneska jsme měla dostat měsíčky a nahodne jsme našla test, rikam no tak si ho udělám kdo ví kdy si ho pak udělám protože spermiogram jasně říkal UMĚLÉ OPLOZENÍ... a ejhle....// krásná dalnice 🙂 Takže to pročmi bylo 2 tydny pořád špatně, točení hlavy malem dloby to už jasný a to jmse si říkala že pujdu snad na vyšetření žaludku jestli s ním něco nemám 🙂 😀

pekkaa
12. led 2016

@saries tak to je parada!!🙂 🙂
Gratuluji!!!
To tak byva casto, ze to takto dopadne kdyz se to neceka..
Preju ti tedy bezproblemove tehotenstvi a drzim ve vsem palce!
Kdyby jsi potrebovala s necim potadit, tak dej vedet🙂

saries
autor
27. led 2016

Ahjo děkuji 🙂 Včera jsme byla u DR. amame potvrzené srdíčko jsem v 6tt tak jsme moc štastná 😵

Strana
z3