Ovulace nebo těhu. Je brzy na příznaky 4 dny od styku?
Ahoj holky,
Chci se zeptat,v sobotu sme měli s přítelem nechráněný pohlavní styk a dneska mě hodně boli bradavky a mám nalita prsa a trosku mě boli v podrbisku.Za 10 dni mám dostat menstruaci která je ale nepravidelná,chci se zeptat je to brzy na příznaky 4 dny od styku ? A je možné aby u ovulace byli takové potíže ? Nebo mě ještě napadl PMS díky za rady hezky den 🤗
@katka9184 já sem si to myslela,bavila sem se o tom s mamkou a ta mi řekla ze na těhotenské příznaky po 4 dnech je ještě opravdu brzy takže to zřejmě bude ta ovulace
@katanovobran ano je to opravdu nesmysl mit tehotenstke priznaky 4 dny od styku😊
No, spíš to tak nebude, ale pokud je na to člověk citlivější, tak klidně po 4 dnech příznaky mít může, třeba já to tak měla.
@atekram42 a co ste měla konkrétně za příznaky jestli se mužů zeptat ? Mě prsa sami o sobě nebolí ale spis mě boli bradavky,v podbrisku ale jen chvilkami a mám tam takove divné bodani
@katanovobran no, po těch 4 dnech mi začala strašná únava, změnila se mi kvalita vlasů a měla jsem takový zvláštní pocit. Ostatní příznaky se přidávaly postupně až později, už si ale nepamatuji za jak dlouho...
Ahoj holky.
Chci se zeptat 2. Května jsme s přítelem měli nechráněný pohlavní styk a v tu dobu jsme měla i ovulavi, ale jsem si jistá že se neudělal a nebyl ani mokrý, protože byl ve mě ani ne minutu a asi po 3 dnech mě začali na dotek bolet bradavky a trošičku i palet, jinak mě párkrát málokdy bodne podbřišku, někdy na pravé někdy na levé i uprostřed a čůrat chodím častěji než obvyke mám ale bílý tvarohový výtok a pálí mě pochva dnes je to 6dpo a dělala jsem si test z ranní moci nic ani duch prostě viditelná jedna čárka ms mám mít cca za 13 dní a zatím miminko nechci a docela se bojím a tak se ptám jaký na to máte názor a za li tak brzy mohou být těhu příznaky.
@kristynajanyskova Ahojky,hele z každého nechraneneho styku můžeš byt těhotná ale myslím si ze na tehu příznaky je opravdu brzy mě bradavky boli i 14 dni před MS a myslím ze ostatní mas i dost ve svoji hlavě ničeho se neboj to bude v pohodě 😊
Dobrý večer chtěla jsem se zeptat před 6 dnama jsem ze svým přítelem měla nechráněný pohlavní styk no udělal se do mě 3krat..no a po par minutách mě začlo jakoby pichat pod bříškem ale jenom asi par minut druhy den mě bylo nevolno a treti den též no ted dobrý ale nevím mám z toho blby pocit jsem často unavená,rano občas nevolnosti a chodím strašně často curat skoro furt už mě třeba nechutna ani jogurt který jsem měla rada pro mě byl kyseli a já ten jogurt fakt Milovala změnily se mě docela chutě a jsem strašně naladova ze mě vytočí i když mě někdo sni jogurt antikoncepci neberu😕 je možné být v tom nebo mám jenom halušky v hlavě??
@liliama já si myslím že na příznaky je ještě brzy,podle mě to mas v hlavě.Viš jestli si v te době měla plodné dny ?
@liliama Těhotná být samozřejmě můžeš, ale na nějaké příznaky je den dva po styku brzo, po týdnu už by došlo k případnému uhnízdění vajíčka a mohlo by to souviset. Ale taky to může být jak píšeš v hlavě. Mně se to stalo, když jsme se snažili otěhotnět, že jsem si vsugerovala těhotenské příznaky a těhotná jsem nebyla. A pak když jsem skutečně otěhotněla, žádné příznaky jsem neměla.
@katanovobran měla

Ahoj, mně bolí prsa i podbřišek při každé ovulaci. Tentokrát ji mám hodně bolestivou, jde mi to až do zad... Takže možné to je, že máš teprve ovulaci nebo pms