Pepino vs Dr.Max: Proč je těhotenský test negativní?
Ženský vůbec nevím na čem jsem včera z ranní moči tt pepino slabá čárka a dnes dopoledne tt dr.max nic mám sice do ms 9 dní ale mám dokonce asi ranní nevolnosti a bolest prsou , ovulace byla dřív než jsem měla mít ale nevím proč jeden tt pozitivní druhý ne ,🤔
@lujhu Je tam duch. Ale tohle je podle mě spíš rýska. Pozitivní určitě není. Doporučuje se testovat obden, jestli čárka sílí.
Akorát i když bude silnější, tak to neznamená, že se menstruace nedostaví... může jít i o tzv. biochemické těhotenství.
@hennrietta no na fotce to jde vidět jako ryska ale na živo my to přijde jako slabě růžova čárka, počkám do ms nic víc asi nejde 😃
Dobrý den vcera odpoledne duch a dneska ráno test negativni? Co to může znamenat ?
Dobrý den vcera odpoledne duch a dneska ráno test negativni? Co to může znamenat ?
@hedvikamojzisova nic že nejspíš nejste těhotná 👻 nebo ryska občas na testu se ukáže
@hedvikamojzisova nic že nejspíš nejste těhotná 👻 nebo ryska občas na testu se ukáže
@anonym_2b8c8e me se to prsve ještě nikdy nestalo ..14 dní me bolí prsa proto jsem si test dělala.

@lujhu