icon

Pepino vs Dr.Max: Proč je těhotenský test negativní?

lujhu
5. kvě 2024

Ženský vůbec nevím na čem jsem včera z ranní moči tt pepino slabá čárka a dnes dopoledne tt dr.max nic mám sice do ms 9 dní ale mám dokonce asi ranní nevolnosti a bolest prsou , ovulace byla dřív než jsem měla mít ale nevím proč jeden tt pozitivní druhý ne ,🤔

lujhu
autor
5. kvě 2024
hennrietta
5. kvě 2024

@lujhu Je tam duch. Ale tohle je podle mě spíš rýska. Pozitivní určitě není. Doporučuje se testovat obden, jestli čárka sílí.
Akorát i když bude silnější, tak to neznamená, že se menstruace nedostaví... může jít i o tzv. biochemické těhotenství.

lujhu
autor
5. kvě 2024

@hennrietta no na fotce to jde vidět jako ryska ale na živo my to přijde jako slabě růžova čárka, počkám do ms nic víc asi nejde 😃

jaja01k
5. kvě 2024

@lujhu Slabou čárku tam vidím. Může to být úplný začátek těhotenství, některý test to ještě nemusí ukázat. Nebo je to možná pozůstatek toho biochemického. Těžko říct, uvidíš, co ti řekne doktorka. Držím palce, ať to hlavně není nějaký problém typu mimoděložní.

lujhu
autor
5. kvě 2024

@jaja01k moc děkuji 🫶

lencaa11
5. kvě 2024

@lujhu test je negativní 9 dní je ještě čas na test a kdyby příznaky byli k TT už by jste měla test pozitivní

lujhu
autor
5. kvě 2024

@lencaa11 tenhle test byl právě dělaný z ranní moči a dnes jsem si dělala jiný Zn. Dr max a negativ taky si myslím kdybich byla tehu ukáže to každý test

hedvikamojzisova
7. srp 2025

Dobrý den vcera odpoledne duch a dneska ráno test negativni? Co to může znamenat ?

anonym_2b8c8e
7. srp 2025
@hedvikamojzisova

Dobrý den vcera odpoledne duch a dneska ráno test negativni? Co to může znamenat ?

@hedvikamojzisova nic že nejspíš nejste těhotná 👻 nebo ryska občas na testu se ukáže

hedvikamojzisova
Autor odpověď smazal
hedvikamojzisova
7. srp 2025
@anonym_2b8c8e

@hedvikamojzisova nic že nejspíš nejste těhotná 👻 nebo ryska občas na testu se ukáže

@anonym_2b8c8e me se to prsve ještě nikdy nestalo ..14 dní me bolí prsa proto jsem si test dělala.