Plastový test. Co si o tom myslíte?
Ahoj holky dělala sem si plastový test Pregnancy z teta drogerie a vyslo mi tohle co si o tom myslíte prosím ?

Že je negativní
@te_reza no já sem ho prave pak rozdelala a bylo tam toto
@katanovobran tam je duch, kdy to máš dostat?
@te_reza za 2 dny
i když jsi ho nerozebrala,tak tam dušíka vidím ♥
@katanovobran testuj až vynecha ms
Taky vidím už na 1. fotce...
Testy se nikdy nerozdelavaji, to už může být jen ryska. Zkus dva dny počkat a testni znovu, já jsem teda měla dost viditelnou čárku už tři dny před ms, ale třeba byla později ovulace
@katanovobran tak udělej test po neděli
Prvně plastové testy se nikdy nerozebíraji, ve většině případů je na nich duch i když žena není těhotná. A jinak na první fotce nic nevidím, zkus počkat a nebo si udělat další tt za pár dní.
Ja vidim na prvni fotce 🙂
Je tam duch 🍀
@tasimia To neni pravda. Nerozebira se plastovy, ale ten digitalni. Toto je uplne klasicky papirkovy test, jen je v quick obalu, aby bylo mozne jej pouzit bez moceni do skla. Pokud je na nem duch, test detekoval hCG, nebo jemu podobne hormony, jejichz hladina se pred menszruaci zveda, a test reaguje, i kdyz zena tehotna neni.
@katanovobran Vidim na obou fotkach. Udelej dalsi za dva dny.
Taky vidím, měla jsem totéž. A nikdy mi tedy falešný // tento test neudělal. Držím palce, dej vědět jak to dopadlo😊
@katanovobran je tam náznak ❤️. Až zkusíš další tt dej vědět, věřím že bude už krásný //
@supermatka dneska sem si dělala další a bylo tak tohle,přijde mi to spis jako hodně rozmazana čárka než pozitivni test delala sem si další potom a ten vyšel negativní,tenhle byl z ranní moci
@katanovobran a teď jsi kolik cca dpo? Já tam ducha vidím 😉.

Jedna čárka.