Po jak dlouhé době je vidět na testu těhotenství?
Ahoj, mám otázku 🙂
Kojím, dceři je 15 měsíců, minulý měsíc jsem poprvé dostala menses - 14. , tento měsíc ještě ne, zajímalo by mne, za jak dlouho pozná př. mamatest těhotenství, nebo zda je možné, že etřeba budu mít měnstruaci později, nebo každý měsíc jinak, děkuji za zkušenosti 🙂
nevidela jsem tenhle dotaz uz nekde jinde?
@urum Jo na emiminu je taky 🙂
ja chtela deti co nejdrive k sobe a muj menstruacni kalendar- 1. mesicky dva mesice po porodu. dalsi za dva mesice (!!), dalsi za mesic a pul a teprve pak to slo plus minus za mesic. takze s kojenim dost nepravidelne...
pokud se chranite, tehotenstvi by to byt nemelo, pokud tehotenstvi chcete, je to beh na trat, protoze odhadnout to nejde, jen byt trpelivy a obcas testovat 🙂
@andrrriiik aha, jasne 🙂 no myslim, ze tam dostala snad dostatecne odpovedi... nemam nic proti tomu mit to tema vsude, ale trochu me to prekvapilo. Tady je to takove kultivovanejsi, aspon zatim 😀
@urum Já taky většinou dávám dotazy na emimino i sem zároveň 😀 Jak kdy 🙂
...jinak odpovědí mám již různorodých dostim test mi vyšel negativní a teď se již jen ptám jak zrušit toto téma, aby nezasekávalo chod koníka .-) víte to některá?

...jsem na tom stejne, dceri 6mesicu. Dva minule mesice jsem to dostalaa ted tyden cekam a nic. Pry to ale nemusi byt pravidelne kdyz se jeste koji 🙂 tak doufam ze je to tim. Jinak test se mi osvedcil clearblue ukazal mi po 10dnech kdyz ty obycejny byli stale negativni...