Po namočení silná čarka, po uschnutí slabá. Co myslíte?
Ahoj , chtela jsem se zeptat , jestli se nekomu take stalo , ze ihned po namoceni jste videli druhou carku sice ne tak silnou jako kontrolni ale z dalky byla normalne videt , ale po uschnuti cca 4min byla o hodne slabší .
Dnes mam ocekavanou MS . Delala jsem si mamatest . Prikladam kdyztak foto . Uz minuly mesic jsem takhle narazila na falesne pozitivni test , tak ted nevim jak brat tento . Dekuju

U prvního syna jsem taky měla slaboulinkatou čárku v den menstruace. Teď u druhého úplně tmavou. Udělejte si test za týden a bude jasno ale pokud máte pravidelnou menstruaci, taky budete mít brzy jasno 👍držím pěsti
@kenhany Stínek vidím. Vydržte pár dnů a když nepřijde ms, tak udělat nový test. Já měla po termínu ms test negativní, tak jsem to brala jako posunutý cyklus. Ten týden jsem se ještě s kamarádkou pěkně picla na párty. Za týden najednou (pardon) kozy jako vozy a na testu už dálnice 🤭 Držím pěsti.
Já svoje těhotenství vždy začínala mnohem slabším duchem, tohle už je dost nadějné.
Dekuju za nazory 🙂
Spis jsem uz ani nedoufala , protoze citim bolesti , jakobych to mela dostat , ale rekla jsem si c,ze test zkusim . Ten test byl delany ve 16h .
Tak zkusim zitra rano jeste 🙂
Mně teda z fotky přijde, že byl ponořený víc než po max...
Tak jsem ted zkusila jeste jeden , abych se ujistila , zda tamten nebyl falesne pozitivni .
A objevila se opet slaba carka , tak tomu trochu nadeje davam a zitra rano zkusim digitalni 🙂
Vidím ducha.
Dekuju , uz jednu holcicku mam , tak uz vim co me ceka 😀 odpocitavani dnu na UTZ 😀
Je tam duch, Mamatest je spolehlivy, gratuluji.
@kenhany 5tt je moc brzy, zbytecne vystavujes mimi utz navic, kdyz te dr zase brzy pozve na potvrzeni srdecni akce. S timhle v ruce klidne manzelovi na Vanoce oznamuj - i kdyby to nedopadlo, hadam, ze jakykoliv smutne tak jako tak budes chtit sdilet s nim. K dr tak 7/8tt ideal. A sili hodne rychle, coz je super.

@kenhany Po namočení muže být více vidět ryska, já teda na tomhle testu nevidím nic.