icon

Pohlavní styk před 6 dny, můžu si udělat test?

melmen77
19. led 2015

Ahoj chtela bych se zeptat cca pred 6 dny sme s pritelem meli nechraneny pohlavni styk a ted se bojime ze jsem v tom...uz druhy den mi neni dobre je mi na zvraceni a boli me v podbrisku....myslite ze si muzu udelat test?

andyinka
19. led 2015

Ahoj, test většinou něco ukáže teprve až v době, kdy by měla být MS. Taky je dost nepravděpodobné (ale ne nemožné), že bys takhle brzo pociťovala příznaky těhotenství. Je možné, že sis to vsugerovala nebo to může být i nějaká viróza, kterých teď řádí docela dost. Jinými slovy řečeno - vydrž, jestli nepřijde MS a teprve pak testuj 🙂

dmiska
19. led 2015

To ti nikdo jiný než test a doktor nerekne... Ale spis to bude ze stresu, takhle rychle by asi nevolnosti neprisly...

cukrova_vata
19. led 2015

Test má smysl dělat nejdříve v den vynechání očekávané menstruace. Kdybys udělala test teď, vyšel by ti negativní, protože trvá víc než 6 dní než se těhotenské hormony dostanou do krve.

eloana
19. led 2015

jak pisi holky test ma smysl cca 10-14dni po oplodneni..... driv vyjde maloktere..... muzes pocitovat treba napeti v prsou,ale na nevolnosti je obvykle brzy....takze nezbyvati nic jineho nez pockat...

mandala
19. led 2015

Řekla bych, že je dost brzy na to, aby ti bylo špatně z případného těhu, podle mne je to spíš nějaká viroza.