icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

upuska
13. čer 2016

@katty77 jéé, já jsem na tebe o víkendu myslela a řikala jsem si, jak se to asi vyvinulo...tak to bude ještě napínavý 🙂 🙂

@katty77 a mě hned po ránu můj drahý, tak poprudil, že bych ho v tu chvíli vyexpedovala klidně na dva měsíce 🙄 😀

katty77
13. čer 2016

@maggie_ je normální, že máš obojí, nijak si to nevadí, určitě užívej obé 😉

katty77
13. čer 2016

@upuska to je fakt úplně k ničemu, když nevíš, kdy máš ovulku, pak to máš strašně stížený, ach jo... no ty bolesti taky mohou být PMS nebo to je časově mimo?
Jo, já jsem tomu mudrovi ve st moc nevěřila, bylo to divný a trošku mi přišlo, že mě odbyl, ptž iui není žádný velký byznys, trošku se zpříjemnil, až když mi vypisoval stimulační kalendář... ale to si mohu jen namlouvat, lituji, že jsem mu neřekla, že si měřím BT a že tedy ovu nebyla určitě, zapomněla jsem a to jsem si blbka ten graf chtěla vytisknout sebou... njn, to je fuk...

janina29k
13. čer 2016

@katty77 držím pěsti aby to vyšlo!

kato83
13. čer 2016

@kecka28 no ja jsem pozitivní mela prave jen pri ovulaci... ted uz mam jen slabiuckou carecku...

katty77
13. čer 2016

@janina29k děkuji, pravděpodobnost je minimální, ale co kdyby... 🙂 jinak také přeju, aby ptactvo přiletělo v zamluveném termínu 😀 a tykej nám, všechny si tu tykáme 😉

maggie_
13. čer 2016

@upuska_ .....To potěší no, každá nová těhule 😖 ....No já s tou ovulací furt nevim. Teď budu mít naposledy Utrogestan koncem června a pak to nějak dořeším. Asi začnu pít ten inofolic, nebo až se přítel vrátí? Nevím teď ...

@katty77_ Přítel mi dost často jezdil na montáže, takž týden pryč, víkend doma...Na to jsem si ještě zvykla, i když při bouřce bych ho tam raději měla 😀 jsem srab...
Před dvěma lety mi na tři měsíce odletěl do Karibiku a to byla nejhorší a zároveň největší zkouška našeho vztahu a přes potoky slz jsem to zvládla, proto vím, že teď ten měsíc, bude "brnkačka", ale už jsem si zase zvykla, že je se mnou 😕
- Zase nám každej druhej říká, že až se vrátí, tak bude miminko hned, protože si odpočineme prej, tak nevím 😀 😀

beruska1889
13. čer 2016

@maggie_ Ahojky, já beru Inofolic a k tomu mi dr napsal Duphaston - což je to samé jako Utrogestan a v pohodě... nic se nebije, klidně to společně můžeš... 😉 Mně ten Inofolic několikrát doporučil můj gyndař 🙂 takže se to společně určitě může... 🙂

janina29k
13. čer 2016

@katty77 ok budu vám tykat, já věřím, že se to teď určitě podaří!

upuska
13. čer 2016

@katty77 hm, to by asi koukal ;) fakt držim palce, aby to tentokrát vyšlo a všechno bylo v pořádku 🙂
PMS si myslim, že to neni, jestli je to časově reálný ale nevim..já jsem od 27.5. místo MS jen špinila ( to byl byl 24DC, předtim jsem měla dva cykly 24) a až 31. jsem začala krvácet, ale druhý den už jsem zase jen špinila..Běžně jsem první dva dny jak průtokáč a pak to odeznívá..takže to teď bylo uplně nestandartní..myslim, že to souvisí s těma příušnicema, ale každopádně vůbec nevim, co mam považovat za 1DC..ze začátku jsem nad to byla taková povznesená, ale jak jsme teď zanedbali sex, tak z toho chytám nerva 😀

ale z pátka na sobotu jsem v noci cítila jak mě tlačí podbříšek, bylo to na hranici snu a reality, asi něco jako jsi měla ty tuhle..a v tom snovém stavu jsem najednou věděla, že jsem těhotná..řikala jsem si tak tohle je ono..ráno jsem si pak řikala, že jsem magor..😀 a hlavně ze soboty na neděli jsem měla sen, že ovu ještě nebyla bude v polovině tohodle týdne, tak jsem se uklidnila, že nic není ztraceno..ovšem ráno jsem uznala, že mi z toho normálně hrabe 😀 😀

sarinka0411
13. čer 2016

Holky před chvílí jsem si koupila Gynex tak jsem na to zvědavá... Jen jsem trochu zmatená z toho braní... V lékárně mi doporučila 4 kapky 3x denně půl hodiny před jídlem... Taky prej užívání je jedno.. Na cyklus prej nemusím navazovat... Můžu to prej začít brát hned a po třech týdnech pauza... Tak snad se v tom zorientuju 😀

katty77
13. čer 2016

@maggie_ když ta cestovatelská vášeň je velká no, chápu to, jsem taky taková, byla jsem taky v karibiku (Isla Margarita, ostrovy Los Roches, Venzuela - deštný pralesy, deltou Orinoka, další rok Singapur, Borneo,...), teď jsem posraná strachy, v týhle době bych do letadla nesedla, loni jsme byli jen v Egyptě a měsíc na to ty šmejdi sestřelili další letadlo... letos pojedeme na Šumavu, tam je taky krásně a snad tam nic, kromě příležitostné kocoviny, nehrozí 😀

Inofolic ber hned, on nepůsobí okamžitě, zbytečně ztrácíš čas, pokud si ho ještě nezačala užívat! 😉

upuska
13. čer 2016

@sarinka0411 já jsem si naordinovala užívání ráno a večer 7 kapek, páč to 3x denně nějak nezvládám..taky jsem zvědavá na výsledek 🙂

lucie_k_s
13. čer 2016

Berete kyselinu listovou? A v jakém množství?

maggie_
13. čer 2016

@katty77_ Jo dobře, tak hned jak příjdu domů namíchám si ho 😉 (Inofolic).
Jinak to není ani o cestovatelský vášni, jakože tam pracuje, firma ho poslala. On v Karibiku byl na Guadalupu a teď je ve Francii, čehož se právě bojím, kvůli tomu, co se děje. Až se vrátí chce mě vzít někam na dovču, ale taky budu volit ČR tento rok. Přemýšlela jsem nad jižními Čechy, třeb Český Krumlov, Volyně a tak 😉 V Hošticích jsem se byla už podívat a on tam ještě nebyl 😉 tak jsem si říkala, že ho tam vezmu a pak do Krumlova třeba na Červnou lhotu a tak 😉

katty77
13. čer 2016

@upuska no.... tak to ti musím dát za pravdu - hrabe 😀 😀 ale komu né, že jo, tyhle stavy, kdy nevíš, zda je to sen nebo realita máme každá a pak každý sen bereme jako znamení... Jako ani jedna si tohle trápení nezasloužíme, je to děsně nespra, pak ještě, aby toho nebylo málo, posloucháš, jak to všude okolo tebe těhotní a rodí... Mě už všichni v rodině berou za chudinku a z toho úplně šílím... a přitom se jim už teď vůbšc nesvěřuji, o posledních dvou IVF neměli ani páru.... Ale stejně jsem ten chudák bez dětí... Brácha s mámou si dokonce myslí, že se nechci stýkat s bráchovým ročním synem protože žárlím. Jenže já se s nimi nechci stýkat, ptž si bráchova partnerka od nás půjčila docela dost peněz a nevrátila nám ani floka... Když jí vidím,tak mám sto chutí jí dát po tlamě... Tak tam raději nejezdím, ale oni si to vysvětlí po svém, jak to jim vyhovuje, takže jsem za žárlivku a mě je přitom strašně líto, že mě takhle ta zlodějka připravila o synovce.... někdy to stojí fakt za ho.vno.

sarinka0411
13. čer 2016

@upuska mě ani tak nejde o to kolik kapek, ale jestli to můžu začít brát hned dneska i když jsem pár dní za půlkou cyklu.... v lékárně mi řekla že to je jedno... tak budu doufat že jo na internetu jsem našla spoustu různých názorů, ale hodně se sejdou v tom že je to jedno že hlavní je tři týdny a pak týden pauza

maggie_
13. čer 2016

@beruska1889_ Koukám, že to doporučuje hodně gyndařů, tak já si ho už začnu zobat, nebo spíš pít teda 😀 😉

katty77
13. čer 2016

@maggie_ aha, já myslela, že je to takový vášnivý turista jako já 🙂 ale i tak je to super, když tě firma takhle vyšle a poznáš svět.... i když je fakt, že teď bych taky měla strach.... i díky tomu fotbalu podle mě není ve francii bezpečno... jj, jižní čechy jsou krásný a člověk neví, kam dřív...a hodně se doporučuje dovča jako oplodňovačka, tak když budete mít možnost, tak si to naplánujte tak, aby jste tam třeba zadělali, snad už budeš mít ten cyklus víc čitelnější 🙂

katty77
13. čer 2016

@lucie_k_s ano, asi všichni tady berou listovku, někdo v podobě Femibionu, někdo v podobě Inofolicu, někdo jen tu obyč, ale ta se prý nemusí vůbec vstřebat, že to naše tělo neumí, ve Femibionu je v nějaké jiné podobě a to vstřebání je spolehlivější.

beruska1889
13. čer 2016

@maggie_ jo asi je to dobrý preparát, prý ho dávají i v CARech 😉 mně se ptá pokaždé co jsem u něj na kontrole, jestli ho beru a když jsem ho jednu dobu vysadila, řekl mi ať si ho koupím a pokračuju v něm, že je dobrý 😉 tak už ho beru víc než rok 😀 a minulý týden mi přišlo dalších 5 balení 😀 😀 je to psycho, kolik už v tom všem mám peněz... kdyby to už aspoň k tomu mimču pomohlo....

upuska
13. čer 2016

@katty77 no, tak to je dobrý a brácha o tom ví? jako na jednu stranu je chápu..kámoška, co jsem se teď dověděla, že otěhotněla, má ségru, dvojče a ta přirozeně otěhotnět nemůže..měla těžkou edometriozu, tak teď zkoušeji IVF, už má za sebou jeden neúspěšný pokus a zítra se snad dozvím jestli a jak dopadl další..a právě si taky řikam, jak se asi vyrovnává s tim, že ségře se zadařilo a to zřejmě dost rychle, páč je vztahu asi 3/4 roku
a ani se ti nedivim, že jsi jim o těch posledních IVF neřikala..já nechci řikat nikomu ani to, že to zkoušíme přirozeně..

beruska1889
13. čer 2016

@lucie_k_s rok jsem brala listovku dr. Maxe 800mcg a teď beru 2. měsíc Femibion 1 a k tomu Inofolic už taky víc než rok, dříve jsem brala Nosifol... 🙂

lucie_k_s
13. čer 2016

@beruska1889 my se s přítelem teprve začínáme snažit, tak to ještě tolik nehrotím, ale už si pomalu začínám schraňovat informace. 🙂

@katty77 tak to jsem vůbec nevěděla...

maggie_
13. čer 2016

@katty77_ No to nevím, jen díky tomu Utrigestanu vím, kdy to dostanu 😀 dva dny po vysazení a přijde ta bestie no 😀 😀 ....nejhorší je, že já ani nevim, kdy se mi vrátí, protože jim datum přesně neřekli 😔 ale počítám okolo toho 15.7. což by mělo být v polovině cyklu cca 14-15DC. Takže ta ovu by měla být hoodně blízko, ale tím, že nevím kdy bude, je hodně pravděpodobný, že ji prošvihneme no....Ale hlavně, aby se mi vrátil, jak říkáš, ta Francie je taková teď na nic...Ještě jsou teprve na cestě, tak doufám, že dojedou v pořádku (jedou autem)... 😕 kdyby to byl výlet, jedu s ním 😀 😀

maggie_
13. čer 2016

@beruska1889_ To je pravda, takových peněz 😨 už v tom mám taky balík. Nejhorší je, že něco je právě jen vycucávačka peněz, akorát ta listovka v podobě čehokoliv mi příjde užitečná, kvůli tomu vývoji mimča, protože prvních pár dní nevíš, že jsi těhu... 😉 no dám na vaše rady budu ho brát teď celou dobu 😉 má dvě krabičky, tak snad víc kupovat nebudu muset no 😀 kéžby

katty77
13. čer 2016

@upuska no, právě, že o tom ví, jenže ten nám dluží ještě víc...je to složitý.... teda spíše je to jednoduchý, napůjčovali si od nás, ona to z nás vylákala lstí, nic ani jeden nevrací, diví se, že se s nimi tím pádem nebavíme a raději řeknou, že se s nimi nestýkáme, ptž žárlíme, samozřejmě neřeknou, že jsou to takoví podvraťáci.... naštěstí většina rodiny ví, jak to je, ale štve mě to, na synovce jsem se moc těšila....

To vám schvaluji, že v rodině nic neříkáte, kdybych to mohla vrátit, tak jim taky nic neříkám hned od začátku, raději bych teď snesla kecy o kariéře apod. proč nemáme děti než to mnohdy falešné litování, jaká jsem chudinka...

digisek
13. čer 2016

Holky ahoj po víkendu 😀 Já dnes 27DC.....už začínám být mírně nervozní jak to tenhle měsíc dopadne

@maggie_ poslalas mi toho ptáka prosím tě?? 😀 😀 😀

katty77
13. čer 2016

@maggie_ pane jo, to je fakt doba, ani trošku nezávidím.... ale třeba se pak to těšení opravdu vyplatí... mě teď přišly výsledky z imuna z phy a mám mírnou autoimunitní reakci na manželovo sperma, ale je to tak mírné, že není třeba žádná léčba práškama, ale doporučují nám milovat se mimo ovulaci s kondomem, aby se to moje mírně nepřátelské prostření zbytečně nedráždilo v době, kdy stejně nemohu otěhotnět a naostro to zkoušet jen při ovulaci. POkud bys třeba měla teoreticky něco podobného, to měsíční odloučení vám jen prospěje (a nedivila bych se, kdyby při té vaší přemíře snažení se z poslední doby u vás nějaká ta autoimunitní reakce byla 😀 ).

katty77
13. čer 2016

@digisek tak to už budeš pomalu testovat, ne? 🙂 nebo budeš čekat na případné meškání?

Strana