Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@martina16horysek Gratulace to je uplne do oka bijici pozitiv☺ tak ať je vše v poradku
@martina16horysek potichu gratuluji! A preju, at vse probiha, jak ma 😉
@juliemichal holky jaký med??
@maslicko koupila jsem si v lékárně mateří kašičku v medu 🙂
@maslicko jj objednala a nevim proc ale hrozne na to sazim 🙂 ale nadavkovala jsem si to trochu podle sebe, nechce se mi to tahat do prace, takze si ho beru rano a vecer po 20 kapkach a v praci si pres den delam kontryhelovej caj. A to by bylo aby nebylo. Me by pro zacatek uplne stacilo, kdyby se mi zkratil cyklus a byla ovu ;)
@juliemichal 🙂 no na tebe jsem s tim medikem zvedava, slysim prvne, ze by materi kasicka pomahala otehotnet, ale urcite ma lepsi chut nez ten elixir :D drzim palce!!
@marla86 děkuji já tobě taky moc držím palečky 🙂 jinak kdyby mi to nedoporučila bylinkářka tak bych taky o tom nevěděla 😀 no uvidíme co je na tom pravdy,mám to brát s tím čajem 3 měsíce 🙂 tak kdyby to nezabralo tento cyklus tak další cyklus si toto zase pořídím 🙂
@marla86
@marla86 jo takhle, já si pořád říkam jaký med 🙂 jinak já po měsíci braní MS v normě a druhý měsíc už přísla přesně 2 den po vysazení utroše, takže sem spokojená a poprvé sem měla pozitivní OVU test, takže juchám a těším se na další testování. Chlapovi sem koupila Supradyn Q10 ať se spermijky pěkně množí 😀 škoda, že jsme snažilky každá od někud jinud, mohli jsme se někdy sejít a probrat to osobně 🙂
JInak já si pěkně dávám vínečko a koukám na bazar MK 🙂 asi cosi přikoupím 🙂
@juliemichal muzu se te jeste zeptat co to mas za znacku ovu testu? Ja mam vyzkousene zelene drmax a koukam ze skoro vsichni maji tyto ruzove...?
@maslicko no,ale jak se dívám tak ty bydlíš kousíček odemě 😀 😀 já jsem s Ostravy 🙂
můj chlap už od října bere vitamín E na spermie 🙂 což mu pomohlo v caru mi říkali,že neotěhotním přirozeně,protože manželovi vyšly špatné výsledky ze spermia,ale nakonec jsem otěhotněla i díky inofolicu 🙂 ale stejně to nedopadlo a odešlo to... ale nevadí vzdát to nemůžeme,jednou se určitě zadaří nám všem snažilkám 🙂
@marla86 já dr max vůbec nemusím,ty na mě vůbec nefungují 😀 tyto jsou one stepy a jsem s nimi spokojená 🙂 kupuji je tady na bazaru na MK 🙂
@juliemichal a dají se koupit i v lékárně?? já taky používám Dr. MAX a mám ty čárky slabé :( ale jak sem to tu zkoujla, tak hodně holek píše že Dr. MAX někdy udělá slabou čárku a přitom je pozitivní 🙂 Mě poradila jedna dívčina v zelené lékarně ovu testy Prenatal nebo tak nějak....asi je zkusím
@juliemichal vazne? A od koho?
holky kupuji od této paní https://www.modrykonik.cz/market/tehotenstvi-pa... má i těhu testy 🙂 jinak v lékarně se asi sehnat bohužel nedají ☹
@juliemichal diky, asi si od pani objednam, to bude zase dilema kolik :D
@marla86 není vůbec za co 🙂 já si vždy objednávám 30ks ovu testů a 30ks těhu testů 😀 těhu testy má taky za 5kč 🙂
@juliemichal holka ty nejsi žádný troškař 😀
@maslicko to máš pravdu to nejsem 😀 😀 i já si říkám zda jsem normální,že si kupuji tolik ks 😀 😀
@juliemichal tak to ja kupuju tehu testy po troskach. Jednak nechci testovat jak blazen, takze mam doma vzdycky jen dva tri kousky, a potom bych si rikala, ze mi to prinese smulu, ze budu muset vsechny vypotrebovat ;) ale ovu zestu si asi taky koupim hromadu 🙂
@marla86 no já testuji taky jak blázen testuji třebas od 9DPO dokud nedorazí ms 😀 😀 jak jsem neměla doma zásobu testů tak jsem si jezdila pro ně do lekarny jak blbá tak jsem se na to vykašlala a nakoupila hromadu 😀
@juliemichal hromada objednaná ;) :D

@kamimnichov snad ano 😉 ještě jednou děkuji