icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

jarmulka
14. črc 2016

@byra ty kraaaso!!!! To je tak uuuuuuzasne!!!!! A neplakej!!!!!! Úsměv maminko!!!!!! 🙂

digisek
14. črc 2016

@byra co je to za test?

byra
14. črc 2016

@jarmulka moc děkuji
@digisek dr.max.

jarmulka
14. črc 2016

@byra .... a sny se stávají skutečností 😀 ..... Už jen 8 měsíců a budeš tak unavená a vyřízena a nevyspala a..... ale přesto NEJSTASTNEJSI na světě 🙂

upuska
14. črc 2016

@byra Gratuluju 🙂 nic nedělej, raduj se a užívej si to..klidně si i pobřeč a doufám, že to jsou slzy radosti 🙂 ....a já osobně mám v plánu jít k mudrovi až po pár týdnech (když se zadaří), aby bylo něco vidět, tak je teď na tobě, kdy se tam vydáš 🙂 🙂

byra
14. črc 2016

A cvičení mám asi vynechat, ne? Cvičím Jill denně se zápřahem na břicho - hlavně tu spodní pneumatiku 🤐 a když budu volat, co mám říct? Podle mě je brzo, ne? stejně mi mudr. nic neřekne... Co když je to planý poplach?

upuska
14. črc 2016

@byra kamarádka řikala, že jí mudra řekla, že cvičit může ( předcvičovala flowin) ale má si hlídat tepovku, aby prý nepřehřívala plod..Jestli cvičíš 30DS tak tam mi tepovka dost lítala, do toho bych se asi nepouštěla..a teď mi masérka řikala ve středu, že sedy lehy jsou taky taky na prd na spodek, tak nevim..

janina29k
14. črc 2016

@byra gratuluju!! Já se taky celá třásla, když se tam najednou ukázala druhá čárka. Já jsem šla k dr hned, protože jsem měla3.směnný provoz a tahání těžkých věcí. Záleží na tobě,na uz teď bude vidět maximálně váček. Za dva tři týdny by tam už mělo být vidět.

byra
14. črc 2016

@upuska jo já dělám spíš sklapovačky a nůžky, pak takové to přitahování nohou ze země k břichu

upuska
14. črc 2016

@byra jinak já jsem teď začala hodně běhat (na mé poměry) a brácha na mě chytračil, že jak se takhle ženská dá do cvičení, tak vždycky otěhotnění 😀 tak jsem si řikala, kéž bys měl chlapče pravdu 😀

byra
14. črc 2016

Holky a nevadí, že koncem srpna jedem busem do Chorvatska a měsíc na to do Itálie? Je to zaplacený už od vánoc.

beruska1889
14. črc 2016

@byra gratuluji !!! krása !!! no zavolej na gyndu a domluv termín kontroly 😉 🙂

janina29k
14. črc 2016

@byra nemyslím si, že když budou častější a delší pauzy během jízdy tak by to mělo být v pohodě. Mě spíš dělalo problém vytřít, to jsem hnedka začala špinit

bonynka1981
14. črc 2016

@byra gratulace velikaaaa 🙂. Nejak jsem citila ze tento tyden uvidime od nekoho 2 // 🙂

byra
14. črc 2016

Příteli to ještě říkat nechci, je hrozná drbna 😀 vždycky všechno vyžvaní - i když mu všichni říkají "ne, že to řekneš" včera si zkoušel nové kalhoty a prý má pupek. No má, vše se mu ukládá do břicha, na to jak je hubený vypadá jak v 5. měsíci a prý - kdy už budeš těhotná? Říkám mu, že za to nemůžu a on že jsem neměla tak dlouho brát HA. on neví, že to trvá už tak dlouho, myslí si, že se snažíme od minulého měsíce

byra
14. črc 2016

@bonynka1981 moc děkuji

byra
14. črc 2016

Nemám to komu zatím říct, sice je ségra moje nejlepší kamarádka, ale když se před ní přítel prořekl, že se snažíme, přiběhla za mnou s očima navrch hlavy, prý jestli je to pravda - nechtěla jsem, aby to někdo věděl a já pak musela odpovídat na hromadu otázek. Tak jsem jí řekla, že kecá, no a ona prý že si to u mě neumí představit- vypadala vyloženě vyděšeně. Ona teď žije miminkem od sestřenice, která ji požádala, aby byla malému za kmotru, tak o něm furt mluví

janina29k
14. črc 2016

@byra už si to řekla nám, takže to máš komu říct. A jak dlouho chceš nechat přítele v nevědomosti?

byra
14. črc 2016

@janina29k já vím 😉 alespoň do první fotky

upuska
14. črc 2016

@byra tys mu neřekla, že nebereš HA? proč?

byra
14. črc 2016

@upuska chtěla jsem ho překvapit. Už víc než rok mluví o miminku, že by ho chtěl, tak jsem před něj chtěla položit pozitivní test, že mám pro něj krásnou zprávu

terka228
14. črc 2016

@byra Tak to je nádhera!!!!!! KONEČNĚ ZASE 😀 Moc GRATULUJI !!! 😀 😀 😀 Přeji ať je vše v pořádku 🙂

byra
14. črc 2016

@terka228 moc děkuji, snad to dobře dopadne

upuska
14. črc 2016

@byra to je hezký 🙂 ale ty jo vidíš, povedlo se, až když jste začali ofiko 😀

upuska
14. črc 2016

@digisek teď jsem holka, zvědavá na tebe 🙂

ale na to, jak nám tu pořád prší, tak se cítim pozitivně 🙂 🙂

terka228
14. črc 2016

Holky, moje ovutestíky...dnes pěkně zesílila, tak přemýšlím, že už asi raději pojedu domu zítra navečer, abych tentokrát nic nepropásla 🙂 Ještě uvidím, co zítřejší testík. Ale i kdyby měla ovulka vyjít na sobotu, není naškodu pojistit to pátkem, že? 😀 Ještě taky uvidím, jak se to shodne s teplotou, ale opravdu výjimečně mě to vychází na víkend, kdy je muž doma. Jezdí jinak kamionem a v týdnu je většinou pryč 😒

upuska
14. črc 2016

@lucie_k_s
@slenuska já jsem se včera k samovyšetření hecla, jsem 22DC takže bych teoreticky měla být v luteální fázi a čípek by měl být nízko..jestli fakt jsem a jestli je při ovu ještě výš, tak na něj pak už asi nedošáhnu 😅 😀

digisek
14. črc 2016

@upuska to ja jsem na sebe taky zvedava 🙂
Tady taky furt leje jak z konve, tfuj tajxl 🙂

jarmulka
14. črc 2016

@terka228 vypadá to na dobré cestě!!! Pokud bude takto rychle sílit, zítra bude pozitivní a OVU by měla být od pozitivního testu v rozmezí za 12-36 hodin - většinou se uvádí za 24-48 hod, ale někdy opravdu stačí nižší hladina hormonu pro ,,vypuzení,, vajíčka 😝 a tak je lepší, ten čas zkrátit - jak uvádí odborná literatúúúúra 😅 , jelikož spermie opravdu vydrží 48 hod , v horším případě ,,dají,, aspoň těch 36 hodin, což krásně pokryje ten čas... Takže je skutečně lepší počítat od pozitivního testu s OVU za 12 hod , ne za 24 hod... Jelikož životnost vajíčka oproti spermiím je zcela zanedbatelná - cca 1/4 času... Tak směle po pozitivním testu tak za 12 hod toho a ,,půl,, práce je hotovo 😀 .... Já jsem dnes 22 DC , MS dorazí v neděli, nejdéle v pondělí...

byra
14. črc 2016

Holky sestřička mě objednala na příští týden, není to nějak brzo?

Strana