Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
A cvičení mám asi vynechat, ne? Cvičím Jill denně se zápřahem na břicho - hlavně tu spodní pneumatiku 🤐 a když budu volat, co mám říct? Podle mě je brzo, ne? stejně mi mudr. nic neřekne... Co když je to planý poplach?
@byra kamarádka řikala, že jí mudra řekla, že cvičit může ( předcvičovala flowin) ale má si hlídat tepovku, aby prý nepřehřívala plod..Jestli cvičíš 30DS tak tam mi tepovka dost lítala, do toho bych se asi nepouštěla..a teď mi masérka řikala ve středu, že sedy lehy jsou taky taky na prd na spodek, tak nevim..
Holky a nevadí, že koncem srpna jedem busem do Chorvatska a měsíc na to do Itálie? Je to zaplacený už od vánoc.
@byra gratuluji !!! krása !!! no zavolej na gyndu a domluv termín kontroly 😉 🙂
@byra gratulace velikaaaa 🙂. Nejak jsem citila ze tento tyden uvidime od nekoho 2 // 🙂
Příteli to ještě říkat nechci, je hrozná drbna 😀 vždycky všechno vyžvaní - i když mu všichni říkají "ne, že to řekneš" včera si zkoušel nové kalhoty a prý má pupek. No má, vše se mu ukládá do břicha, na to jak je hubený vypadá jak v 5. měsíci a prý - kdy už budeš těhotná? Říkám mu, že za to nemůžu a on že jsem neměla tak dlouho brát HA. on neví, že to trvá už tak dlouho, myslí si, že se snažíme od minulého měsíce
@bonynka1981 moc děkuji
Nemám to komu zatím říct, sice je ségra moje nejlepší kamarádka, ale když se před ní přítel prořekl, že se snažíme, přiběhla za mnou s očima navrch hlavy, prý jestli je to pravda - nechtěla jsem, aby to někdo věděl a já pak musela odpovídat na hromadu otázek. Tak jsem jí řekla, že kecá, no a ona prý že si to u mě neumí představit- vypadala vyloženě vyděšeně. Ona teď žije miminkem od sestřenice, která ji požádala, aby byla malému za kmotru, tak o něm furt mluví
Holky, moje ovutestíky...dnes pěkně zesílila, tak přemýšlím, že už asi raději pojedu domu zítra navečer, abych tentokrát nic nepropásla 🙂 Ještě uvidím, co zítřejší testík. Ale i kdyby měla ovulka vyjít na sobotu, není naškodu pojistit to pátkem, že? 😀 Ještě taky uvidím, jak se to shodne s teplotou, ale opravdu výjimečně mě to vychází na víkend, kdy je muž doma. Jezdí jinak kamionem a v týdnu je většinou pryč 😒
@terka228 vypadá to na dobré cestě!!! Pokud bude takto rychle sílit, zítra bude pozitivní a OVU by měla být od pozitivního testu v rozmezí za 12-36 hodin - většinou se uvádí za 24-48 hod, ale někdy opravdu stačí nižší hladina hormonu pro ,,vypuzení,, vajíčka 😝 a tak je lepší, ten čas zkrátit - jak uvádí odborná literatúúúúra 😅 , jelikož spermie opravdu vydrží 48 hod , v horším případě ,,dají,, aspoň těch 36 hodin, což krásně pokryje ten čas... Takže je skutečně lepší počítat od pozitivního testu s OVU za 12 hod , ne za 24 hod... Jelikož životnost vajíčka oproti spermiím je zcela zanedbatelná - cca 1/4 času... Tak směle po pozitivním testu tak za 12 hod toho a ,,půl,, práce je hotovo 😀 .... Já jsem dnes 22 DC , MS dorazí v neděli, nejdéle v pondělí...
Holky sestřička mě objednala na příští týden, není to nějak brzo?

@byra ty kraaaso!!!! To je tak uuuuuuzasne!!!!! A neplakej!!!!!! Úsměv maminko!!!!!! 🙂