icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

digisek
15. črc 2016

@maggie_ děkuju ti ale na jásot to teda není.......já si musím ještě počkat 😀

upuska
15. črc 2016

@deli_lah
@jarmulka já chcu s vámi 😀 tenhle měsíc počítám, že to nevyšlo, i když jsme ještě včera pojistili Jonáše, co kdyby, že..😀 jinak zítra čekám MS a pak ptáky 😀

upuska
15. črc 2016

@digisek @maggie_ holky, bude to sílit, uvidíte, že jo 😉

jarmulka
15. črc 2016

@upuska bereme Tě do party 😵 .... MS máme mít všechny +- pár dní stejně, tak budeme slavit všechny spolu... 😵

maggie_
15. črc 2016

@digisek_ Tak ani u mě ne....hele tak zítra ráno zkusím znovu a uvidím, vezmu jinou značku a snad tam prostě bude 😔 ty zkus taky a sejdeme se tady 😀 mám chuť na víno 😀 😀
@upuska_ Neboj ptáky budu posílat dokud tady nebudete všichni těhule 😀

deli_lah
15. črc 2016

@upuska Vítej mezi námi 😀 Já už teda ms mám, ode dneška, takže to +- sedí, super 😀

jarmulka
15. črc 2016

@deli_lah sakra práce, Ty máš určitě den náskok před námi.... uáááá - já chci menstruovat 😀

upuska
15. črc 2016

@jarmulka
@maggie_
@deli_lah no, já jen doufám, že jestli už má MS přijít tak přijde včas a nevzpomene si, že tenhle cyklus dorazí až třeba 29DC..to by mě asi kleplo..ale krom toho, že občas cítím podbřišek mi nic neni..ani beďárek na bradě, ani břicho jako balon..safra práce

@maggie_ budeš to řikat příteli nebo ještě počkáš?

deli_lah
15. črc 2016

@jarmulka Měla přijít v neděli 😀 asi věděla, že spěchám a chci klid.. Jen kdy tak asi bude ovu, to by mě zajímalo 😀

@upuska tak ještě uvidíš, třeba přijde brzy. Nebo to bude něco jiného 😀

maggie_
15. črc 2016

@upuska_ Ráno jsem zaspala, jsem nějaká unavená poslední dny, takže mě ráno vyzvedl, aby mě odvezl do práce....Včera jsme se strašně pohádali, všechno mě totiž hned rozčílilo, tak jsem si dneska udělala právě test a v autě jsem mu test ukázala a řekla, že to možná nebude mnou, proč takhle ječím pořád 😀 😀 takže moje "plánování" oznámení, pokud je to fakt pravda ta druhá // selhalo...to je na prd 😀 😀

upuska
15. črc 2016

@maggie_ holka, mě z tebe klepne, ty jsi kolík 😀 a co on na to? 😀 😀

maggie_
15. črc 2016

@upuska_ No nevěřil tomu, pořád se tlemil 😀 objímal a pusinkoval...A pak povídá: "hned se objednej na gyndu a až přijdeš z práce uděláš si další" 😀

upuska
15. črc 2016

@deli_lah to budu samozřejmě doufat, že je to něco jiného, i když prostě vim, že ne.. 😅 😀

upuska
15. črc 2016

@maggie_ 😀 hele a cítíš na sobě něco nestandartního? že jsi prudér to asi bude celkem normál, ne? :-P 😀

maggie_
15. črc 2016

@upuska_ No hahaha jako 😀 ale jo máš pravdu no....No jako včera mě pálela žáda (to neznám) a sypu se pupínkama, ale nevim jestli to mám přisuzovat těhu....Jinak vůůůbec nic - jo a ta chuť na víno, normálně nepiju

deli_lah
15. črc 2016

@upuska no, uvidíš 😎

digisek
15. črc 2016

@upuska tak ty jsi kráásnej optimista 😀 😀 😀

digisek
15. črc 2016

@maggie_ já se byla v lékárně vyzbrojit testama....Maxe......takže ráno zkusím znova.....a sejdem se tu s novinkama 😀 😀 😀

digisek
15. črc 2016

@maggie_ já zas to mlíko....nestačíme kupovat krabice 😀

maggie_
15. črc 2016

@digisek_ Mlékoholik :D no fuj, nenávidim mlíko....No jako já jsem zásobená, ale nevim, jakou tam mám citlivost...Ale bojim se tstovat, je to blbý, ale vážně se bojim toho, že to je falešný

upuska
15. črc 2016

@digisek sim tě, já mam pocit, že bych doufala, i kdyby na mě přítel během cyklu ani nešáhl 😀 😀

ale teď jsem měla mít podle kalkuklačky ovu 3. a my sexovali naposledy 1. ráno a pak až po týdnu!! takže si myslim a je to dost pravděpodobný, že jsme to fakt nedali, ale maličká naděje, že spermoušové přežili do toho 3. tam je..majinkatá..ale taky je dost možný, že ovu proběhla uplně jindy..netestuju, ani neměřim teplotu..

jarmulka
15. črc 2016

Holky, já jsem dnes cca 23 DC, v neděli dostanu MS a jen tak jsem si zkusila OVU test.... Podotýkám, že OVU byla cca 12 DC.... To jako budu mít teď další před MS???? JSEM z toho fakt jelen.... Zkusila jsem, protože mě bolí břicho.

kastanek87
15. črc 2016

@maggie_ fíííííha 😀 člověk se chvilku sem nedívá a vono totok... 😅 takže moc moc moc držím pěstičky ať pěkně sílí. Falešnej určitě není... a teď hlavně ať všem ten tvůj otestovanej pták ukáže jak se to dělá, aby to všichni uměli co nejlíp a hlavně nejrychleji 😀 😀

kastanek87
15. črc 2016

@jarmulka a těhotenskej test jsi nezkoušela? Řekla bych že by jsi ho měla zkusit 😉

upuska
15. črc 2016

@maggie_ chápu, taky bych se bála..ale když na jiném testu bude bílo, tak to ještě pořád nic neznamená, třeba to jen nechytí...bude to teď dlouuuhé čekání

upuska
15. črc 2016

@jarmulka co je to tady tohleto? 😀 😀 zkus TT

digisek
15. črc 2016

@maggie_ holka já taky nikdy mlíko nepila.....až teď.....ježiš jak o tom mluvím hned bych si nalila hrnek 😀

upuska
15. črc 2016

a pak že @sarinka411 prskala z dálky, chá 😀 epidemie je na spadnutí

byra
15. črc 2016

@digisek já zatím na nic chutě nemám, spíš ani nemám hlad a pokud ano, hned je mi po jídle těžko ☹

jarmulka
15. črc 2016

@upuska já jsem těhotná až příští měsíc, neboj.... Tady kazu morálku a potom jako abych sama přeskakovala??? To neee.... Ja TT dělat nebudu, já v neděli menstruuji, dle plánu! 🙂 .... Ale jako ono je to fakt divný - takový silný. Já budu mít vážně další OVU před MS či co a ..... jasný - já chci mít po MS jako první pozitivní tehu test!!!! 🙂

Strana