Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@jarmulka
@maggie_
@deli_lah no, já jen doufám, že jestli už má MS přijít tak přijde včas a nevzpomene si, že tenhle cyklus dorazí až třeba 29DC..to by mě asi kleplo..ale krom toho, že občas cítím podbřišek mi nic neni..ani beďárek na bradě, ani břicho jako balon..safra práce
@maggie_ budeš to řikat příteli nebo ještě počkáš?
@upuska_ Ráno jsem zaspala, jsem nějaká unavená poslední dny, takže mě ráno vyzvedl, aby mě odvezl do práce....Včera jsme se strašně pohádali, všechno mě totiž hned rozčílilo, tak jsem si dneska udělala právě test a v autě jsem mu test ukázala a řekla, že to možná nebude mnou, proč takhle ječím pořád 😀 😀 takže moje "plánování" oznámení, pokud je to fakt pravda ta druhá // selhalo...to je na prd 😀 😀
@digisek sim tě, já mam pocit, že bych doufala, i kdyby na mě přítel během cyklu ani nešáhl 😀 😀
ale teď jsem měla mít podle kalkuklačky ovu 3. a my sexovali naposledy 1. ráno a pak až po týdnu!! takže si myslim a je to dost pravděpodobný, že jsme to fakt nedali, ale maličká naděje, že spermoušové přežili do toho 3. tam je..majinkatá..ale taky je dost možný, že ovu proběhla uplně jindy..netestuju, ani neměřim teplotu..
@maggie_ fíííííha 😀 člověk se chvilku sem nedívá a vono totok... 😅 takže moc moc moc držím pěstičky ať pěkně sílí. Falešnej určitě není... a teď hlavně ať všem ten tvůj otestovanej pták ukáže jak se to dělá, aby to všichni uměli co nejlíp a hlavně nejrychleji 😀 😀
@jarmulka a těhotenskej test jsi nezkoušela? Řekla bych že by jsi ho měla zkusit 😉
a pak že @sarinka411 prskala z dálky, chá 😀 epidemie je na spadnutí
@upuska já jsem těhotná až příští měsíc, neboj.... Tady kazu morálku a potom jako abych sama přeskakovala??? To neee.... Ja TT dělat nebudu, já v neděli menstruuji, dle plánu! 🙂 .... Ale jako ono je to fakt divný - takový silný. Já budu mít vážně další OVU před MS či co a ..... jasný - já chci mít po MS jako první pozitivní tehu test!!!! 🙂

@maggie_ děkuju ti ale na jásot to teda není.......já si musím ještě počkat 😀