Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@upuska tak do skříně uklízím, též by to u nás leželo navěky 😀 ve skříni bordel nemá, protože veškerý hadry co nosí, tak nimi obskládává židli v kuchyni, tudíž abych docílila toho, aby je měl ve skříni, musím je tam opět dát já 😅 no začarovanej kruh, ale už jsem si zvykla 🙄
@gabulkam
@kastanek87
@beruska1889
@terka228 ty jo, díky 😀 u nás to asi tak dopadne taky...já mu dávám hromádku čistého prádla na postel (naproti skříni) původně to bylo ze zvyku a z pocitu, že skříň je jeho území a já respektuji jeho soukromí..teď už je to z důvodu, že mu odmítám dělat slouhu..protože jeho by fakt netrápilo, kdybych mu tam lezla, naopak..tuhle mi láskyplně řekl, že se o něj musim postarat se všim všudy, tak jsem řikala, že se bude divit až mu se všim všudy tu skříň uklidim a že teprve potom mu začne teror, až budu vyžadovat, aby tam mnou vytvořený pořádek udržoval.. 🙄 😠 takže v tuhle chvíli leží hromádka po posledním žehlení na koberci vedle postele a čeká, kdo se jí ujme..vim, že bych možná měla, ale zatim mi fakt nejde se od toho pocitu "slouhy" odprostit..ale nejenže tím nikomu neprospěju..ještě tím škodím, hlavně sama sobě 🙄
@upuska No,v ruznych situacich si tim prochazim dodnes,ale to asi clovek nemuze takhle brat....ja kdyz prisla do bytu,kde ten muj bydlel tenkrat sam,mela jsem chut se zase otocit a jit pryc 😂 jenze,kdyz to neni Tvoje bydleni,tak to sneses.Doma si to nakonec stejne uklidis a hotovo .... a tim spis kdyz uz jsou deti... to uz uklizim stejne po vsech 😃
@kastanek87 no tak věci někde na židli u nás neprojdou. Matýsek jakmile někde něco vidí položený, tak to letí na zem! Můj syn by ho naučil dávat si věci do skříně 😉
@upuska i ja uklizim veci do skrine, tomu memu by to bylo jedno kde to lezi. A pak kdyz se rano oblika tak vytahne 5 trik a vezme si to posledni a ostatni necha nekde valet, do odpoledne se to samozrejme zmacka a tak je to furt dokola. Po tydnu to vypada ze nam doma vybuchla atomovka, ale to uz rvu at si to laskave srovna.....a to nahodi smutny oci ze to neumi tak narovnat jako ja
@terka228 no, já si to pořád řikám, že to takhle asi nemám brát..ale nějak se s tím nemůžu poprat..byla jsem zvyklá, že s bývalým partnerem to takhle fungovalo..a teď ho to v mých očí staví do pozice..nesoběstačného nebo nevim, jak to nazvat..ale vylítla bych z kůže, když tu pak běhá a neví, kde co má..no, tam kam si to dal, že...
@terka228 já jsem taky dříve zkoušela připravit komínky, ať si je uklidí do skříně sám. Většinu však zůstaly ležet někde na zemi u skříně... Já to nevydržím a raději uklidím sama. Ale ve skříni si uklízí sám. Když mi řekne, že neví kde něco má, tak mu to pěkně vrátím - já ti tam dávám jen vyžehlené komínky ale úklid má přeci na starosti sám.
A odkládání věci na židle stylem, že si je ještě někdy obleče taky znám. Všechn o to vždy odlifruju rovnou do pračky 😀.
U dětí to je stejné - komínky přinesu do pokojů a musí si rozklidit samy + udržovat si pořádek ve skříních.
Tak na kontrole mi mudr. řekl, že jsem musela otěhotnět později, že vidí zatím jen zárodek váčku a je u něj cysta, která prý vyživuje ten váček nebo co. Taky tam je prý nějaká tekutina, prý to může být i mimoděložní ☹ sestra mi brala krev, dnes po 15h mám volat pro výsledky a na kontrolu 3. srpna (doktor má příští týden dovolenou).
@terka228
@peta73
@gabulkam no, jak koukám, tak si prostě nevyberu a nevim, jestli mě to uklidnilo nebo ještě víc poprudilo 😀 bývalý partner byl doma zvyklý na full servis a dost jsem se děsila společného soužití, že to bude chtít i ode mě, ale nechtěl..funguval uplně sám, což mě ve výsledku někdy i mrzelo, měla jsem pocit, že mě na nic nepotřebuje..i třeba vánoční dárky nakoupil a zabalil sám..jo a tohle moje zlato se mi doma nezdálo tak opečovávané a zrovna by být chtělo 😀 a někdy mam pocit, že se beze mě ani neuprdne 😀 😅
@upuska asi e ještě brzo, zeptal se na poslední MS, podlé té bych měla být 5+3, ale prý ne, že k tomu došlo později, proto tam byl vidět jen zárodek toho váčku a že vzadu je tekutina a díky té se musí pohlídat, aby to nebylo mimoděložní. Chtěl mě na příští týden, ale má dovolenou a já taky takže až 3.8. odpoledne
@janina29k no on říkal, že ta cysta tam asi do 10tt vyživuje ten váček a pak se tvoří placenta - tak jsem to pochopila. Prý kdyby se ta cysta odstranila tak váček zanikne.
Docela mě to rozhodilo, teď vydržet 14 dní ☹ holky pište sem něco pozitivního ať se rozptýlím a nepozoruju každé píchnutí

@upuska jo jo, do skříně určitě a kolikrát i ve skříni, když si vytáhne věci, která je vždycky nejníž a vše rozhází 🙂