Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@bonynka1981 souhlasím s upska a doporučuje Larse Keplera ;)
Holky nemáte některá odkaz, kde se dají objednat bižu přívěsky andělíčka - z lásky, pro radost, pro těhu atd. Někdo to tady měl a já to nemůžu najít. ☺
Holky, je možné, aby 2. srpna na utz nebylo nic vidět (byla jsem kvůli bolestem podbřišku, byl z toho zánět močáku), a aby mi včera na testu vylítly //, obě stejně výrazné a silné? Není to moc rychlé? Navíc jsem z toho trochu zmatená, neb kvůli tomu zánětu žádný sex neprobíhal, tak že by to bylo neposkvrněné početí? 😀 Nebo je možné, že to bylo na tom utz tak čerstvé, že se to nepoznalo?
Tak jsem dnes neodolala, a taky jsem se chtěla po tom včerejšku ujistit... I když bylo mi tak hrozně zle odpoledne, že jsem tomu těhu i uvěřila.... 🙂
@alenavy pokud máš dvě stejně silné čárky, můžeš být klidně teprve 14 dní nebo i měsíc těhotná. Podle intenzity čárky se nedá soudit. Kdybys napsala termín poslední MS bylo by to jiné. Jinak na UTZ může být něco vidět klidně až 5-6 TT, takže si myslím, že je to úplně normální a gratuluji!!!!!
Ahoj, tak jsem od doktora, dutinka odpovídá, jen mám cystu 5*4 cm, prý by tahle neměla vadit, ale docela velka teda.. 😕 Vzala krev a uvidíme příští týden..
@alenavy Tak to 2.8. ještě opravdu uzv nemohl nic ukázat, to jsi asi měla ještě i před ovulací (která průměrně bývá 12. - 15. den cyklu) anebo akorát ovulku, akorát by pak těsně po tom datu mělo dojít k oplodnění (tak nejpozději do 10.8. tipuji). A jestli ten týden nic nebylo... tak je to dost divné... Leza že by ta předchozí ms (22.7.) byla slabší a už jsi byla těhotná...
@pitris77nepsala jsi nahodou Mudr. Madarovi?
@helen_h Koncem měsíce asi ani taky ne, neb poslední víkend jsem nebyla doma, do té doby byla menstruace, pak druhá polovička byla v práci, pak už ten močák. Asi fakt neposkvrněný početí 😀 Nebo nějaký chaos v těle. Taky je fakt, že poslední menstruace byla kratší, ale myslím, že jinak dost klasická, nešlo jen o nějaký špinění...
@terka228 Už trochu meškám, čekala jsem menstruaci tak 18. 8. Takže ale zas nijak extra zpoždění. Nemívám to úplně na dny pravidelně, ale přes měsíc to nemívám, spíš fakt tak mezi 28 a 30 dny.
@alenavy Držím palce, ať je to podle tvých představ, jsem zvědavá, jak to dopadne a jak je případné mimi staré 🙂 Ale chtělo by to v tom září zjistit, kdyby bylo mimi udělané už v červenci před tou menses (a ta by holt byla omylem), tak by bylo miminko starší, a nějaké ty screeningové odběry jsou myslím už kolem 11. týdne, tak aby ses stíhala objednat.
Ahoj. Máte nějaké rady jak se zabavit při čekání? S manželem se snažíme půl roku a stále nic. :( Piju kontryhelový čaj, měříme BT, beru kyselinu listovou, manžel pije kotvičník a používáme gel conceive plus. V neděli byla ovulace tak snad už se konečně podaří. Když ne chci si zajít k lékaři. Myslíte že je to brzo? Zatím se nevzdáváme, ale kdyby se teď povedlo byli by jsme štastní. 🙂
@silvie15 no, tak je nejlepší zkusit tu krev atd, nakoupit nějaké vitamíny a jak se všude říká a píše, nemyslet na to, ale já vím, že to nejde .. nám to taky nejde, víme proč, ale stejně člověk to v hlavě nosí pořád .. co přítel spermiogram, bude se bránit ? jsou i domácí testy, kdyby se styděl, ale od doktora asi spolehlivější, kdo ví

@terka228 držím pěsti 🙂 bude dobře... 😉