icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

tornadolu
1. říj 2016
bonynka1981
1. říj 2016

Ja videla tento cyklus nadejne, bolela me prsa uz pres tyden a ted par dni pred ms je povsem. Takze vim ze tento cyklus zase nic ☹

komive
1. říj 2016

@bonynka1981 Mě bolej prsa od ovulace pokaždý..někdy je to fakt děsný, ale pak jako když utne a do 3 dnů je MS na světě..

pitris77
1. říj 2016

@komive mě taky bolívají, ale většinou až do dne ms... tentokrát začaly bolet už v den ovu, což mě překvapilo 😎

terka228
1. říj 2016

@upuska
@komive no,zmněny.....nevím....po měsíčním odloučení tu byl 2x muž...i přes noc. Já vím.....ale normálně jsem zjistila,jak moc mi chybí 😥 Teď je do nedele v Tatrách s bráchou na pochoďáku,a už je to jak věčnost....nevím,co bude,ale jedno vím jistě,že ho pořád moc miluju.....Doufám,že se to ještě dá všechno nějak napravit...

upuska
1. říj 2016

@pitris77
@komive
@bonynka1981 jo, mě bolí prsa, jak se jim za chce mám pocit..dneska jsem 4DC od včera si vystačím se slipovkou, ale cítím podbřišek, nějak to své tělo nechápu ☹

pitris77
1. říj 2016

@upuska no jo, nebo je to tím, že se moc sledujeme 😎

pitris77
1. říj 2016

@terka228 držím moc palce, aby se to u Vás urovnalo ;) Srdci prostě neporučíme 😎

upuska
1. říj 2016

@pitris77 jako určitě se sleduju víc, ale v první polovině cyklu nebo těsně po MS, kdy nepredpokladam plodné dny, ani ne, to se mi tělo připomíná samo..hlavně teda ta prsa mě zlobí už poměrně dlouho, někdy víc někdy míň..

lavender19xx
1. říj 2016

@bonynka1981
@komive
@pitris77
@upuska ono to bude nakažlivé tou diskuzí, mě nikdy tak prsa nebolely (nebo nebyly citlivé) po celý cyklus obden jako teď! 😀
Jsem 6DC a stejně jako minulý cyklus mě zase trochu bolí podbřišek, tak doufám, že se tam zase nedělá nějaká cysta nebo co..

dark666lady
2. říj 2016

Ahoj holky, mám po ránu jednu technickou... 🙂 Protože se pomalu začínám blížit do středu cyklu, tak mě zajímá, jestli když je ovu test pozitivní jestli to opravdu znamená, že ovulace bude a nebo se ta hladina hormonů zvyšuje pokaždé, ale ovulace nemusí být? Prostě jestli i v anovulačním cyklu může narůstat hladina LH? Ono je to asi teď stejně jedno, protože chlap odjíždí příští týden opět na školení a ono mi to beztak vyjde zrovna na ty dny 😒 Ale tak aspoň budu vědět pro příště 😉

bonynka1981
2. říj 2016

Dobre rano. Hlasim 1DC ☹. Po tech dvou letech uz nemuzu ☹

pitris77
2. říj 2016

@bonynka1981 vydrž holka, zítra bude líp 😉 Ale úplně tě chápu :( Taky byly za ty dva roky dny, kdy jsem myslela, že už to dál nezvládnu, ale zvládneme to!!!! Věř tomu 🙂

janina29k
2. říj 2016

@bonynka1981 příští měsíc už to vyjde uvidíš!

beruska1889
2. říj 2016

@bonynka1981 ☹ to je mi líto, ale jsem na tom stejně, dnes 2DC a skoro 2 roky v háji ☹ v pátek mi snad vyjde objednání na vyšetření průchodnosti a pak s výsledkem opět CAR a jsem zvědavá co s námi vymyslí.... ☹ snad nám to všem už brzy vyjde 😉

zanetkamaresova
3. říj 2016

Ahoj holky. Tak sem zjistila ze ani na měření BT nejsem vhodná kandidátka. Prý každé ráno ve stejnou hodinu, to mi neumožňuje třísměnný provoz v práci. A spánek min 6hodin? Max o víkendech. Tak toho raději nechám ať se nestresuji😏
Jinak vše drží palce.

lavender19xx
3. říj 2016

@dark666lady taky mě zajímalo, kdo ti co odpoví, ale asi nikdo neví. Podle mě teda pokud vzrůstá hladina LH, tak k ovu dojde, ale nejsem expert.. 🙂

@zanetkamaresova to neva, jsou i jiné věci, třeba zkoumání čípku. Když jsme u něj, tak jsem zjistila, že jsem zase nějaký úkaz či co, protože mi změknul včera, už 7DC.. A sedělo by to podle těch bolestí v podbřišku.

lavender19xx
3. říj 2016

@dark666lady aha, tak jsem našla na jedné diskuzi toto: "Ovulační test nevypovídá taky nic o tom, jestli ovulace proběhla nebo proběhne, ale pouze reaguje na zvýšení LH. Tento hormon se může zvýšit i několikrát během cyklu a přesto k ovulaci nedojde, nebo k ní dojde až při tom posledním zvýšení."
Na pytel toto... 😲

dark666lady
3. říj 2016

@lavender19xx No já si právě taky nejsem jistá. Já totiž jinak ovulaci nepoznám. Nemám při ní ani bolesti, ani nešpiním, hlenu se mi tvoří velmi málo, takže mi zbývají testy. A s těma mi to upřímně taky moc nejde. Zatím se mi nepodařilo zachytit tu testovací čárku stejně silnou a silnější už vůbec ne... Možná se ještě holky ozvou, někdo to přece musí vědět 😉

dark666lady
3. říj 2016

@lavender19xx Teď jsem četla tvůj poslední příspěvek... To je teda pecka.... No nic, v tom případě jdu shánět prodejnu křišťálových koulí... 😀

upuska
3. říj 2016

@dark666lady
@lavender19xx tak tos mě tedy nepotěšila s tím tvým zjištěním 😠 ale tušila jsem to..mně taky test nezesílil do té správné intenzity, tak jsem si namlouvala, že to třeba stačí..teď si zase namlouvám, že to neni směroplatný a že i přesto ovulace byla.. 😀 uvidíme tenhle cyklus..jen už nejsem moudrá ani z toho čípku, přijde mi že jedna část je tuhá a druhá měkká..jen tedy přímo při MS 1-2DC, kdy jsem se hecla, páč se mi to fakt příčilo, byl fakt měkký..

maggie_
3. říj 2016

@komive_ Dííky 😀 kočka prej :-P jsi zlato
@maslicko_ No beruško moc gratuluju 🙂 ježiš já z tebe mám radost...po 16měsících - moc sis to zasloužila 🙂

lavender19xx
3. říj 2016

@dark666lady
@upuska njn, co naděláme... čípek si dělá co chce, hlen není, ještě že se aspoň partneři snaží, jinak by to fakt bylo na mašli 😀

zanetkamaresova
3. říj 2016

To jsou věci. Vypadá to že vlastně neexistuje žádná metoda jak spolehlivě poznat ovulaci.... Tak to asi budem muset nechat na osudu😔

upuska
3. říj 2016

@zanetkamaresova doktor snad zjistí z krve, jestli proběhla nebo ne..doufám..já jdu v pondělí na folikumetrii a jsem zvědavá, jestli tam pak půjdu znovu, aby ověřil, jestli fakt proběhla nebo ne..

upuska
3. říj 2016

@lavender19xx tak mě ještě napadlo, že když máš teď čípek měkký, tak se těhotenství zřejmě fakt nekoná.. 😖

tornadolu
3. říj 2016

Ahoj holky jsem nějaká nesvá 😡 dneska jsem neka nějaký hnědý hlen a to uz nam po MS.MS byla 28 a co teda prsa me bolí ale jen bradavky jsem z toho hotova 😢

lavender19xx
3. říj 2016

@upuska máš recht.. ale on byl měkký jen včera, dneska zase už vytáhlý a tuhý.. Beru to z té lepší stránky, příště, pokud by to byla fakt ovu hned po ms, to vyjde přesně na tulení, takže- naděje umírá poslední! 🙂)

@tornadolu no a nemůžeš to mít jak já, ovu hned po skončení ms? Mě se začátku při ovu bolely jen bradavky...

tornadolu
3. říj 2016

@lavender19xx no to nevím možná jo

lavender19xx
3. říj 2016

@tornadolu teď nevím, jak se pregnantně zeptat... stihli jste se potulit? 🙂 Ale je to pěkně sprosté- ženskou pomalu na celém těle nebolí jen uši a přitom má vyrábět nového človíčka... 😀

Já tu ještě shrnu svůj zblázněný minulý cyklus- 19DC doktorka říká, že ovu teprve bude.. 23DC tulení, 24DC měkký čípek, 25DC opět tuhý, o den později MS.
A teď 6DC bolesti podbřišku, 7DC měkký čípek, 8DC opět tuhý, bolesti ustávají (pomalu). Pokud se tento cyklus bude chovat stejně, na Halloween to musí klapnout a bodka 🙂

Strana