Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ja videla tento cyklus nadejne, bolela me prsa uz pres tyden a ted par dni pred ms je povsem. Takze vim ze tento cyklus zase nic ☹
@bonynka1981 Mě bolej prsa od ovulace pokaždý..někdy je to fakt děsný, ale pak jako když utne a do 3 dnů je MS na světě..
@upuska
@komive no,zmněny.....nevím....po měsíčním odloučení tu byl 2x muž...i přes noc. Já vím.....ale normálně jsem zjistila,jak moc mi chybí 😥 Teď je do nedele v Tatrách s bráchou na pochoďáku,a už je to jak věčnost....nevím,co bude,ale jedno vím jistě,že ho pořád moc miluju.....Doufám,že se to ještě dá všechno nějak napravit...
@pitris77
@komive
@bonynka1981 jo, mě bolí prsa, jak se jim za chce mám pocit..dneska jsem 4DC od včera si vystačím se slipovkou, ale cítím podbřišek, nějak to své tělo nechápu ☹
@bonynka1981
@komive
@pitris77
@upuska ono to bude nakažlivé tou diskuzí, mě nikdy tak prsa nebolely (nebo nebyly citlivé) po celý cyklus obden jako teď! 😀
Jsem 6DC a stejně jako minulý cyklus mě zase trochu bolí podbřišek, tak doufám, že se tam zase nedělá nějaká cysta nebo co..
Ahoj holky, mám po ránu jednu technickou... 🙂 Protože se pomalu začínám blížit do středu cyklu, tak mě zajímá, jestli když je ovu test pozitivní jestli to opravdu znamená, že ovulace bude a nebo se ta hladina hormonů zvyšuje pokaždé, ale ovulace nemusí být? Prostě jestli i v anovulačním cyklu může narůstat hladina LH? Ono je to asi teď stejně jedno, protože chlap odjíždí příští týden opět na školení a ono mi to beztak vyjde zrovna na ty dny 😒 Ale tak aspoň budu vědět pro příště 😉
Dobre rano. Hlasim 1DC ☹. Po tech dvou letech uz nemuzu ☹
@bonynka1981 vydrž holka, zítra bude líp 😉 Ale úplně tě chápu :( Taky byly za ty dva roky dny, kdy jsem myslela, že už to dál nezvládnu, ale zvládneme to!!!! Věř tomu 🙂
@bonynka1981 příští měsíc už to vyjde uvidíš!
@bonynka1981 ☹ to je mi líto, ale jsem na tom stejně, dnes 2DC a skoro 2 roky v háji ☹ v pátek mi snad vyjde objednání na vyšetření průchodnosti a pak s výsledkem opět CAR a jsem zvědavá co s námi vymyslí.... ☹ snad nám to všem už brzy vyjde 😉
Ahoj holky. Tak sem zjistila ze ani na měření BT nejsem vhodná kandidátka. Prý každé ráno ve stejnou hodinu, to mi neumožňuje třísměnný provoz v práci. A spánek min 6hodin? Max o víkendech. Tak toho raději nechám ať se nestresuji😏
Jinak vše drží palce.
@dark666lady taky mě zajímalo, kdo ti co odpoví, ale asi nikdo neví. Podle mě teda pokud vzrůstá hladina LH, tak k ovu dojde, ale nejsem expert.. 🙂
@zanetkamaresova to neva, jsou i jiné věci, třeba zkoumání čípku. Když jsme u něj, tak jsem zjistila, že jsem zase nějaký úkaz či co, protože mi změknul včera, už 7DC.. A sedělo by to podle těch bolestí v podbřišku.
@dark666lady aha, tak jsem našla na jedné diskuzi toto: "Ovulační test nevypovídá taky nic o tom, jestli ovulace proběhla nebo proběhne, ale pouze reaguje na zvýšení LH. Tento hormon se může zvýšit i několikrát během cyklu a přesto k ovulaci nedojde, nebo k ní dojde až při tom posledním zvýšení."
Na pytel toto... 😲
@lavender19xx No já si právě taky nejsem jistá. Já totiž jinak ovulaci nepoznám. Nemám při ní ani bolesti, ani nešpiním, hlenu se mi tvoří velmi málo, takže mi zbývají testy. A s těma mi to upřímně taky moc nejde. Zatím se mi nepodařilo zachytit tu testovací čárku stejně silnou a silnější už vůbec ne... Možná se ještě holky ozvou, někdo to přece musí vědět 😉
@lavender19xx Teď jsem četla tvůj poslední příspěvek... To je teda pecka.... No nic, v tom případě jdu shánět prodejnu křišťálových koulí... 😀
@dark666lady
@lavender19xx tak tos mě tedy nepotěšila s tím tvým zjištěním 😠 ale tušila jsem to..mně taky test nezesílil do té správné intenzity, tak jsem si namlouvala, že to třeba stačí..teď si zase namlouvám, že to neni směroplatný a že i přesto ovulace byla.. 😀 uvidíme tenhle cyklus..jen už nejsem moudrá ani z toho čípku, přijde mi že jedna část je tuhá a druhá měkká..jen tedy přímo při MS 1-2DC, kdy jsem se hecla, páč se mi to fakt příčilo, byl fakt měkký..
@dark666lady
@upuska njn, co naděláme... čípek si dělá co chce, hlen není, ještě že se aspoň partneři snaží, jinak by to fakt bylo na mašli 😀
To jsou věci. Vypadá to že vlastně neexistuje žádná metoda jak spolehlivě poznat ovulaci.... Tak to asi budem muset nechat na osudu😔
@zanetkamaresova doktor snad zjistí z krve, jestli proběhla nebo ne..doufám..já jdu v pondělí na folikumetrii a jsem zvědavá, jestli tam pak půjdu znovu, aby ověřil, jestli fakt proběhla nebo ne..
@lavender19xx tak mě ještě napadlo, že když máš teď čípek měkký, tak se těhotenství zřejmě fakt nekoná.. 😖
Ahoj holky jsem nějaká nesvá 😡 dneska jsem neka nějaký hnědý hlen a to uz nam po MS.MS byla 28 a co teda prsa me bolí ale jen bradavky jsem z toho hotova 😢
@upuska máš recht.. ale on byl měkký jen včera, dneska zase už vytáhlý a tuhý.. Beru to z té lepší stránky, příště, pokud by to byla fakt ovu hned po ms, to vyjde přesně na tulení, takže- naděje umírá poslední! 🙂)
@tornadolu no a nemůžeš to mít jak já, ovu hned po skončení ms? Mě se začátku při ovu bolely jen bradavky...
@lavender19xx no to nevím možná jo
@tornadolu teď nevím, jak se pregnantně zeptat... stihli jste se potulit? 🙂 Ale je to pěkně sprosté- ženskou pomalu na celém těle nebolí jen uši a přitom má vyrábět nového človíčka... 😀
Já tu ještě shrnu svůj zblázněný minulý cyklus- 19DC doktorka říká, že ovu teprve bude.. 23DC tulení, 24DC měkký čípek, 25DC opět tuhý, o den později MS.
A teď 6DC bolesti podbřišku, 7DC měkký čípek, 8DC opět tuhý, bolesti ustávají (pomalu). Pokud se tento cyklus bude chovat stejně, na Halloween to musí klapnout a bodka 🙂

@lavender19xx aj