icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

adel122
10. říj 2016

@saidy ja se nedivim tomuhle... Ja mela vzdy slabounkou carku a ms dorazila.... Pokazde zklamani ale tak jsem si rekla ze zas by nebylo moudre to hrotit.... Zato ted jsem jak na trni 🙂

saidy
10. říj 2016

@adel122 a už máš zpoždění? 🙂

adel122
10. říj 2016

@saidy zatim druhy den tak radeji jeste cekam a cekam... Mam testy vyfocene jak jdou po sobe tak je prihazuji 🙂

saidy
10. říj 2016

@adel122 Páni, to máš pěknou sbírku 🙂 Jenom.. nebylo by lepší testovat stejnou značkou abys viděla, jak sílí? 🙂

adel122
10. říj 2016

@saidy urcite bylo 🙂 taky jsem se dneska proklinala ze jsem si vzala mamatest... Ty modre to jsou vlastne doktor max, fialove mamatest a je fakt ze tam ty carky jsou jine. Ja jsem totiz dnes letela pro clearblue ale nemeli ho ☹ tam se mi libi ze ukaze ano-ne a clovek nehleda carky a to jak jsou zbarvene a silne a ja nevim co 😀 no rikam testovaci nalada 😀

saidy
10. říj 2016

@adel122 Ty tvoje jsou podle mě jednoznačně pozitivní, potichu gratuluju 😉

adel122
10. říj 2016

@saidy dekuju, prave jsem tady zakladala vcera dotaz aby mi zkusenejsi pomohli 🙂 ptz dnes mi kamaradka tvrdila ze jde spis o zanet nez tehotenstvi, takze me pekne zkopla 😀

upuska
10. říj 2016

Holky, moje ovu testy, dnešní slábne, tak nevím, jak to s tím folikem je ☹

saidy
10. říj 2016

@upuska asi bych považovala ten 12 DC za pozitivní, taky jsem je neměla úplně stejné, ale to může být podle mě tím, žes třeba víc pila nebo jsi testovala před tou LH vlnou nebo až po ní 😉

upuska
10. říj 2016

@adel122 já bych je taky viděla pozitivně, určitě budou sílit 😉

@saidy a ten můj včerejší ovu se mi zdá taky čim dál víc pozitivní 😀 i čípek byl ráno měkký a teď ještě taky celkem..jsem si řikala, jestli Mudr neviděl třeba další folík..no, už nevím, co bych vymyslela 😀 satr latr..😀

adel122
10. říj 2016

@upuska uvidime no, zatim se neraduji, muze se stat cokoliv 🙂 je teda fakt ze ja jsem vzdy byla takova ze jsem testy ukazovala kamaradkam a to vzdy bylo: no tady je, ty ji tam nevidis? 😀 a tentokrat ji vidi i lide okolo 😀 takze velka uleva, ze nejsem blazen 😀 no, a pokud to nevyjde, tak to vyjde jindy 🙂 samozrejme jsem zenska tak chci vse hned, ale u nekterych veci to holt takhle nejde 🙂

dark666lady
10. říj 2016

@upuska No cyklus mám obvykle 34 dní, takže ovulaci mám (asi) 19., 20. nebo 21.DC, podle toho, jak se tomu vajcu zrovna zamane 😀 Spíš mě štve to, že včera jsem měla ukázkový hlen a negativní ovu test, dneska se pomalu ukazuje druhá čárka na testu, zato po hlenu ani stopa. Tak já už fakt nevím 😒 A čípek si taky dělá co chce. Asi si někde seženu už pozitivní ovu testy, abych z toho nebyla tak nakrklá pokaždé... 😀

krisatko
10. říj 2016

@dark666lady jo tak to já podle zpětných výpočtu měla ovulku 4 dny po očekávané ms, tedy 32 DC 🙂

krisatko
10. říj 2016

Kamarádka teď poznala ukázkovou ovulku tak že ji příšerně bolel levý vaječník a byla prý protivná i na svůj odraz v zrcadle 😀

upuska
10. říj 2016

@dark666lady jo, ale já jsem měla v sobotu taky hlen, že jsem si řikala, je to tady..včera a dnes skoro nic..a ovu test včera, byl silnější než v sobotu..proto jsem šla taky ráno k tomu doktoru v takovém dobrém rozpoložení..
teď tu v příbalovém letáku čtu, že se hladina LH hormonu zvyšuje, aby mohla spustit ovulaci..takže bych řekla, že je asi možný, že se zvyšuje, ale nezvýší se dostatečně na to, aby ovulace proběhla..
no, nechám to koňovi a najdu si nějaký lepčejší čtení 😀

upuska
10. říj 2016

@krisatko a test to potvrdil?? kdybych já měla mít ovulaci pokaždé, když mě někde píchne nebo jsem protivná, tak ovuluju pořád 😀

krisatko
10. říj 2016

@upuska jj měla úplně dalnici

pitris77
10. říj 2016

@upuska taky teď přemýšlím, že mám asi ovulaci pořád :D :D

dark666lady
10. říj 2016

@upuska , @krisatko Jooo holky, jak se tak teď koukám na chlapa, jak se kroutí a naříká, že ho bolí břicho (...přejedl se) , tak mě napadlo, jestli náhodou nepřišla ta ovulace na něho 😀

upuska
10. říj 2016

@krisatko tak to je paráda 🙂 ale já mám z toho depku 😀

aby toho nebylo málo, tak mi nechce startovat auto a z prosvětlení vlasů melírem je ze mě bloncka 😀 když se daří, tak se daří 😀

lavender19xx
11. říj 2016

Přeji pěkné úterý, holky ani nevíte, jak jste mě uklidnily... Ještě jsem si vzpomněla, že tu někdo doporučoval na hlen vypít grepový džus a já jsem vypila nejmíň půllitru pomerančového, tak se to asi podpořilo. A tu vraždící náladu jsem měla minulý týden, takže ono ta celoměsíční ovu asi fakt bude mít něco do sebe! 😀

@upuska změna je život 😉. Teda auto by se ti mohlo rozjet, ale vlasy pak zase můžeš příležitostně přebarvit.

upuska
11. říj 2016

@lavender19xx Dobré poledne 🙂 konečně se blíží oběd, doufám, že dneska bude něco dobrého..o tom grepovém džusu tu psala @katty77, ale já jsem ho ještě nikde neobjevila..nehledala jsem ho tedy intenzivně
jinak si teď fakt přijdu dost labilní a to jedu jen na tom jeřábu, tak si nedokážu představit být ještě na hormonech 😀 😅

dark666lady
11. říj 2016

Dobré odpoledne holky, jak se dneska máte? U nás prší a na mně jde nějaká depka... 😒 Včera se konečně na ovu testu objevila čárka a dneska už zase sněhobílo... Myslíte si, že i když je ta čárka jenom taková slabá, že přeci jen může ovulace přijít? Já ji teda nikdy nemám tak silnou jako testovací a překvapivě i hlen se objevil. Prostě už fakt nevím. 😖

pitris77
11. říj 2016

@dark666lady ahoj, taky mě posledně překvapilo, že čárka nebyla tak silná jako testovací a pak zmizla a druhý den mi doktor potvrdil, že ovu přesto proběhal ;) Takže nevěš hlavu ;)

dark666lady
11. říj 2016

18DC byla čárka sotva viditelná, ten test už jsem vyhodila. Ty na fotce jsou už zaschlé a trochu vybledly, ale né moc.

upuska
11. říj 2016

@dark666lady hele, já tomu vůbec nerozumím, ale včera mi tu psaly dvě holky, že měly na ovu testech jen duchy a otěhotněly, takže věř, že dojde..já jsme se tím nechala uchlácholit a pevně doufám, že naše nedělní tulení přinese své ovoce 😉

dark666lady
11. říj 2016

@pitris77 , @upuska Díky holky, tak snad ovulace vůbec probíhá. Napadlo mě zajít na gyndu, ať mi to doktorka zjistí, ale už jí úplně slyším, jak mi říká, že se ještě nesnažíme rok a že máme prostě dál zkoušet. Jenomže to jsou další měsíce nejistoty. Možná mě ta depka zase přejde, asi je to i tím počasím 😒

upuska
11. říj 2016

@dark666lady proč myslíš? jak dlouho jsi řikala, že se snažíte? mně řekl ještě předtím..už někdy loni v listopadu, že až budeme chtít mimčo, že to pořešíme..já jsem si tehdy myslela svý, chtěla jsem to co "nejpřirozeněji"..no a když jsem mu teď po 5ti měsích a 6ti cyklech řikala, jestli mě tedy vyšetří, tak mě skoro pochválil 😀 prý není na co čekat..

lavender19xx
11. říj 2016

@dark666lady doktorku nech, ať se vymluví (je to prý dobré na plíce 😉) a na ultrazvuku ti řekne, jestli ovu proběhla nebo se teprve chystá..
S tou náladou chápu, venku se to kazí čím dál víc, ale tak člověk si musí vylepšit náladu po svém 🙂.

@upuska no vidíš, tak stačí pomerančový 😉. No jo, jeřáb... kdo ví, co obsahuje! 😀

dark666lady
11. říj 2016

@upuska No snažíme se osmý měsíc. A s tou doktorkou je to marné, ona pokud to není minimálně rok, tak to prostě řešit nechce. Jenomže my už taky nejsme puberťáci a zbytečně čekat se nám nechce, ať si pak třeba nevyčítáme, že jsme čekali dlouho. I když vím, že holky tady zkouší i mnohem déle, stejně mě to občas štve. Však to určitě znáte. Někdy je to v pohodě a někdy člověka štve i vlastní odraz v zrcadle.. 🙂 @lavender19xx zkusím tam prostě zavolat, stejně mi řekne, že volný termín má někdy v prosinci a to už vlastně bude skoro rok 😀

Strana