icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

lavender19xx
18. led 2017

@krisatko je mi to moc líto, holka, drž se! Tady jsou slova málo platná 🍀

komive
18. led 2017

@krisatko Jezis, to me hrozne mrzi ☹ posilam obejmuti.

bonynka1981
18. led 2017

@krisatko moc me to mrzí!!! Drž se.

janina29k
18. led 2017

@krisátko to je mi líto! S partnerem se držte

krisatko
19. led 2017

Holky děkujeme moc za podporu. Bohužel lékaři to natahují jak kšandy ☹ chtěli abychom čekali ještě týden na magnetickou resonanci - údajně k přesné diagnostice drobeckova postižení. Včera plac vystřídal neskutečný vztek a nezbylo nic než naštvanost a přání, ať už je to za námi.... Naštěstí, díky tomuto vzteku, sem hukla na primarku fetální medicíny a ta zázrakem domluvila MR už včera. Takže tu máme za sebou a teď čekáme až to papalasi nemocnice posvětí :( to nejhorší nás ještě pořád čeká :(

janina29k
19. led 2017

@krisatko snad to budete mít brzo za sebou, v duchu jsem s tebou

petuliee
19. led 2017

@krisatko moc moc me to mrzí. Drž se.... presne tohodle se taky bojim ze zas se neco podela.... držím palce at se brzo znovu zadaří. MRZÍ MĚ TO😢🍀

terka228
23. led 2017

Ahoj holky, hlásím po delší době, ale tak snad už se opravdu zadařilo.....ve čtvrtek jdu na krev.. 🙂

digisek
23. led 2017

@terka228 jeeeee.......gratuluji..........to je úžasný.......❤

beruska1889
23. led 2017

@terka228 gratuluji 😉 to je krása... ❤

terka228
23. led 2017

@digisek
@beruska1889 Moc děkuji...snad už to bude vše v pořádku.... 🙂

janina29k
23. led 2017

@terka228 gratuluju! Držím pěsti

terka228
23. led 2017

@janina29k Děkuji 🙂

tornadolu
23. led 2017

Ahojky holky dneska jsem 26dc čekám Ms tak uvudime

krisatko
23. led 2017

Gratulace k pozitivum 🙂

A já se hlásím už z domu jakožto budoucí čekatelka. Momentálně odpocitavam první den šestinedělí a pak na to hned vlitnem znova 😀

petuliee
23. led 2017

@krisatko jak se daří?

veronikav31
23. led 2017

Ahoj holky,přidávám se k Vám, jsem nyní 2dpo, brala jsem Clostík, v pátek píchnut Pregnyl a přes víkend snažení🙂

helenas92
23. led 2017

@veronikav31 tak budu držet palce! 🙂 jak dlouho se snažíte o mimi?
Já jsem dnes 8DPO a snažíme se 8 měsíců, tak doufám, že se nám zadaří už konečně. To čekání na MS nebo // je šílené :-/

veronikav31
23. led 2017

@helenas92 Díky moc 🙂 Od listopadu. V listopadu jsem byla na Ketu našeho posledního mrazáčka(Ivf), mimi se chytlo, ale za pár dní se pustilo, takže nastal sam.potrat, byl to jeden z mála co jsem prožila. Teď v lednu mám poprvé po 3 letech Clostík a od zítra Utrogestan-ten beru docela dlouho. Jen se zmíním,že máme už jedno dítko-holčičku,té je rok a měsíc a narodila se po skoro 3 letech snažení

krisatko
23. led 2017

@petuliee Dá se to ... 🙂

terka228
23. led 2017

@tornadolu mz už nepřijde...😊

tornadolu
24. led 2017

@terka228 tak to se mas gratuluji

janina29k
24. led 2017

Ahoj ženy, tak v sobotu mám narozeniny a měla by přijít MS. I když myslím, že přijde dřív, pobolívá mě podbřišek, tak moc nadějí nemám😒

lavender19xx
24. led 2017

@krisatko moc na tebe myslím, drž se! 😉

gnozka
24. led 2017

Ahoj holky . Nevím jestli to sem patří ale zkusím to 🙂 s manželem se snažíme o druhe mimi . Ted o víkendu jsem mela dle ovu testu ovulaci tak jsme na to s manželem vlitli . Dneska jsem byla na prevenci na gynekologii a viiiim ze je fakt brzo kdyz ovulace byla o víkendu 🙂 ale Dr rikal ze sice to nemusí jeste nic znamenat ale ze nevidel ze by se zacal dělat Vacek . Tak chci spis uklidnit ze je to fakt brzo . Nebo byl nekdo takhle brzy po ovu u Dr ?

veronikav31
24. led 2017

@gnozka jéé,jsme na tom stejně,jen já byla u Dr. v pátek a píchla mě Pregnyl, přes víkend jsme se snažili 🙂 Jinak na váček je ještě hoodně brzo, teprve teď se začne uhnizďovat v děloze a pak se teprve začne tvořit váček. Jinak se dívám,že máme skoro stejně stará dítko-malé je rok a měsíc

gnozka
24. led 2017

@veronikav31 jeee 🙂 no Dr se na me podíval a rikal nooo ja tam nevidím ani ze by se neco dělo , nebo tak nejak . Tak me to trochu znervoznelo🙂 ale tak pak mi rikal ze to jeste nemusí znamenat ze se nepodařilo 🙂 ale ja jsem strasne nedockava🙂) tak si budeme držet palce 🙂

veronikav31
24. led 2017

@gnozka Neboj,je opravdu hodně brzo. Vím to,protože při Ivf jsem blastocystu viděla jak vypadá a to opravdu Dr. vidět nemohl 🙂 Budeme si držet palce navzájem, věřím a doufám,že to vyšlo 😉 Taky jsem nedočkavá, ale budu zítra zkoušet tt kvůli Pregnylu,zda je ještě v těle nebo ne,uvidíme, tentokrát doufám, že bude tt negativní a za týden už pozitivní 😀

gnozka
24. led 2017

@veronikav31 tak to budi moc držet palce 🙂 první dcerka byla hned napoprvé ale vim ze kdyz se to před tim povedlo nemusí ted 🙂 ale musíme myslet pozitivně 🙂 každopádně jsi me docela uklidnila 🙂

veronikav31
24. led 2017

@gnozka Díky moc 🙂 No,já docela rychle otěhotním,ale předchozí těhotenství se nepovedly do konce kromě jediného... Přesně tak,musíme myslet pozitivně a ono se to povede

Strana