Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@gnozka jj,malá dělá radost,je šikovná 🙂 No, na tt duch, takže ještě zbytek Pregnylu mám v těle, další zkusím za pár dní jak to s Pregnylem vypadá
Zdravím děvcata 🙂
Tak já jsem dnes 10DPO a do MS zbývá týden. Dnes ráno mě vzbudila bodavá bolest na levé straně podbříšku (Dr. mi před 8 dny potvrdila prasklý folikul na levé straně) a ta bolest vystřelovala až pod žebro :/ asi jen minutu ale, než jsem to pomocí jedné polohy rozehnala. Znáte některá podobnou bolest? Může jít např ještě o zahnizďování? Mám pár dní bílý řidký výtok, BT 37-37,2 C a poslední 3 dny zimnice hlavně po večerech, k tomu se cítím jak přejetá (nemocně)..
Může jít o příznaky těhu? Děkuji za každou odpověď!
Ahoj, je tady taky někdo kdo má těsně před MS?
@tornadolu tak to ti nezávidím, zas se tam aspoň zabavíš a budeš myslet na jiný věci
Já to přemýšlení, nad tím jestli jsem nebo nejsem, asi půjdu zaspat. Mám zapnutý face, hraju hru, hlídám syna na kameře a dívám se na film, ale pořád nad tím přemýšlím. Kdyby se to teď povedlo, tak by se narodilo ve stejnou dobu jako první
Holky držím všem
Palce ! Ja jsem si naivně myslela ze u druhého to
Uz nebudu tak řešit ale je to snad jeste horší . Mame teprv první pokus zasebou a za tyden bych to mela dostat . Vim jsem trapná . Tady to lidi zkouší i roky , ale jsem na nervy . U prvního me bolelo břicho uz po tydnu . Myslela jsem ze mam zanet . Ale ted necítím vubec nic . Tak si rikam ze to asi nevyšlo :/ jsem magor ja vim .
@gnozka Tak hlásím,že mám bílý tt jako lilie, či-li Pregnyl je pryč-huráá 😀
Já to řeším snad víc než u prvního 🙂 Neboj, příznaky-nepříznaky ještě teď nic neznamenají,uvidí se za týden 😉
@veronikav31 🙂) tak to je fajn 🙂 no tem tyden bude strasne dlouhy 🙂 o ta zvědavost je silena 🙂
@gnozka jj,ten týden bude děs...,kdyby to šlo zjistit dříve bylo by to fajn vědět na čem jsme 🙂
Ahoj holky, je možné, že můžete být těhotný, ale nedostavily se žádné příznaky? Akorát mě teda bolí bradavky, jinak zatím nic.
Zkoušíme to teprve první měsíc, za týden se má dostavit ms a já bych byla tak moc ráda, když by to vyšlo. 🙂

@veronikav31 tak to je mi líto ale melo to zdarny konec 🙂 dcerka dela určite radost 🙂