icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

cristie
27. led 2017

@katka9184 jooo jooo, takovy to; co si myslis po prvni cyklu 😀😀 chtelo by to asi na vikend najit si zabavu ... treba velky uklid, nebo vymalovat 😀

@tornadolu nic neni? A meskas ms? Nebo testujes pred?

tornadolu
27. led 2017

@katka9184 dneska jsem 30dc a 14den po ovulaci tak nejak myslim asik.zitra to bude týden co jsem vysadila gynprodyl a menstruace zatím nikde a test nechativ.

katka9184
27. led 2017

@cristie vymalovat? To asi ne :D...ale něco by to chtělo, asi velký úklid...ale abych takhle neuklízela každý den :D

tornadolu
27. led 2017

@cristie mam právě distat

katka9184
27. led 2017

@tornadolu tak to vypadáá nadějně ...uvidíš za pár dní.
Já pila hned po vysazení HA maliník a kontryhel.

cristie
27. led 2017

@katka9184 tak staci pres vikend 😀 anebo vylet 😀

@tornadolu treba je opravdu porad brzy... je to fakt slozity proces 😖

cristie
27. led 2017

Na ten kontryhel se taky chystam

tornadolu
27. led 2017

@katka9184 rano kdyz jde přišla z práce dělám 12ky tak me bolelo bříško jako kdyby už dorazila musela jsem si vzít prášek jak me bylo zle na bolest a teď mě je fajn nic me neboli
@cristie dělala test a nic sice jde spala jen 5h jelikož me probudilo curani tak jsem to zkusila a nic dan fito

katka9184
27. led 2017

@cristie zítra se půjdeme asi projít a v neděli návštěva rodičů...k tomu trochu nervy, budeme jim oznamovat, že u nich chcee stavět :D, tak aby toho nebylo málo...

katka9184
27. led 2017

@cristie někdo na něj nadává, někdo ho chválí...já zatím nic říct nemůžu piju ho první měsíc, tak uvidíme 🙂

tornadolu
27. led 2017

@cristie no třeba jo ovulaci nehlídám tk typuji kdy byla no😊

veronikav31
27. led 2017

@tornadolu zkus si udělat ovulační test
@cristie kdyžtak ten velký úklid by se mi hodil doma 😀

katka9184
27. led 2017

@tornadolu já jí poznala podle bolesti...pak se dostavil až po pár dnech i ovulační hlen

cristie
27. led 2017

@katka9184 tim je to jasny, kamaradka se snazila s pritelem dlouho nic a pak kdyz se na to vyprdli a zacali bourat pul baraku, tak otehotnila 😀 me gynekolozka taky rikala ze to je hlavne v hlave ... takze bud ted anebo az to vubec nebudes cekat

katka9184
27. led 2017

@veronikav31 jako, že uděláme velkou úklidovou párty u tebe doma, aby jsme přišly na jiné myšlenky jo? :D

tornadolu
27. led 2017

@veronikav31
@katka9184 .30dc a cca 14dpo asik.

katka9184
27. led 2017

@cristie Je to pravda, že všechno je v hlavě...že to přijde, když to člověk nejméně čeká...tak jsem zvědavá na sebe.
Hlavně se nestresovat....horší je, že já jsem hrozný stresař...

veronikav31
27. led 2017

@katka9184 přesně tak-velká úklidová párty u mě doma 😀

cristie
27. led 2017

@tornadolu presne tak, ja to poznala taky podle toho, byla jsem totiz prekvapena- co to jeee 😀 a ty bolesti jsem si rikala ze to urcite bude po vysazeni

veronikav31
27. led 2017

@tornadolu nešel by ten test udělat z vyšší dálky,aby nebyl rozmazaný?

katka9184
27. led 2017

@veronikav31 Taky bych ho udělala z větší dálky, není vidět, zda tam je druhá čárka nebo ne...
A myslíš, že by jsme fakt uklízely a nebo si sedly a rozebíraly pocity :D

tornadolu
27. led 2017

@cristie aha 😊
@veronikav31 mam to vyfoceny jen takhle test uz je vyhozený.

veronikav31
27. led 2017

@katka9184 bylo by to posezení s vínem (existuje i nealko) a dobrotami 😀

katka9184
27. led 2017

@veronikav31 noo...asi bych se měla stydět, ale já teď dopila dvojku bílého a alko...test před dvěma dny byl negativní, takže vůbec nevím, zda jsem nebo ne a troška vína by miminku neublížila...
To jednou jsme byli s přáteli v koktejlbaru a kamarádka mi povídá, že to nedostala a že si možná udělá test...no ale ten večer se pilo, dost se pilo a ráno mi volá...tak jsme toho prcka hezky zapili, jsem v tom....a malý je zdravý a krásný 🙂

tornadolu
27. led 2017

@veronikav31 upravit to neumím v mobilu nemam na to telefon..

veronikav31
27. led 2017

@katka9184 nač stydět,já taky před pár dny měla sklenku,ale červeného na lepší prokrvení sliznice 😀 Teď určitě miminku neublížíš a ani v těhotenství občasná sklenka nevadí

cristie
27. led 2017

To by bylo dobry...tema by bylo urcite mimi misto trideni nepotrebnych veci 😉😀

cristie
27. led 2017

@veronikav31 jj cervene navic podporuje ms pryy

veronikav31
27. led 2017

@cristie já nepotřebné věci třídím jednou za čas-hlavně oblečení 😀

@tornadolu škoda. když by MS nedošla tak za pár dní zkus znovu test

katka9184
27. led 2017

@cristie ano to podporuje, já to vždy po červeném dostala...samozřejmě v obvyklém termínu, ale pomáhá to k tomu

Strana