Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Na ten kontryhel se taky chystam
@veronikav31 jako, že uděláme velkou úklidovou párty u tebe doma, aby jsme přišly na jiné myšlenky jo? :D
@veronikav31
@katka9184 .30dc a cca 14dpo asik.
@katka9184 přesně tak-velká úklidová párty u mě doma 😀
@tornadolu nešel by ten test udělat z vyšší dálky,aby nebyl rozmazaný?
@veronikav31 Taky bych ho udělala z větší dálky, není vidět, zda tam je druhá čárka nebo ne...
A myslíš, že by jsme fakt uklízely a nebo si sedly a rozebíraly pocity :D
@cristie aha 😊
@veronikav31 mam to vyfoceny jen takhle test uz je vyhozený.
@katka9184 bylo by to posezení s vínem (existuje i nealko) a dobrotami 😀
@veronikav31 noo...asi bych se měla stydět, ale já teď dopila dvojku bílého a alko...test před dvěma dny byl negativní, takže vůbec nevím, zda jsem nebo ne a troška vína by miminku neublížila...
To jednou jsme byli s přáteli v koktejlbaru a kamarádka mi povídá, že to nedostala a že si možná udělá test...no ale ten večer se pilo, dost se pilo a ráno mi volá...tak jsme toho prcka hezky zapili, jsem v tom....a malý je zdravý a krásný 🙂
@veronikav31 upravit to neumím v mobilu nemam na to telefon..
@katka9184 nač stydět,já taky před pár dny měla sklenku,ale červeného na lepší prokrvení sliznice 😀 Teď určitě miminku neublížíš a ani v těhotenství občasná sklenka nevadí
To by bylo dobry...tema by bylo urcite mimi misto trideni nepotrebnych veci 😉😀
@veronikav31 jj cervene navic podporuje ms pryy

@katka9184 jooo jooo, takovy to; co si myslis po prvni cyklu 😀😀 chtelo by to asi na vikend najit si zabavu ... treba velky uklid, nebo vymalovat 😀
@tornadolu nic neni? A meskas ms? Nebo testujes pred?