icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

tornadolu
2. únor 2017

Ahojky japak se mame?me bolí dneska prsa a to mam už po MS ze by rostly?

katka9184
2. únor 2017

@tornadolu Ahoj, u mě vše při starém, jen mě bolí na levé straně a občas to jde do podbřišku, myslela jsem, že už jde ms...
A test ti vyšel negativne teda?

tornadolu
2. únor 2017

@katka9184 kolikátý dc?

katka9184
2. únor 2017

@tornadolu jsem tři dny před ms...

tornadolu
2. únor 2017

@katka9184 uvids třeba se zadařilo 😉

katka9184
2. únor 2017

@tornadolu To nevím, říká se, že to na sobě ženská pozná...já nic necítím, žádné příznaky

janina29k
2. únor 2017

Tak jsem neodolala a udělala si test a je negativní. Momentálně jsem úplně psychicky na dně, nic mě nebaví, ani mluvit se mi nechce

katka9184
2. únor 2017

@janina29k Nebuď z toho smutná, zadaří se další cyklus 🙂...a už meškáš ms?

janina29k
2. únor 2017

@katka9184 ne ani žádný příznaky, že by se měl dostavit

katka9184
2. únor 2017

@janina29k a kdy si měla mít ms? Nic ještě nemusí být ztraceno 🙂

janina29k
2. únor 2017

měla dorazit v sobotu, já vím... syna mi test i dr potvrdil až po 14dnech, ale tak nějak mám špatný pocit.

katka9184
2. únor 2017

@janina29k Tak to jsme dvě, taky z toho nemám dobrý pocit...já ji mám mít v neděli, tak snad tam ještě malá naděje je 🙂

janina29k
2. únor 2017

@katka9184 držím pěsti, aby ti to vyšlo

katka9184
2. únor 2017

@janina29k Nápodobně...držím i na nohou😀

janina29k
2. únor 2017

@katka9184 jé ty se mě snažíš rozesmát? Daří se. A ten můj raubíř taky dokáže na mé tváři vykouzlit úsměv. Co se probudil tak se nějak potutelně směje a každou chvilku přijde se potulit

katka9184
2. únor 2017

@janina29k Tak vidíš...musíš hned zahnat chmury a brát to pozitivně...když to nevyjde teď, tak příště.
Co mám říkat já, já jsem v lednu po desíti letech vysadila HA a teď se modlím, abych na mrňouska nečekala několik měsíců :/

janina29k
2. únor 2017

@katka9184 syna jsem tak neřešila, ale teď jsme se chtěli vejít do konce rodičáku a to bylo tenhle měsíc

katka9184
2. únor 2017

@janina29k Počkala bych do ms a pak se uvidí...jinak budeš muset nastoupit do práce?

janina29k
2. únor 2017

@katka9184 no spíš si hledat práci, 50km a ještě na směny s malým prckem fakt jezdit nebudu, stačí když jezdí tatínek na druhou stranu 50km

katka9184
2. únor 2017

@janina29k No to je jasné, to nejde...ty jo, no tohle ti nezávidím. Snad se ti podaří něco sehnat co nejrychleji, ale třeba se vám to povedlo.

gnozka
2. únor 2017

@janina29k tak to mame úplne stejne s tim rodicakem . My ted mame jeste naději pristi mesic . To se snad jeste stihlo. Ale do prace si to nedovedu představit . Hlavne tady nemame hlídání . Moje mamka je daleko a tchyně stoji za ...... takže trochu stres :( takže te úplne chapu .

luciasek1987
2. únor 2017

Ahoj holky jsem teprve 3 dpo a vuuuubec to neutikaaaa :(

janina29k
2. únor 2017

@gnozka No tak já bych teoreticky hlídání měla, tchýně i mamka jsou ode mě 18km, ale to moje dítě je takovej čert, že hlídání zvládají max. jeden den a týden se z toho kurýrujou.
Jo a něco pro pobavení. Dostala jsem vynadáno, že žehlím. Dneska jsem šla k zemi jak se mi zatočila hlava a můj manžílek chce abych si odpočinula. Blbá krční páteř! Zas jsem si s ní hejbla

janina29k
2. únor 2017

Máte taky někdo tak hodnýho a pozornýho manžela?

gnozka
2. únor 2017

@janina29k no muj manžel ma sve dny . Občas spolu hodne bojujeme . Ja jsem z ideální rodiny on zase z úplne strasne rodiny takže vlastne ani nevi jak by to melo fungovat . Ale mame se radi tak hledáme zlatou střední . Ale kdyz me vidi unaveniu tak me taky nákaze at si jdu lehnout ze se to preci nezblázni🙂

gnozka
2. únor 2017

@janina29k jinak nase mala je moc hodna . Ale jak rikam tchyně je na ..... a stejne chodi do prace . No snad to nejak dopadne . Kdyžtak bych musela alspon na pul úvazků a manžel by hlídal v dny kdy bych byla v praci . Ale treba budeme mít šťesti a zadari se . Pak bych si asi mateřskou změnila aby to navazovalo .

tornadolu
3. únor 2017

Ahojky holky mam otázku ale ubec nevím jak se optat 😡 no zkusím to.vcera s přítelem jsme se milovali se vším všudy a on to do me to v pořádku😉 pak jsem sla na WC a utřela jsem se a krev?mam po MS ze by ještě nějaký zbytek?hned jsem se šla omyt byla jsem z toho hotová ale přitom kdyz jsme se milovali zadna krev nic ma z tim někdo zkušenosti?předem dekuji

katka9184
3. únor 2017

@tornadolu pokud jsi pár dní po ms, tak to může být ještě zbytek...
Já.obcas měla narůžovělý výtok po sexu, když jsme byli...Noo, hodně divoký 😅

gnozka
3. únor 2017

@tornadolu taky se ji to stava 🙂

luciasek1987
3. únor 2017

Holky heeelp 😁 jsem 4 dpo teprveee

Strana