Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Tak jsem neodolala a udělala si test a je negativní. Momentálně jsem úplně psychicky na dně, nic mě nebaví, ani mluvit se mi nechce
měla dorazit v sobotu, já vím... syna mi test i dr potvrdil až po 14dnech, ale tak nějak mám špatný pocit.
Ahoj holky jsem teprve 3 dpo a vuuuubec to neutikaaaa :(
@gnozka No tak já bych teoreticky hlídání měla, tchýně i mamka jsou ode mě 18km, ale to moje dítě je takovej čert, že hlídání zvládají max. jeden den a týden se z toho kurýrujou.
Jo a něco pro pobavení. Dostala jsem vynadáno, že žehlím. Dneska jsem šla k zemi jak se mi zatočila hlava a můj manžílek chce abych si odpočinula. Blbá krční páteř! Zas jsem si s ní hejbla
Máte taky někdo tak hodnýho a pozornýho manžela?
@janina29k no muj manžel ma sve dny . Občas spolu hodne bojujeme . Ja jsem z ideální rodiny on zase z úplne strasne rodiny takže vlastne ani nevi jak by to melo fungovat . Ale mame se radi tak hledáme zlatou střední . Ale kdyz me vidi unaveniu tak me taky nákaze at si jdu lehnout ze se to preci nezblázni🙂
@janina29k jinak nase mala je moc hodna . Ale jak rikam tchyně je na ..... a stejne chodi do prace . No snad to nejak dopadne . Kdyžtak bych musela alspon na pul úvazků a manžel by hlídal v dny kdy bych byla v praci . Ale treba budeme mít šťesti a zadari se . Pak bych si asi mateřskou změnila aby to navazovalo .
Ahojky holky mam otázku ale ubec nevím jak se optat 😡 no zkusím to.vcera s přítelem jsme se milovali se vším všudy a on to do me to v pořádku😉 pak jsem sla na WC a utřela jsem se a krev?mam po MS ze by ještě nějaký zbytek?hned jsem se šla omyt byla jsem z toho hotová ale přitom kdyz jsme se milovali zadna krev nic ma z tim někdo zkušenosti?předem dekuji
Holky heeelp 😁 jsem 4 dpo teprveee

Ahojky japak se mame?me bolí dneska prsa a to mam už po MS ze by rostly?