Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ahoj holky, tak tt je negativní😢
@katka9184 to ještě nic neznamená,Ms ještě nemešká,co není dnes může být za 2 dny 🙂 , ještě to nevzdávej
@veronikav31 já se budu snažit, od půl páté z toho nespím, bylo mi to moc líto :(...
@katka9184 krom toho,mě se stávalo,že dokud jsem neměla zpoždění tak tt byl negativní.a hlavně,já dušíka a // měla spíš odpoledne než ráno 😀
@veronikav31 fakt jo? No já uvidím, zda ms dorazí nebo ne, pak zajdu pro další test...Jen škoda, že tenhle byl ten za 200,- jak ukazuje týdny a byl negativní :(
@katka9184 tys měla ten od clearblue? a četla sis ho dobře? je schopen zjistit těhotenství od hcg 25 a co když by ti těhotenství zjistil tt 10...? já vždy testuji papírkama a tento test je jako třešnička na dortu
@veronikav31 taky testuji papirkama 10 a potvrzuji digitalem
@veronikav31 no to nevím no...Když budu meskat, tak si koupím klasické papírky, chtěla jsem mít jistotu, tak jsem si objednala tento :/.
@katka9184 znám spoustu holek co mají slabou druhou čárku až týden po vynechání. a mě při prvním těhotenství tt nezjistili těhotenství vůbec,až ultrazvuk a to jsem byla skoro na začátku 6tt...
@veronikav31 Tak budu doufat, ze jsem ten samý případ... Držte mi holky pěsti at ms nedorazí🙂
Ahoj holky... jsem 6 dpo a vidina // me pomalu opousti... nemam zadne priznaky...jen ovcas citim podbrisek... pristi vikend ms urcite dojde :( chjo vzdy me tyden pred ms opousti optimismus
@luciasek1987 já měla ms dnes dostat, test je negativní a příznaky nemám žádné😒
@katka9184 a meris bt?
@luciasek1987 nn, tu neměřim...Já mám zvláštní teplotu, jakmile mám přes 37, tak už mám horečku
@katka9184 ahaa no tak uvidis.. jeste pockej
Cauky ženy dneska jdu na kotrolu hak beru ten Gynprodyl po 3 cyklu se mam stavit jesli je všechno ok tak uvidíme sama jsem zvedava
Přijde vám normální že mám už asi 5 dnů za sebou úplně stejnou teplotu 36,9? Ani o stupeň míň ani více že by to stoupalo..moc nadějí si asi nemám dělat že.. kdybych byla těhotná tak by to ještě šlo nahoru ne? Diky za odpovědi 🙂
Dobrý ráno, tak stále nedorazila, v pátek byl tt negativní, tak už nevím co. K dr se teď stejně nedostanu.Tak uvidím, jestli do příštího týdne dorazí. A bude hlídat manžel
@janina29k ahojky,jak máš velké zpoždění? a co zajít někam na krev by nešlo jako samoplátce?
Tak dnes to mám dostat .... tak doufám, že se ms nedostaví a případně zítra budu testovat ...
@skripmart držím moc palečky 🙂
@veronikav31 od minulé soboty, tak určitě by šlo zajít na krev, ale manžel byl minulý měsíc nemocný a do toho se nám sešli 2velký platby, tak nechci víc natahovat rodinný rozpočet. To chci radši k tomu dr. ¨

Co se tak muze stat ze nevyjde když přítel ma spermio v poradku.. treba ze v tom folikulu nemam vajíčko ? Kdyz jsem mívala anovulacni cykly a ted diky clostilu to byla asi moje prvni ovu