icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

skripmart
7. únor 2017

@katka9184 neves hlavu ... třeba příští měsíc 🙂

katka9184
8. únor 2017

Tak mrcha dneska dorazila😥, snad to vyjde příští měsíc...Budu holt víc pít kontryhel a maliník, snad to pomůže.

veronikav31
8. únor 2017

@katka9184 Držím moc palečky, na // budeme čekat spolu 😉 ten kontryhel je výborný,je dobré jíst gep-je na plodný hlen a od ovulace ananas, na dobré uhnízdění 🙂

skripmart
8. únor 2017

@veronikav31
@katka9184
Tak manžel se chce snažit pořád... žádná pauza... takže jdu do toho s Vámi, holky 🙂

katka9184
8. únor 2017

Tak to jsem tu tři snažilky, které máme asi stejně jak menstruaci, tak plodné dny...Akorát mi přijde, že se mi asi změnil cyklus, z 28 dnů na třicet, aspoň to podle výpočtů od minulé menstruace vychází, tak nevím... Vlastně teda ani nevím, kdy mám ovulaci, budu brát ode dneška za 14 dní...To ovoce určitě zkusím a grep jíš samotný nebo s cukrem, já ho neměla sto let, ananas jim docela často.
Ty bylinky určitě nic nezkazí, nevím, zda k tomu ještě něco přidat.
Kdyby mi aspoň dneska nebylo tak zle😖

skripmart
8. únor 2017

@katka9184 Ja to minuly mesic dostala o den drive nez jsem mela, cyklus mam jinak 27 dni ... takze tedkon se to zase o den prodlouzilo, takze jsem zpet na dnech jak jsem byla, ale kdy mam ovulaci tedy taky presne netusim, budeme to doma jistit tulenim ob den 🙂

veronikav31
8. únor 2017

@katka9184 a ty neměříš bt nebo neděláš ovulační testy? ovulace nemusí být přesně 14dc...,ale klidně 16-20dc a nebo naopak 9dc...

katka9184
8. únor 2017

@veronikav31 ovulaci jsem měřila, bt neměřim...Budu znova měřit, snad se tentokrát trefíme 🙂

lenca_lenca
8. únor 2017

Ahoj holky, chtěla jsem se jen zeptat. Poznaly jste na sobě těhotenství už ve 3 týdnu, případně jaké jste měly příznaky? Moc děkuju

leniiid
8. únor 2017

@lenca_lenca to by mě taky zajímalo.. podle mě každá ženská to má jinak.. hodně žen si to taky dokáže vsugerovat,já jsem příklad.. kazdy mesic jsem si myslela že jsem těhotná no a nebyla jsem .. dnes jsem 28.DC tak jsem zvědavá .. krom bolesti břicha nebo spis tlaku,vysoké bazalni teploty a tvrdého čípku nemam zadny příznak ☹

upuska
8. únor 2017

@leniiid to jsou ale hodně pěkné příznaky. Hlavně ten čípek 😉

leniiid
8. únor 2017

@upuska jo? Myslíš? 🙂 všude tady čtu jaké mají holky příznaky např.že jim smrdí kafe a je jim spatne atd a já nic takoveho nepocituju... posledních 5 dni teplota 36,9 a dnes rano 37,0 .. tak nevím ..

upuska
8. únor 2017

@leniiid myslím, že ti nemusí smrdet vůbec nic 😉 jak mivas dlouhý cyklus a ten čípek sledujes průběžně?

leniiid
8. únor 2017

@upuska jj sleduju už asi 3 měsíce ne-lípou dyl stejně jako Měřím... a je fakt ze tak jak ho mam ted dlouho tvrdý jsem asi jeste nemela.. a to stim břichem taky ne.. ted me treba picha na levé straně vaječníku .. pak to je zas uprostřed břicha.. nemam pravidelné cykly .. ikdyz posledni měsíce se mi to ustálilo max do 34.dne.. tento mesic jsem mela poprve pregnyl na ovulaci a druhy mesic s clostilem

upuska
8. únor 2017

@leniiid aha, tak to je asi brzo na nějaké dohady..mně čípek měkne až tak den před MS..i když bývá nízko několik dní před..
A ty tedy chodis na ultrazvuk kvůli ovulaci? Vtis kdy byla?

leniiid
8. únor 2017

Jj byla jsem 3x jestli mi rostou folikuly a naposled jsem byla predminulou nedeli kdy mi potom pichli pregnyl

janina29k
8. únor 2017

ahoj ženy, MS stále nikde, žádný příznaky, test jsem od minulého pátku nedělala. Našla jsem si něco čím zabíjím čas a aspoň trošku jdou myšlenky někam jinam než k možnýmu těhotenství. Od léta si hraju s myšlenkou, ušít přebalovací pouzdro, abych na návštěvách nehledala tyhle podstatný věci po taškách. Takže šiju, zkouším a opravuju to co se mi nepovedlo, teď mám zlomenou jehlu a musím počkat, než mi ji manžel vymění.

jarendy
9. únor 2017

Ahoj děvčata, tak se přidávám ke stejné vlně 🙂 Jak jste na tom? Měla jsem to dostat dneska v noci, večer pobolívalo břicho, tak už jsem začala být smutná, že mě v noci šílené křeče neminou..Ráno jsem šla do práce s dobrou náladou, protože jsem se probudila až ráno a menstruace zatím nikde..kéž by to vydrželo a já objevila na testu brzy dvě čárky...

janina29k
9. únor 2017

Pane Bože našla se tady nějaká holka, který tenhle měsíc dorazila MS?

katka9184
9. únor 2017

@janina29k Mně dorazila svinucha 😠

verdasekuj
9. únor 2017

Ahojky holky, tak já jsem měla taky dnes dostat MS (obvykle ji poslední dobou dostávám o 2-3 dny dřív) a zatím pořád nic... Včera ráno jsem jen tak pro zajímavost testovala (vím, že se to před MS nemá) a řekla bych, že tam byl dušík... ale ještě počkám, a pokud se MS nerozjede, tak zkusím testík o víkendu znovu.

verdasekuj
9. únor 2017

Jen pro představu, přikládám testik ze vcerejsihovcerejsi rána...

janina29k
9. únor 2017

@katka9184 to je mi líto, ale zas se můžete začít snažit a třeba to příští měsíc vyjde
@verdasekuj je tam nádhernej duch, držím pěsti, aby o víkendu / sílila

verdasekuj
9. únor 2017

@janina29k děkuju a taky držím pěsti, ať se brzy podaří! 🙂 jak dlouho se snažíte?

janina29k
9. únor 2017

@verdasekuj od září, no prostě příští týden razím k doktorovi se poradit co dál a o víkendu zkusím ještě jeden test... pokud mrška nepříjde, i když teď bych byla ráda už i za ni

lenca_lenca
9. únor 2017

@leniiid moc děkuji za odpoveď. No, já dokud brala hormony, tak jsem věděla z čeho mi je divně, ale teď vůbec nevím. Je mi furt divně, když mám hlad a nenajím se, tak se mi dělá zle a mám pořád divně v puse a bolí mě a píchá v podbříšku, ale zas nemám žádné špiněniní nebo výtoky.
Menstruaci mám hodně nepravidelnou, takže ani plodných dnů se nedopočítám.
O čípku si musim přečíst více, jak se zkoumá, ale nevím, zda mi to k něčemu bude, když jsem po plastice.

jarendy
9. únor 2017

@janina29k 😀 kéž by nám ani žádné tento měsíc nedorazila a byla krásná říjnová mimiška 😇

janina29k
9. únor 2017

@jarendy to bych měla doma dvě říjňátka

janina29k
9. únor 2017

@jarendy a až se konečně zadaří, tak mám v plánu dál šít. Našla jsem video jak ušít hnízdo pro miminko, pak chci ušít mantinel, nebesa a kapsář k postýlce a teď chci ušít ještě velký kapsář Matýskovi za postýlku ( přes celou délku, aby nebyla špinavá zeď, jak tam pořád podupává nožičkama a taky je chladná, tak ať mi na něj netáhne)

jarendy
9. únor 2017

@janina29k to jsi teda šikovná tyjo, obdivuju tě! 🙂

Strana