Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ahoj děvčátka, tak obilka probíhá dneska, bolí mě hodně v pravém boku, jde mi to až do zad.
Snad se nám zadařilo, tulení bylo od pondělí až do dneška, raději to pojistime ještě zítra, tak snad se nám to tentokrát opravdu povedlo😍
@katka9184 Hodně štěstí 🙂
@nadrinka no mně bolí v pravém boku už asi dvě hodiny, někdy to úplně odezní a jindy to docela bolí.
A úplně mi hoří tělo, mám zvýšenou teplotu. Jestli je to k tomu?🤒
My taky ještě pojistime zítra a budeme očekávat dvě čárky...Celou dobu jsem byla úplně v klidu a od odpoledne jsem hrozně nervózní, zda to vyjde nebo ne😝.
Taky ti moc držím palečky, ať se tu za pár dní sejdeme s pozitivním testem👶
@kkac83 já né že bych chtěla ale musím, kvůli těm drobkům co tam ještě jsou, ale dostala sem ten pichanec aby se to urychlilo a přišlo to třeba během týdne a ne až s dalším cyklem
@ange_de_la_morte né tak uplně ms, to přijde během týdne asi, díky té injekci a pak už bude vyčištěno a staženo a můžem 😉
A ještě jedna "dobrá" zpráva, nebudeme na pitevní zprávu čekat sto let.... během příštího týdne už ji bude mít moje gyndařka, dneska volali z nemocnice, takže ještě než bude znovu zaděláno budeme vědět co se pokazilo
@katka9184 na tvůj popud jsem se zaměřila a od rána poporostla teplota o 0,6 °C tak uvidíme co naměřím ráno. Cítím podbřišek, čípek měkký a cca hodinku cítím vlhko, snad plodný hlen. Čekám na přítele, který se mi vrátí z práce a pak tuleníčko. Snad spermie za ten den opět posílili a bude to úspěšné. Ve středu jde přítel na spermiogram, tak budu vědět jak velká šance a naděje je 🙂) na to čekání se vůbec neřeším. Od pondělí mám pro jistotu nasadit Gynprodyl 0-0-1, tak uvidíme 🙏😍 ale věřím, že tentokrát to vyjde!
@krisatko : tak to je fajn že se alespoň dozvíte co bylo špatně, třeba to pak budete klidnější až se ti podaří opět otěhotnět ... je to šílené, přeju jen samé pozitivní myšlenky
Ahoj dámy... Předně - hezký víkend!
Jdu na poradu ... V pátek, jak jsem psala, mi se. Pichla injekci na zatažení dělohy. Dle ní měla přijít bolest podbřišku a další teta. ...
No... Přiznám se, šestinedělí mi končí až příští týden v neděli, ale my jsme to nevydrželi a zároveň ani jeden nemáme rádi kondomy, takže jsme na to vlitli rovnou na ostro... 😅 ms mi skončila ve středu , pak den ještě trochu vytok.
A teď ten dotaz jo.... 😀
Může se stát, že dostanu zmiňovanou injekci a nic se nestane? Dodnes žádné bolesti ani žádná teta, tak toho využíváme.... 😀 no a od včerejší půlnoci se mě drží brutální libido, miiiirne citlivá prsa a čirý hlen....
Tak teď mi řeknete... Mám to nechat být, nebo jít dělat blbou k doktorce...? Uvažuju tak, že bych čistě teoreticky mohla mít ovulaci a tím pádem čistě teoreticky mohla otěhotnět.... Tak abych si zbytečně nelezla pro další injekci apod....
Jinak teda od dr. Jsme tulení zakázané neměli, jen jsem jí jaksi zatajila, že se nebudeme chránit 😀
@krisatko Ahojky, no já bych počkala, k dr. bych hned nešla. Kdyby MS nepřišla do 14 dní, tak bych se asi začala těšit, že se to povedlo a k dr. bych šla asi až za nějakou dobu, aby už bylo něco vidět, pokud bys už teda byla těhotná. A ještě bych si předtím udělala test. Držím pěsti, aby to vyšlo 😉
Jinak si pořád říkám, že jestli objevím na testu // tak fakt vydržím a k dr. půjdu později, aby už bylo vidět srdíčko..abych zase nestresovala a neopakovalo se to znovu.. No, je to pořád jen samé čekání, ale vyplatí se 🙂
@krisatko tak ještě pár dní počkej 😉, držím ti palec. Jenom bych na tvém místě počítala s tím, že tělo ještě může být po tom všem trochu rozhašené a tak bych třeba nebrala na bernou minci ty symptomy (i když tě chápu 🙂).
Já už radši nic neříkám- podle bolestí jsem myslela, že ovu byla před týdnem (kdy proběhlo i tulení), ale dneska jsem našla ukázkový táhnoucí se hlen a k tomu mám citlivá prsa + přítel na hony daleko, samozřejmě!! :D Tak už fakt nevím, co mi tím chce tělo naznačit, asi se zase ponořím do práce..
@krisatko zdárek, souhlasím s @lavender19xx a ještě navíc bych se asi trochu bála, aby už tělo bylo v dostatečné kondici další těhotenství udržet bez komplikací...ale nechci malovat čerta na zeď a chápu tě..mně se taky nechce čekat ani o minutu déle a chci být mamka hned teď 😀
@sarkakl
@lavender19xx hned na to vlitnem 😀 tady davam jeste foto po zaschnuti

@krisatko Ahojky, já chci taky ještě počkat na jednu "rudou armádu" a pak už se do toho pustíme naostro 🙂 Včera už jsme skončili šestinedělí, jsme si to o jeden den zkrátili, na tom už nesejde.. 😀