icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

ange_de_la_morte
6. bře 2017

Já jsem už zase na paragrafu - malý včera odpoledne kašel a v noci pak laryngeální záchvat - naštěstí jsme to uhráli z domova, navíc má rýmu a já mám strach abychom zase neskončili na ORL píchat ucho, dneska fičíme k dětské doktorce. Manžel nebyl doma už skoro 14 dní, já dneska 49DC, test včera negativní ... na pytel mi ten týden začíná :(

ange_de_la_morte
6. bře 2017

@mmili : ahoj, a co test ? možná by už mohlo být něco vidět když máš zpoždění

mmili
6. bře 2017

@ange_de_la_morte : ten mi priveze manzel odpoledne. Mam doma dva nemocne chlapaky a tak musim pockat na nej

janajens
6. bře 2017

@mmili děkuji já mám zpoždění 4dny test negativní takže taky čekám co a jak tak tfuj tfuj ať se ti ukážou dvě čárky

mmili
6. bře 2017

@janajens : dekuji moc. Uz ted jsem nedockava. Drzim palecky

janajens
6. bře 2017

@mmili děkuji taky bych ráda věděla na čem jsem dokud nepřišla ms. Tak je doufám pořád naděje zítra zkusím znovu testik

krisatko
6. bře 2017

@ange_de_la_morte vidíš to já zas vůbec nezvracela 🙂 jinak nálada stále stejná.... ☹ to bude asi teď furt dokud zas nebudou dvě čárky

mmili
6. bře 2017

@janajens : vse bude dobre 😉 urcite zitra se uz ukazou. 😉

janajens
6. bře 2017

@mmili testuji každý den od zpoždění. Pokaždé nic tak snad už se ukážou nebo přijde MS

mmili
6. bře 2017

@janajens : to bude tve prvni tehu? Snas se brzy ukaze neboj

janajens
6. bře 2017

@mmili neee druhé mám 11m skoro holčičku

mmili
6. bře 2017

@janajens : jeee. Takze mas princeznu.

janajens
6. bře 2017

@mmili ano máme poradna rostanda tak uvidíme zda bude mít brzy sourozence

ange_de_la_morte
6. bře 2017

@mmili : dej potom hned vědět 🙂
@krisatko : a když vyrazíš někam ven nepomáhá ti to ? mně to vždycky nakopne, zvláště teď na jaře
@janajens : a MS ti jinak chodí pravidelně ?

janajens
6. bře 2017

@ange_de_la_morte jj chodí nebo o dva dny dříve

lavender19xx
6. bře 2017

@katka9184 to je mi líto. Nezbývá než věřit, že se zadaří příště. Tohle znám moc dobře, tolik tulení přesně před a během ovu a doteď žádný hmatatelný výsledek..

@krisatko to je jasné, že se člověk pozoruje, i když nechce.. neboj, zase bude dobře 😉.

@upuska natvrdlý... 😀 já bych taky ráda natvrdlý, ale přiznám se, že jsem se teď od toho prohmatávání oprostila. A co, už máš lesk v oku? 😉

mmili
6. bře 2017

@janajens : urcite bude mit. Tak pak dej vedet

mmili
6. bře 2017

@ange_de_la_morte : urcite dam vedet. Dekuji :-*

upuska
6. bře 2017

@lavender19xx no, nemam..jen v ložnici v zrcadle na skříni, protože tam dobře svítí sluníčko 😀 ani si nepřijdu krásnější 😒 i když teda přítel mi v pátek povídal, že mi to nějak sluší..ale to bylo asi tím, že jsem měla čerstvě umyté vlasy a trochu jsem si přikrášlila oči 😀 ale jinak bych řekla, že to vůbec nefunguje 😀
jinak ti to oproštění se chválim, stejně to nikam nevede 👍

janajens
6. bře 2017

@mmili dobře hned jak budu něco vědět dám. Vědět

ange_de_la_morte
6. bře 2017

@janajens : tak to vypadá nadějně 🙂 ale máš můj obdiv, když byl synovi necelý rok neuměla jsem si představit, že bychom se začli hned snažit od druhé 😀

tornadolu
6. bře 2017

Krásné dobre ranko ženy 😉

mmili
6. bře 2017

@tornadolu Dobre rano i tobe

lavender19xx
6. bře 2017

@upuska to přijde.. a přítele máš na jedničku 😉. Jak na to reagoval? 🙂

upuska
6. bře 2017

@lavender19xx jako umí mě pochválit..ale taky mě neustále prudí kvůli tomu, že se mračim..nemračim, prostě koukám a holt mám blbej ksicht 😀 no a jinak měl radost..culil se jak sluníčko a byl zmatený jak včelka..hlavně měl ale radost, že se to povedlo i přes jeho nepříznivé spermio..teď chodí a zkoumá, jak mi rostou prsa, povídal, že na sebe musim dávat pozor a že on musí dohlížet na to, jak jim..což je vtipný, protože jeho stravovací návyky fakty stojí za to..ale zdá se, že se fakt upřímně těší..a že ten "projekt" byl nakonec i jeho 😀

krisatko
6. bře 2017

@upuska Ježíš to je super 🙂

janajens
6. bře 2017

@ange_de_la_morte děkuji my chtěli aby byli tak dva roky od sebe na malou jsme čekali tři roky takže jsme nepočítali že se tak brzy zadari a sama ještě nevím zda se zadarilo možná že jsem otěhotněla později

upuska
6. bře 2017

@krisatko jojo, super..taky se mě ptal, jestli už se těšim na to, až se budu kulatit, budu protivná a budu prdět 😀 a bude mi mazat prsa i břicho, abych neměla strie, ale nohy? nohy neeee...je to fakt zlato, ten můj chlap 😂😂 a včera se mě ptal, jestli už se těšim, až ho uvidim, jak si chová miminko..chlap je prej nejkrásnější s dítětem, takže to má v hlavě fakt srovnaný 😉😎

ange_de_la_morte
6. bře 2017

@janajens : třeba se už zadařilo, držím palečky 🙂 já nevím jestli bych si na tohle troufla, někdy si říkám že nevím jestli zvlánu druhé teď , malý je někdy docela náročný a to má 4 roky 😀

krisatko
6. bře 2017

@upuska aspoň je sranda.... My si teď užíváme vyrábění .... A musím si něčím zaměstnat hlavu abych nedělala TT s negativními výsledky 😀

Strana