Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@janajens : jasně, pokud navíc nevíš přesně kdy byla ovulace
@a nge_de_la_morte podle mě 17-18.2
zdravim mam dotaz, nevim kdy byla ovulace ,sexik byl 18.2. a 27.2. vcera jsem lehonce zaspinila ruzovou krvi jen na toaletnim papire,dnes ma citlive bradavky,bolest v podbrisku-vadi mi i guma od spodaru,bilí kremovy vytok, teplotu jsem merila jen vcera 37,2 a dnes 37,4 ale vim ze toto neni dulezite kdyz nemerim pravidelne.Myslite ze bych mohla otehotnet toho 27.2.? bylo by to dnes 7dpo.dekuji moc
@janajens :tak to je takové hraniční ne ? to už může být na testu a taky nemusí .... já teda nevím kdy byla ovulka, zato jsem dnes už 49DC a test bílý ☹
@ange_de_la_morte právě proto nevím co se děje zpoždění nemivam takže čekám co a jak bude ráno zkusím nový test ale podle výpočtu bych byla tak 2tyden což žádný test neukáže asik budu muset na krev
@janajens : tak ještě vydrž, nejspíš je na pozitivní test ještě brzo ... u mně zpožděná MS není žádným překvapením, já mám posledního třičtvrtě roku cykly rozhozené, nebylo vyjimkou 3 měsíce vkuse špinění, cyklus po 14 dnech, taky dlouhé cykly, ale tohle je u mně teda zatím nejvíc
@ange_de_la_morte doufám že z toho bude čárka a ne MS ale jako 4dny nevím no zpoždění max zavolám ve čtvrtek a obědnam se na krev ta už by mohla být pozitivní ne
@janajens : myslím že už by mohlo, pokud byla ovu jak píšeš, případně ti vezme doktorka HCG
Tak teď jsem se taky nasmala. Dělali jsme veceri... Tousty.. manza na mě "kolik jich chceš?" Říkám že 4-6. A on .. "a víš co bylo naposled, když si měla takovou zravou" ... 😀 říkám no... Takový naděje si nedělám....
@krisatko : tak vidíš, i manžel vidí příznaky ? 🙂 kdy se to rozsekne ?
@ange_de_la_morte tak mi drž palce snad do čtvrtka ještě čárka vykoukne nebo přijde ms
To je tak pozitivni jak cekate na //carky 🙂
Ja uz chci takyyyyyy🙏
Ahojky,můžu se k vám přidat?
Jsem 8dpo...dneska jsem už zkoušela testovat ale samozřejmě bílo.snad se zadari.Všem držím pěstičky aby jsme našly // co nejdříve 🍀 🙂
@vercach . To jo, to je jeste brzo,treba se objevi za par dnu,preji hodne stesti.my se snažíme uz o druhé,ms ma dojit v nedeli ale bojim se testovat dřív.
@ange_de_la_morte děkuji moc snad se ukážou 🙂
@ange_de_la_morte ještě minimálně týden do testování ... 😀
@krisatko : to je ještě dlouho že ? 🙂
@ange_de_la_morte jo 😖
@krisatko : tak snad ti to rychle uteče 🙂 mně dneska na večer přepadá zas špatná nálada, je mi smutno po manželovi, malý je nemocný tak jsme ani nebyli dneska venku a já mám úplně sevřený pocit v žaludku , už aby byl zítřek
Ahojky holky mam dneska noční a chtěla bych se optat na 1 otázku.dneska jsem 9dc po MS a mam dneska takový tlak pod bříškem az k pipi jako by mela dojit MS ale to je blbost je mi zle malinko od žaludku jako kdyby to byl hlad ale není najedla jsem se.spis pod briskem tlaku zvláštní nevíte co by to mohlo byt nebo jesli to někdo zazil předem dekuji

@ange_de_la_morte uvidíme dokud jsem to nedostala neztracim naději třeba na mě vykouknou později