icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

janajens
6. bře 2017

@ange_de_la_morte uvidíme dokud jsem to nedostala neztracim naději třeba na mě vykouknou později

ange_de_la_morte
6. bře 2017

@janajens : jasně, pokud navíc nevíš přesně kdy byla ovulace

upuska
6. bře 2017

@krisatko jo, sranda to je 🙂 akorát tomu dost podléháme a o to větší mám pak strach, k doktorovi půjdu až příští týden, tak zatím není nic jisté..🙏

janajens
6. bře 2017

@a nge_de_la_morte podle mě 17-18.2

zlatickon
6. bře 2017

zdravim mam dotaz, nevim kdy byla ovulace ,sexik byl 18.2. a 27.2. vcera jsem lehonce zaspinila ruzovou krvi jen na toaletnim papire,dnes ma citlive bradavky,bolest v podbrisku-vadi mi i guma od spodaru,bilí kremovy vytok, teplotu jsem merila jen vcera 37,2 a dnes 37,4 ale vim ze toto neni dulezite kdyz nemerim pravidelne.Myslite ze bych mohla otehotnet toho 27.2.? bylo by to dnes 7dpo.dekuji moc

jullli
6. bře 2017

@zlatickon jak jsem ti rikala otehotnet muzes ale je nepravdepodobne 7dpo duch

upuska
6. bře 2017

@zlatickon a neměla jsi spíš zase brutální ovulaci? 😉 kolikátý den cyklu dneska jsi, když ještě 21.2. jsi tu rozebírala testy a honila duchy..

zlatickon
6. bře 2017

@jullli jojo jasny,muze hazet falesnaky pac jsem si ted delala dalsi a je tam to same tak ze testu uz nevenuji pozornost s nim pockam az tak v patek 🙂

zlatickon
6. bře 2017

@upuska no ja hlavne nemela asi jeste ani menzu pac kdyz mela prijit tak to bylo jen na intimku a jen tri dny tak ze vubec nevi proto jsem z toho vseho zmatena ☹

upuska
6. bře 2017

@zlatickon hm, tak to bude asi nejlepší obrátit se na doktora

krisatko
6. bře 2017

@upuska jako a já dnes zas honím symptomy... Asi taky začnu strykovat. 😀 dneska sem seděla v práci a měla takový to brnění v podbřišku ... Je to jak když běhá mráz po zádech tak tenhle běhá v břiše :D

zlatickon
6. bře 2017

@upuska jo to jsem objednana ale az za tyden,driv nema cas jinak dik.

ange_de_la_morte
6. bře 2017

@janajens :tak to je takové hraniční ne ? to už může být na testu a taky nemusí .... já teda nevím kdy byla ovulka, zato jsem dnes už 49DC a test bílý ☹

janajens
6. bře 2017

@ange_de_la_morte právě proto nevím co se děje zpoždění nemivam takže čekám co a jak bude ráno zkusím nový test ale podle výpočtu bych byla tak 2tyden což žádný test neukáže asik budu muset na krev

ange_de_la_morte
6. bře 2017

@janajens : tak ještě vydrž, nejspíš je na pozitivní test ještě brzo ... u mně zpožděná MS není žádným překvapením, já mám posledního třičtvrtě roku cykly rozhozené, nebylo vyjimkou 3 měsíce vkuse špinění, cyklus po 14 dnech, taky dlouhé cykly, ale tohle je u mně teda zatím nejvíc

janajens
6. bře 2017

@ange_de_la_morte doufám že z toho bude čárka a ne MS ale jako 4dny nevím no zpoždění max zavolám ve čtvrtek a obědnam se na krev ta už by mohla být pozitivní ne

ange_de_la_morte
6. bře 2017

@janajens : myslím že už by mohlo, pokud byla ovu jak píšeš, případně ti vezme doktorka HCG

krisatko
6. bře 2017

Tak teď jsem se taky nasmala. Dělali jsme veceri... Tousty.. manza na mě "kolik jich chceš?" Říkám že 4-6. A on .. "a víš co bylo naposled, když si měla takovou zravou" ... 😀 říkám no... Takový naděje si nedělám....

ange_de_la_morte
6. bře 2017

@krisatko : tak vidíš, i manžel vidí příznaky ? 🙂 kdy se to rozsekne ?

janajens
6. bře 2017

@ange_de_la_morte tak mi drž palce snad do čtvrtka ještě čárka vykoukne nebo přijde ms

vjercik
6. bře 2017

To je tak pozitivni jak cekate na //carky 🙂
Ja uz chci takyyyyyy🙏

vercach
6. bře 2017

Ahojky,můžu se k vám přidat?

Jsem 8dpo...dneska jsem už zkoušela testovat ale samozřejmě bílo.snad se zadari.Všem držím pěstičky aby jsme našly // co nejdříve 🍀 🙂

ange_de_la_morte
6. bře 2017

@janajens : držím palečky aby ty čárky 🙂

@vercach : ahojky 🙂 8dpo je na dvě čárky ještě docela brzo, věřím že se později ukážou

dolezalovalucie
6. bře 2017

@vercach . To jo, to je jeste brzo,treba se objevi za par dnu,preji hodne stesti.my se snažíme uz o druhé,ms ma dojit v nedeli ale bojim se testovat dřív.

janajens
6. bře 2017

@ange_de_la_morte děkuji moc snad se ukážou 🙂

krisatko
6. bře 2017

@ange_de_la_morte ještě minimálně týden do testování ... 😀

ange_de_la_morte
6. bře 2017

@krisatko : to je ještě dlouho že ? 🙂

krisatko
6. bře 2017
ange_de_la_morte
6. bře 2017

@krisatko : tak snad ti to rychle uteče 🙂 mně dneska na večer přepadá zas špatná nálada, je mi smutno po manželovi, malý je nemocný tak jsme ani nebyli dneska venku a já mám úplně sevřený pocit v žaludku , už aby byl zítřek

tornadolu
7. bře 2017

Ahojky holky mam dneska noční a chtěla bych se optat na 1 otázku.dneska jsem 9dc po MS a mam dneska takový tlak pod bříškem az k pipi jako by mela dojit MS ale to je blbost je mi zle malinko od žaludku jako kdyby to byl hlad ale není najedla jsem se.spis pod briskem tlaku zvláštní nevíte co by to mohlo byt nebo jesli to někdo zazil předem dekuji

Strana