icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

luska__
15. bře 2017

@digisek ANO, to jsem myslela,tak snad za 14 dní bude tt pozitivní.

digisek
15. bře 2017

@luska__ no já tomu moc nevěřím, spíš čekám na MS abych mohla na laparku a pak budu zas věřit že je nějaká šance.........ale bylo by to hezký 😍

lavender19xx
15. bře 2017

@krisatko no tak vidíš, cvičení dělá mistra 😉

zezule22
15. bře 2017

@digisek ja mam takhle "predpozitivni" test uz týden......Přitom všechny příznaky ovu co u sebe pozoruji (hlen,bolesti vaječníků,chuť na sex) jsem mela......zvláštní.....Ta příroda - jak říkáš si asi někdy fakt vyhraje....

krisatko
18. bře 2017

Ahoj ženy, jak je?

Já trpím jak pes. Boli mě celý tělo.... Asi teprv teď začla působit ta injekce ...

Hej dámy doporučte mi nějaký cvičení na stehna a břicho co bych pak mohla pokračovat i v tehu... Mám totiž šílený stehna a už se s tím musí něco dělat 😀

gnozka
18. bře 2017

Ahoj holky .
Takže tento mesic fakt lahůdka . Ovu test pozitivni v neděli dost me bolelo i břicho a v krizi . S manželem jsme na to vlitli . V pondeli uz test negativni ale bt stále stejna tak jsem to chtela vecer pojistit a bylo mi řečeno ze nema chut ani sílu ma zeď hodne prace. Což me neodradilo a znasilnila jsem ho 😀v úterý bt stoupla tak jsem si rikala ze Ivu byla teda v pondeli . No a zacala jsem byt pekne nachlazena :/ mam pěknou rýmu a kašel . Ale jsem bez teplot . Je to klasické nachlazení . Bt sice lehce stoupá ale dneska kdyz jsem sla ve meste tak jsem cítila ze jsem mokrá :/ no a doma byl na slínovce takovy lehce krvavý flek . Ne výtok ale jakoby krvavá voda . Ale od ty doby zase nic . Je to od ovu teprve 5 dni a jsem 20 den cyklu . Je pravda ze ms ted mam i po 25 dnech ale ze by uz takhle brzy ? Nebo je to tim nachlazenim :/ prikladam graf . 10.3 jsem byla parit proto tak stoupla teplota 🙂

gnozka
18. bře 2017
gnozka
18. bře 2017

@krisatko co se týče cviceni tak se přiznám ze ja nesnáším cviceni :/ ale zhubla jsem 6 KG jen stravou a je to videt hodne i na stehnech. Dodržují princip brichace Toma . A musím říct je je to super .

krisatko
18. bře 2017

@gnozka já teda nepotrebuju vyloženě hubnout, jen Celulitida a pod. Když aktivně jezdím na koni, tak s tím problém nemám, ale od září jsem na koni kvůli tehu neseděla a teď s tím začínat nechci, kdybych třeba zase za měsíc či dva musela kvůli novému tehu končit....

gnozka
18. bře 2017

@krisatko jasny to chapu . S celulitidou je to peklo . Ja ji mela i kdyz jsem mela 46 KG :/ ale jak jsem ted zhubla z 63 na 57 tak se celulitida dost zlepšila . Ono i to cviceni na celulitidu nic moc . Ale kamarádka cvičí pilates a strasne si to chválí . A musím říct ze je hezky fit . A ten se cvičí i v tehu .

ange_de_la_morte
19. bře 2017

Dobré ráno holky, nějak vás tenhle týden nestíhám dočítat, nějaké zásadní novinky ? Mám toho tenhle týden v práci dost, navíc průdí nadřízená a jsem zase sama doma na všechno, no prostě nevím co dřív tak se nezlobte 🙂

lavender19xx
19. bře 2017

@gnozka bazálku neměřím, ale pokud byl ovu test pozitivní v neděli, tak ovulka proběhla v pondělí 😉, takže jsi to posichrovala pěkně 😀.
Jinak s tím flekem bych to neřešila, teď si leč čajema a pohodou tu rýmu, do týdne uvidíš 😉

@krisatko cvičení... to je těžké, mě na to taky neužije.. já se dost procházím, do práce to mám půl hodiny, tak chodím svižnou chůzí a prostě kde můžu jít pěšky, tak chodím, i když to ve městě působí asi kuriózně- ale aspoň cítím, že mi za to tělo děkuje 🙂

gnozka
19. bře 2017

@lavender19xx ja bt merim teprve první cyklus . Jen jsem si chtela ověřit jestli je ovulace . No na odpočívají neni cas . Mam 17 mes dceru a zrovna dneska nespala celou noc takže jsem fresh. Mam o bolesti jako před ms . Spis uu me štve ze mam ted ty cykly dost mimo :/ vypada to ze to dostanu ale po 20 ti dnech ??? :/

ejdys
19. bře 2017

Ahojky, taky čekám už 5 měsíc na // 😀 :(

tornadolu
19. bře 2017

Ahojiky holky přeji pěknou neděli u nás prší tak to je počasí na 😈 uz od patka se tulime😉 byli jsme na chatě přítel byl malinko opili tak jsme na to huply 😁 mohlo by to vyjít 😉

janajens
19. bře 2017

Holky spinila jste někdy jen občas mimo Menzes? Mě se to občas stává snažíme se o mimi Teda poprvé tento měsíc několikrát se mi stalo ale jen když jdu na WC

krisatko
19. bře 2017

@janajens já než jsem otěhotněla s andílkem tak jo. Cca 20 den cyklu, pak menses nepřišly a pak za další měsíc už byl pozitivní test.

katka9184
19. bře 2017

Ahoj holky, my jsme pauzu po laparoskopii nevydrželi a už jsme na to taky hupli😇. Vůbec nevím, jak mám mít tento cyklus ovulaci, protože minulý měsíc jsem měla místo 30 dnů jenom 25 dní... Nevím, zda za to taky nemohl gynex. Tak teď nevím, zda už jsme ovulaci nepropasli, ale myslím, že podle bolesti bych ji poznala.
Četla jsem, že po odstranění srůstů bývají první měsíce nejslibnější🙏

janajens
19. bře 2017

@krisatko já si test dělala jelikož jsme měla týden zpoždění a měla to dva dny a pak nic a za dva dny špinění teď je to 13.den od té doby co jsem měla Menzes s přítelem jsme spali naposledy 15.3a teď se mi blíží ovulace tak mě napadlo zda to není taky tím. PARÁDA kéž by to tak bylo i u nás děkuji za tvoji odpověď 🙂

vjercik
19. bře 2017

@katka9184 ano prej do 3mesicu by mela kazda zena otehotnet 🙂
Hodne stesti 🙂

katka9184
19. bře 2017

@vjercik děkuji moc, snad se nám to taky povede, snažím se na to vůbec nemyslet, spíš si říkám, že až po uzdravení těla a lázních...Ale třeba se i na nás usměje štěstí👶

krisatko
19. bře 2017

@katka9184 vy jste jak my.. taky jsme to po tom porodopotratu nevydrželi ani šestinedělí... Tak tfuj tfuj. Já za chvíli končím MS a zase hurá na věc 😀

katka9184
19. bře 2017

@krisatko to nešlo vydržet😀... Stačilo, když se ke mně jen přiblížil😀...Tak jsem na to sama zvědavá, kdy se to povede a hlavně, kdy bude ta ovulace😕

lavender19xx
19. bře 2017

@ejdys tak pojď čekat s námi 😉.

Jinak pozoruju, jak to všichni sichrujete, přepadáváte, nedodržujete... 😀 Já si ještě počkám, ovulka zatím nic, ale poctivě piju kontryhel i maliník a i to cvičení Mojžíšovky mi dělá dobře, tak... uvidíme 🙂

krisatko
19. bře 2017

@katka9184 naprosto rozumím 😂

ange_de_la_morte
20. bře 2017

@janajens : já občas špiním, ale až poslední půl rok co mám bordel v cyklech, jinak jsem nikdy nešpinila

katka9184
20. bře 2017

Ahoj holky, tak snad ovulka bude, citím píchání v pravém boku, tak uvidíme, zda byly srůsty příčinou nezdaru nebo jestli je to bolest po operaci, ale to se mi nezdá...došly mi ovu testy a nemám vycházky...čert aby to😀

janajens
20. bře 2017

@ange_de_la_morte děkuji já nikdy nespinila ale mám to jen. Když jdu na WC občas tak uvidíme zda se zadari příští měsíc moc děkuji za tvou odpověď 🙂

ange_de_la_morte
20. bře 2017

@janajens : tak to nevím, já špinila jako normálně, trošku a ne třeba každý den

janajens
20. bře 2017

@ange_de_la_morte já taky ne každý den já měla nejdřív zpoždění týden pak jsem to měla dva dny pak nic dva dny špinění a teď občas malinko zaspinim třeba dvakrát do týdne

Strana