Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Chjo ☹ už mě zase začíná ukrutně bolet břicho jako před tou minulou na ☹ to je taková zvláštní bolest.... Každý zvednutí, sednuti, každej krok..... Jakoby něco tlačilo a píchalo na levé straně podbřišku.... Čekám ji až v pondělí, tak nevím ☹
🙂 my se snazime od unora pomaloučku 🙂 zatím nejsem ve fázi sledování MS dni ci ovu. Prostě 😀 si užívám ten krásný pocit, kdy neřešíme chráněni se.

To je hruuuuuza. Dneska se mi chlap vrátil a já trpím jak pes. Celý den mě bolí ten břicho, teď k večeru už centrálně. Evidentně se tam něco děje. ... Naděje si nedělám, spíš ta sviňucha dorazí dřív než v pondělí 😢
Ahojte holky, tak po třech dnech zpoždění 1DC. Ještěže jsem netestovala.
@lavender19xx Ahojky... To mě mrzí, tak zase na novo.....
Mě včera celý den popichovalo v levém podbřišku, ale nemůžu říct s jistotou, že to byl vaječník.... Každopádně ještě 2 dny .... Chjo
@katka9184 gratulace!
@katka9184 páni, gratuluju, tak ta laparka za to stála 😉
@lavender19xx to ano, díky bohu za slepák, při kterém přišli i na ty srůsty... Nevím, zda to bylo tím, ale povedlo se to...Teď jen budu doufat, že se miminku bude u mě dařit, když jsem tak brzy po operaci
...Jinak holky moc děkuji, moc si toho vážím😘

@kkac83 tak to ti moc držím palečky mě zatím nedorazila dneska 31Dc