icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

janajens
6. dub 2017

@kkac83 tak to ti moc držím palečky mě zatím nedorazila dneska 31Dc

hanny1994
6. dub 2017

@janajens koupis si ten clearblue?🙂

krisatko
6. dub 2017

Chjo ☹ už mě zase začíná ukrutně bolet břicho jako před tou minulou na ☹ to je taková zvláštní bolest.... Každý zvednutí, sednuti, každej krok..... Jakoby něco tlačilo a píchalo na levé straně podbřišku.... Čekám ji až v pondělí, tak nevím ☹

janajens
6. dub 2017

@hanny1994 mám ho doma pokud to nedostanu udělám v sobotu já malého ducha na testu vidím ale nevím zda je vidět i když ho přepošlu

janajens
6. dub 2017

@krisatko tohle jsem měla včera a mám to dostat za dva dny tak taky čekám

janajens
6. dub 2017

@kkac83 tak to jsme dvě 😒

kkac83
6. dub 2017

@janajens děkuji, já tobě taky 😘

kkac83
6. dub 2017

@krisatko vím, co myslíš..mě takhle bolelo břicho minulý týden..pak to přešlo a teď občas zabolí nebo píchne.. už se bojím chodit na wc.. já tu mrchu už nechci

janajens
6. dub 2017

@kkac83 děkuji budeme si je držet navzajem

krisatko
6. dub 2017

@kkac83 jsem na tom stejně ☹ ale zas sem si řekla, že pokud přijde, už na to prdím a začnu zase jezdit na koni.

janajens
6. dub 2017

Dnešní test ale asik tam nic není vidět dva dny do mrchy podle podlslednich dvou cyklu jinak jsem měla cyklus 28dni což bych měla tři dny zpoždění

kkac83
6. dub 2017

@krisatko já jsem zase už chtěla vytáhnout kolo 🙂 tak jestli přijde MS, tak zase začnu jezdit jak drak 😝

carodejkasnu
6. dub 2017

🙂 my se snazime od unora pomaloučku 🙂 zatím nejsem ve fázi sledování MS dni ci ovu. Prostě 😀 si užívám ten krásný pocit, kdy neřešíme chráněni se.

sticker
krisatko
6. dub 2017

To je hruuuuuza. Dneska se mi chlap vrátil a já trpím jak pes. Celý den mě bolí ten břicho, teď k večeru už centrálně. Evidentně se tam něco děje. ... Naděje si nedělám, spíš ta sviňucha dorazí dřív než v pondělí 😢

lavender19xx
8. dub 2017

Ahojte holky, tak po třech dnech zpoždění 1DC. Ještěže jsem netestovala.

katka9184
8. dub 2017

Ahoj děvčata, dostala jsem ten nejkrásnější dárek k narozeninám🤰

krisatko
8. dub 2017

@lavender19xx Ahojky... To mě mrzí, tak zase na novo.....

Mě včera celý den popichovalo v levém podbřišku, ale nemůžu říct s jistotou, že to byl vaječník.... Každopádně ještě 2 dny .... Chjo

@katka9184 gratulace!

janajens
8. dub 2017

@katka9184 gratuluji moc a vše nejlepší

katka9184
8. dub 2017

@krisatko děkuji moc

katka9184
8. dub 2017

@janajens děkuji😘

janajens
8. dub 2017

@katka9184 není zač moc užívej a držím moc palečky ať je vše v pořádku

lavender19xx
8. dub 2017

@katka9184 páni, gratuluju, tak ta laparka za to stála 😉

katka9184
8. dub 2017

@lavender19xx to ano, díky bohu za slepák, při kterém přišli i na ty srůsty... Nevím, zda to bylo tím, ale povedlo se to...Teď jen budu doufat, že se miminku bude u mě dařit, když jsem tak brzy po operaci
...Jinak holky moc děkuji, moc si toho vážím😘

krisatko
8. dub 2017

@katka9184 bodejť... Po dlouhé době dobrá zpráva, tak to musíme náležitě ocenit.

katka9184
8. dub 2017

@krisatko ani jsem v to nedoufala, ale jsem neskutečně stastna a teď už jen přemýšlím, jak to dnes oznamim přítelovi❤

krisatko
8. dub 2017

@katka9184 jako můj chlap to minule věděl první... Jako ještě než sem si udělala test.... Takže sem měla po překvapení. Ale chtěla jsem klasický, nastrcit před oči test v ramecku s nějakou hladkou o tatinkovi

hanny1994
8. dub 2017

@katka9184 veliká gratulace!❤

katka9184
8. dub 2017

@krisatko Já chci udělat nějakou dobrou večeři a koupím asi krabičku a dám tam testik😇.
Aha, to u mě chlap jako jasnovidec nezafungoval😀

katka9184
8. dub 2017

@hanny1994 Děkuji moc

mmili
8. dub 2017

@katka9184 Velka gratulace a zaroven prejeme vsechno nejlepsi

Strana