icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

maslicko
28. bře 2016

@marla86 čauky tak ty sis dovolovala jo? 🙂 no snad bude všechno OK 🙂 jen mám strach z toho mnohočetného těhotenství 😀 ale co už lepší 2 naráz než žádné 🙂 a vy už jste třeba přijeli tři?🙂

marla86
28. bře 2016

@maslicko no to by byla pecka 🙂 ale jak rikas lepsi dve nez nic ;)
Nn, tri jsme urcite neprijeli, uz jsem byla po ovu ;) Ale bylo by to dobry prekvapko :D

byra
29. bře 2016

Ahoj holky, tak jak je po svátcích? Já jsem dnes 21 DC a a 6DPO. Jsem nachlazená, včera jsem se vzbudila s knedlíkem v krku, zasoplená a v noci jsem kvůli kašli nespala. Nemáte tip na nějaké léky, ať se nemusím hnát do stopanginu, stoptussinu, ibalginu apod.? Zatím jsem měla zázvorový čaj

jajinka147
29. bře 2016

@maggie_ teda to mě ten duch mrzí, byla jsem na dovče teď 5dní a těšila jsem se, až si přečtu, která z vás našla konečně vytoužené // 🙂 kolikátý DC jsi? já to měla včera dostat a nic. Ale jelikož si pořád myslím, že ovu nebyla, tak to ani nijak neřeším, v Lednu jsem to taky dostala až 34 den,asi je tělo jen rozhozené pořád ☹ na dovču jsem si nakoupila hromadu tamponu kdybych to dostala dřív :D dneska ráno jsem si říkala, at už to dostanu a můžeme začít znova.. kamarádka je ve 4měsíci a když jsem ji teď viděla, uplne jsem jí to bříško záviděla, i když ji to hrozně přeju.

@maslicko krásné úterní ráno, teda to není možný, ty si to teda umíš pořádně vybrat ☹ co říkal manžílek na to že půjde na spermio? vzal to dobře? tak snad s tím už teď budou pořádně něco dělat a dočkáš se co nejdříve...

@maikiepoint tak jak sis užila volno? já nádherně, nemyslela jsem na to, jestli jsem nebo nejsem těhotná. řekla jsem si, že pokud to má přijít tak to přijde.. už by mi z toho muselo hrábnout. Včera jsem to měla dostat a nic.. a ani jeden příznak, že bych mohla být v tom a navíc si fakt myslím, že nebyla ovu tak ani se nechystám testovat.. jak to vypadá u tebe?

jajinka147
29. bře 2016

@byra ty jo tak to jsi mě docela nahlodala, že možná ještě jeden měsíc zkusím testovat tím prenatalem. protože tenhle měsíc fakt vůbec nic.. teď to ještě dostat, 🙂

byra
29. bře 2016

@jajinka147 zkus testovat, bude tě to stát max. 80 Kč (nebo kolik ty testy stojí 🙂), jinak poctivě piju drmek, do půlky cyklu i kontryhel, občas jsem to míchala - tu bolest co jsem zažívala - to byla síla 😠 je možné, že pozitivní ovutest byl ve středu a břicho mě bolelo až v sobotu?
jinak od té soboty mě pořád popichuje na pravém vaječníku.

jajinka147
29. bře 2016

@byra to je pravda, to už mě nevytrhne 🙂 taky mám kontryhel koupený, hned jak to dostanu tak začnu pít. a drmek moc není prý dobrý? a ten piješ teď? já tak když podle testu měla min.měsíc ovu tak břicho nic až za několik dní. a V lednu mě 2dny po ovu tak šíleně bolelo břicho, hlavně po dosednutí atd.. a nic z toho, teď zase levá strana, už tak týden, chvilku popichuje pak nic.. takže já už na to moc nereaguju 🙂 kolikátý DC jsi?

marla86
29. bře 2016

@jajinka147 tak to je vtipny, taky jsem se vratila z dovoleny a taky vezu tampony zpatky...

byra
29. bře 2016

@jajinka147 kontryhel 2x denně do 14.dne, drmek po 14.tém dni 1x denně. Drmek mám pouze ty kuličky, nemám možnost v práci to vařit, takže to nasypu do konvice na čaj, zaleju vřelou vodou a nechám luhovat. Pak popíjím - chutná to jako pepř (ono se mu říká mnišský pepř, ale pozor - snižuje chuť na sex - dřív se to dávalo mnichů v klášterech, aby neměli choutky 😀 ).
Od ovu jsem drmek neměla - zapomněla jsem pytlíček v práci, ale dnes si ho uvařím - měl by se pít nalačno, ale to nedám. jinak spíš doporučují udělat tu tinkturu z kuliček, prý je to silnější.
Testovala jsem teprve druhý měsíc (v únoru na testu bylo prd po celý cyklus), nasadila jsem drmek a ejhle, ve středu se na mě smál pozitivní ovutest - pocitově jsem to nikdy nezažila, nebo si to nepamatuju (HA jsem brala od 19let, tj. nooo - když teď přemýšlím - 11 let a o nějaké ovulaci jsem neměla ani páru).
Kontryhel doporučuju koupit sypaný, ne sáčkový.
Jinak jsem jsem 21DC.

marla86
29. bře 2016

Holky jak se uziva ten drnek? A muze se kombinovat s kontryhelrm?

marla86
29. bře 2016

@marla86 tak @byra byla s odpovedi rychlejsi nez jsem polozila otazku :D

byra
29. bře 2016

@marla86 paní v bylinkářství mi říkala, že právě drmek s kontryhelem se můžou kombinovat - nabízela mi i namíchání různých směsí

jajinka147
29. bře 2016

@marla86 tak to je opravdu vtipný :D taky si říkáš už aby to přišlo, aby přišel další měsíc, kdy to třeba vyjde? 🙂

@byra ju děkuji za radu, tak to zkusím příští měsíc, teď už asi nemá cenu nic pít. 🙂 počkám o konce týdne a uvidím 🙂 Já si koupila sáčkový je moc dobrý, proč myslíš že lepší sypany?

byra
29. bře 2016

@jajinka147 drmek můžeš začít pít kdykoli 🙂
tak ono když vysypeš kontryhel ze sáčku, tak je to spíš pomalu prach, kdežto sypaný vidíš kusy nati - měla jsem oboje. Taky mi ten sypaný přijde silnější (ale to je možná jen můj dojem). Nevím, já osobně dávám přednost tomu z bylinkářství, ale v některých lékárnách mají i sypaný

jajinka147
29. bře 2016

@byra tak já se ho pokusím dneska nebo zítra sehnat 🙂 co Sarapis soja nečetla jsi o něm?

byra
29. bře 2016

@jajinka147 sarapis jsem někde v diskuzi zahlédla, ale prý se to doporučuje spíš při menopauze ne? Drmek a kontryhel jsou profláklejší 😀 případně ještě gynex a jeřáb ptačí

marla86
29. bře 2016

@jajinka147 Přesně 🙂 Já mám navíc dlouhý cykly takže to čekání je fakt hrozný... Ale dneska už mě trochu pobolívá břicho ;)

maggie_
29. bře 2016

@jajinka147_ Ahoj 🙂 jen tak na úvod @byra má pravdu určitě si kup ten sypaný kontryhel 🙂 (BENU lékárna)........Jinak jaký DC jsem? Nemám ponětí.......ještě pořád špiním a docela dost...už to je 26 dní....Holky ani nevíte, co to je za peklo....a za týden "To mám dostat" 😀 nemám tušení co z tohohle vznikne 😀 vážně......A jinak jak sis užila dovču? Odpočala sis? 🙂

jajinka147
29. bře 2016

@marla86 mně tak týden vždy jen popichuje. 🙂 moje známá mají doma neštovice, ještě jsem je neměla, tak vůbec nevím, pořád si říkám, že třeba nějaká naděje tam je a mám strach abych je nedostala.. Tak nevím jestli nakonec nemám zkusit test, což jsem vůbec nechtěla..

marla86
29. bře 2016

@jajinka147 a kolik dnů jsi po ovu? My jsme se právěže v ten pravý čas nesnažili ☹ takže o to víc už bych chtěla se zase do snažení pustit 😕

byra
29. bře 2016

@maggie_ to jako špiníš 26 dní v kuse?

jajinka147
29. bře 2016

@maggie_ ještě pořád? ty jo tak to je mazec.. to už sis vybrala na další MS dopředu, nechápu jak bys mohla hned zase krváce, když špiníš pořád. Tak to jsem zvědavá co přijde. dovču jsem si užila moc, relax, skvělé jídlo.. neřešila jsem případné těhotenství.. prostě pohoda.. 🙂 vzala zásobu tamponu a vyrazila :D

@marla86 právě, že jsem testovala a celý cyklus bílo.. takže si myslím, že ovu nebyla. Nijak sme se nesnažili prostě na to párkrát vlítly zrovna když byla chuť protože jsem ani nevěděla jestli a zda vůbec ovu mám ☹ to se ti nedivím, jak to že jste se nesnažili?

drabkova_zuza
29. bře 2016

Ahoj holky, tak koukám že jste si prodloužené volno užili pěkně 🙂 já jsem ho spíše prolenošila doma nebo na procházkách.. nevím jestli je to "jarem" nebo hormony ale jsem neskutečně unavená, nestačí mi ani 9-10 hodin spánku :D
jinak podle doktora měla být ovu pátek/sobota.. to ale na testech byla jen slabá čárka.. asi se ale dostavila včera, dopoledne jsem měla čárku nejsilnější ze všech co jsem kdy měla.. nebyla stejně silná jako kontrolní ale takto silnou jsem ještě nikdy neměla.. taky mě včera neskutečně bolelo celý podbříšek, přišla jsem si nafouklá jako balon a dnes je na testu bílo.. Myslíte že to mohla být ovu? 🙂
a příteli se (poprvé) zdál sen že jsem těhotná 🙂
Takovéhle jarní počasí úplně láká k tomu se množit 🙂

marla86
29. bře 2016

@jajinka147 já už ovu testy dělat nebudu! akorát mě matou, mám celkem silnou čárku pořád 😒 Ted jsem měřila první cyklus BT, a mám uplně ukázkovej graf - až na to, že je bohužel neuvěřitelně dlouhej... Takže příští měsíc prostě bude sex obden v období, kdy jsem ted vysledovala ovulaci a testama se nubudu stresovat.
Tak třeba u tebe ovu byla jen jsi ji nezaznamenala a budeš nakonec mile překvapená výsledkem 😀 😉

marla86
29. bře 2016

Holky, omlouvám se za dnešní online reportáž a možná až přespříliš detailů 😝 ale hlásím 1DC 😀

maggie_
29. bře 2016

@byra_ Jo přesně 😀

@jajinka147_ Ještě pořád, už mi z toho hrabe, věříš? 😀 no právě mě taky zajímá co pak přijde, jako silnější MS či co? ....tak to je super, a kde jsi byla na dovče?

byra
29. bře 2016

@marla86 nasaď kontryhel a drmek

byra
29. bře 2016

Holky ovu skončila v sobotu, od pondělka mám bodání (někdy takové táhlé) tam jak je pravý vaječník - máte s tím někdo zkušenost? Do toho jsem nachlazená ☹

jajinka147
29. bře 2016

@marla86 no tak skvělé, tak to zase tak dlouhé čekání neylo :D nechala jsi mě v tom čekání samotnou :D ne dělám si srandu, aspoň ti to rychle skončí a vlítnete na to 🙂 min. měsíc jsem si říkala, že se to povedlo a nic.. takže tomu moc nevěřím ale uvidíme 🙂

@maggie_ to ti teda věřím. :D to by mi už taky hráblo.. 🙂 a že ti Dr. nedal třeba nějakou injekci na zastavení, přeci to není normální takovou dobu pořád špinit ne? byli jsme na wellness prodlouženým víkendu. a co ty o velikonocích? neschneš ? 🙂

marla86
29. bře 2016

@byra kontryhel piju, ten drmek zkusím, jen se tento týden nedostanu do bylnkářství tak zkusím lékárnu, ale tam nevim jestli budu úspěšná...
No některý holky psaly, že je bolí podbřišek klidně i týden okolo ovulace a i po, ale já teda zkušenost nemám... Třeba je to dobré znamení ;)

Strana