Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Takže během 24-48 hodin nastane další ovulace, drzte palce😇 už se mi opravdu stýská po tom malickem,vonavouckem miminku❤
Ahoj holky, moc vás nestíhám dočítat, nevím poslední dobou kde mi hlava stojí , v práci je toho hodně, pak na zahradě a začali jsme s rekonstrukcí takže fakt nestíhám nic , promiňte ... tak kolik nových těhulek ? 🙂 Já dneska 3DC , ale úspěch - poslední cyklus ( sice podle BT určitě anovulační) jen 43dní , oproti 55 minulý cyklus je to posun kupředu
@ange_de_la_morte nevím, kdy jsi psala naposledy, ale moc nás neubylo, spíš naopak.. Tak hlavní je, že se člověk prací zabaví 😉, já jsem si pro srandu taky pořídila teploměr a měřím, ale protože mi přišel až 12DC, tak tento cyklus ještě nebude kompletní (mám většinou 26 dní cyklus), teplota jde vlastně pořád kolmo nahoru. Za týden budu vědět, zda se zadařilo 🙂.
Tak pokud jsi měla minulý cyklus anovulační, tak tento by mohl být pěkně... opozitní, co? 😉 🍀
Je to pech. Chlap přijede až ve čtvrtek, to budu 8dc, bude tu do 10dc a pak zas na 4 dny pryč. Tak to vypadá, že teď už nám zadařilo jen po velké haluzi. ☹
@nicina12 těhu
Ahojky holky jak se mate dneska?jsem nějaká smutná dneska možná to je tim ze uz hen 2dny v praci a končím a holky me to dávají sežrat 😢 😢 koupija jsem jim zákusky na rozloučenou.s přítelem se těšíme ze ze budeme víc s polu ale mrzi me jen od holek ze si mě dobírají 😢 dneska mam noční poslední a pak už jen rani a končím. Byla bych rada za miminko uvidíme jesli se zadari
Sexik s přítelem mame často 29.3. 2.4. 7-8-9.4.pak byla MS slabá skorem nic spineni pak sex byl 15.4. 22.4. Tak uvidíme jesli se zadari
@tornadolu hele z budoucích bývalých kolegyň si nic nedělej- už tam nebudeš pracovat, tak přece tě nerozhodí! 😉
@lavender19xx ja vim 😉 pokusím se ty dva dny na to nemyslet a bude po všem dneska jsem se pustila do vaření plněný bramboroví knedlíky s uzeným masem a k tomu zeli s cibulkou tak snad bude přítelovi chutnat a ještě okurkovi salát 😉
@tornadolu tak ale... to se nedělá, takové chutě! 😀 Teď už zase myslím na jídlo, sakryš... to je tak, když mám zdravý lehčí oběd.
@lavender19xx 😁😁 jednou za čas zřešit 😁
@tornadolu
@lavender19xx já se dneska taky nacpala... Šla jsem si na meníčko. Tak místo obvykle zeleninové polévky s celozrnnou bulkou sem si dala pěkně polivecku a stejka s amerikanama 😀
@krisatko další taková, dobrá! Zítřejší oběd nebude zdravý, jak chcete! 😀
Ono i kdybyste tu nepsaly o svých hříších, tak moje tělo začíná jet na vlně PMS a zase si žádá zakázané věci, takže... 😉
@lavender19xx taky jsem si všimla, že mám před tetou "žravou" ... Ta ale končí s koncem návštěvy a pak už zase zdravě hravě ....
Jo a... Už jsem sedla na koně. Bylo to moc fajn. Musela jsem bez sedla, protože je to stále tlustoprd, ale vůbec nezlobil, i když nebyl pod sedlem víc než půl roku.
@lavender19xx : tak to je dobré s teplotou ne ? Tak doufám že už nespadne 🙂 ... no je prava že nemám ani moc času myslet na to kolikátý jsem DC a kdy bude miminko, u mně hlavně podle kalendáře vychází že během ovulace bude manžel zase na cvičení ( i když v případě mých cyklů stejně těžko odhadovat jestli a kdy ovulace bude) 😀
@krisatko : sleduju že se u vás snažení také více řidí tím kdy je chlap doma než podle menstruačního kalendáře
@tornadolu @krisatko : holky jak máte žravou jen jako příznak blížící se MS tak jsme na tom ještě dobře, já mám žravou denně - vždy na večer ... dnes jsem si na večeři dala zapečený lilek, cuketu, brambor se sýrem, pak jsem spráskala pytlík sýrových chipsů, 2 Horalky, sáček kešu oříšků, jedny černé olivy, půl velké bagety s žervé a teď dojídám bylinkové preclíky ( omlouvá mne snad jen to že jsem strávila 3 hodiny ve stáji sledováním novorozenehé kůzlete - jo a k tomu padlo půl láhve vína) ... takže ještě někdo máte pocit že žerete ? 😀
@ange_de_la_morte hezky pěkně
Tak jsem holky dělala dnes ráno test a přijde mi že tam mám ducha ovulační test jsem zkoušela 15.4 a sílil takže ovu bych řekla že mohla být 16-17 možná i 18.4 hrozně mě pichalo v podbřišku a bolely záda tak jsem si říkala že to dostanu dřív a nic pak teď čekám od pondělí na ms a nic včera mě bolel podbřišek a záda tak, že jsem si musela na chvíli sednout, tak jsem na smířená s tím, že z toho nic nebude i dr. Mi v podbělu řekla, že sliznici mám 8mm že dostanu hned krámy a nic .. mohlo to být uhnízdění? Včera pouze jak jsem se utrpěla tak jsem hnědé spinila, ale jen jednou ..Nějak to nechápu ..Vidíte na testu něco?
@hanny1994 Tak teď jste mi udělala velkou radost. Já tomu nak nemůžu uvěřit 🙂 Byla jsem smířená s tím, že se nepovedlo i jak mi gynekoložka řekla no z toho nic nebude máte už sliznici 8 mm menstruace dojde hned 😀 já mám doma skoro 3 letou dcerku, ta se povedla i přes antikoncepci 😀 a zjistila sem to až kolem 4 týdne, tak tohle všechno je pro mě nové ..Bojím se aby to nebyl jen falešný duch ..Je to první měsíc po vysazení antikoncepce ..Menstruace jsem už dostala po vysazení . Byl by zázrak kdyby se podařilo na poprvé 🙂 Přítel by se zbláznil radosti v červnu teď máme svatbu tak už by jsme byli 4 🙂
@luzca11 tak oni to berou podle čísel a na uhnízdění by měla být ta sliznice víc než 1cm, to jí nemůžeš mít za zlé.
Pokud jsi teď vysadila HA, tak ten cyklus ještě není ustálený (tudíž nemůžeš 100% říct, že máš 2-3 dny zpoždění 😉), tak se teď modli, aby se tam vajíčko fakt důkladně zavrtalo, držím palec.

@pipouska zapracovali jsme pet dni v kuse a dej se vule bozi