icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

carodejkasnu
17. kvě 2017

@kkac83 😀 tak já to zuby nehty vydržím

kkac83
17. kvě 2017

@carodejkasnu 👏 😀 Já si fakt myslím, že dřív to nemá cenu, pak je člověk akorát zbytečně zklamaný. Ovšem pokud tedy nemáš jako zálibu lovení duchů 😉

carodejkasnu
17. kvě 2017

@kkac83 🙂 ja si vzdy rikam, jak pekne by to bylo kdyby to vyslo. Ale nejsem vylozene na tom upnuta 🙂 joo obcas si test udelam, to se priznavam. Ale v hlavne mam ted prioritni stehovani.

kkac83
17. kvě 2017

@carodejkasnu Moc ti přeji, aby ti to vyšlo 😘

carodejkasnu
17. kvě 2017

@kkac83 doufam, ze se pochlubis pak ty ultrazvukem :-*
Dekuji 🙂

kkac83
17. kvě 2017

@carodejkasnu To já taky doufám 😉

ange_de_la_morte
17. kvě 2017

@kkac83 : plány jsou většinou od toho aby nevyšly ... tak to zatím zkus vypustit z hlavy a uvidíš 🙂

kkac83
17. kvě 2017

@ange_de_la_morte To máš pravdu.. Teď si jen říkám, že jestli to má být, tak to bude..a hotovo.. 🙂

lavender19xx
17. kvě 2017

@ange_de_la_morte je to možné, každopádně dnes před polednem mě pustili domů, hurá 🙂, už mě jen trochu tahá břicho, jinak to jde. Na cestě mě sice předběhne i slimák, ale koho to zajímá, hlavně že už jsem ve svém 🙂.

ange_de_la_morte
17. kvě 2017

@lavender19xx : jojo doma je vždycky lépe 🙂 tak spočívej a relaxuj

kacenka0705
17. kvě 2017

Ahoj holky mam takovy dotaz
S pritelem se snazime o miminko a jsem 20Dc. Uz 3 dny mam takove zvlastni tlaky v podbrisku a sem tam me pichna na jedne i druhe strane podbrisku. Ten tlak je vazne zvlastni v podbrisku jako by me tam neco pnulo hlavne v leeze na zadech. A od vcera me boli v krizi. Chodim casto na malou ale nastydla opravdu nejsem ani me nepali pri moceni nic. Hlavne zanet.moc. mechyre poznam mela jsem ho uz nekolikrat. Tohle je vazne jine. Ovulace byla pred par dny takze ta to taky neni. Je mi hlavne tak zvlasne jinak. Vim ze na tt je jeste brzy. Ale zajimalo by me jestli by to mohlo byt zacinajici tehotenstvi a jestli ma nekdo s temito priznaky zkusenost. Protoze uz jsem opravdu bezradna. Dekuji vsem za kazde pismenko 🙂 Kata

anyt9178
18. kvě 2017

@kacenka0705 ahoj taky se snazime s pritelem uz nejakou dobu a mam ted podobne priznaky a pocity jako ty od 21dc + jsem jeste tri dny spinila tak jsem taky zvedava 🙂 kdyby ne(mela) dorazit ms? Me v patek nebo v sobotu

kristyn.g
18. kvě 2017

@kacenka0705 já těch příznaků měla a vždycky nic... ale kdo ví 😀

ange_de_la_morte
18. kvě 2017

@kacenka0705 : když jsme se snažili o první dítě, měla jsem prakticky každý měsíc milion příznaků ( i podobné jak píšeš) ... a ten měsíc kdy jsem to nestíhala sledovat protože jsem měla fofry ve škole a na praxi jsem otěhotněla - ten měsíc jsem neměla žádné příznaky a byla jsem si jistá že určitě nic, a ono se povedlo ... chci jen říct, že tyhle symptomy jsou strašně vsugerovatelné - alespoň u mně to tak je

kacenka0705
18. kvě 2017

@anyt9178 me 25.-26. Kvetna... tak uvidime kazdopadne dej vedet. Jeste si netestovala? Dneska v noci jsem nemohla usnout jak me bolely zada a takovej tlak az trochu bolest v podbrisku. Musela jsem si lehnout skoro az na bricho a to nejsem zvykla takhle usinat.

tornadolu
18. kvě 2017

Ahojky holky tak MS už zkoncila tak můžeme se snažit dal, koupim si ten gel pro snažení tak uvidíme 😉 jesli se poštěstí mohlo by

anyt9178
18. kvě 2017

@kacenka0705 testovala ale cca 7 dpo tak ze tam nic nebylo 😀 ani si nejsem jista kolik dpo presne jsem 😀 obcas to mam rozhazene no me dnes v noci taky tahlo bricho takova tupa tahla bolest a i ted me obcas dloubne urcite dam vedet a ty taky

kacenka0705
18. kvě 2017

@anyt9178 urcite dam vedet snad nam to vyjde 🙂

anyt9178
18. kvě 2017

@kacenka0705 snad ju a kdy budes testovat? Nebo pockas na ms?

kacenka0705
18. kvě 2017

@anyt9178 testovala jsem a negativni urcite je na to brzo 🙂 kazdopadne budu testovat az jestli dorazi ci nedorazi ms tak za tyden

carodejkasnu
18. kvě 2017

Tak jsem si koupila kyselinu listovou 🙂 prý ideal pro snaživky s prvni trimestr. Dneska jsem byla u kamosky. Ma neschopenku, minulý ctvrtek byla na umělým a pristi tyden se otestuje. Sice priznaky uz ma, ale ty mela i diky hormonum nedavno taky. Snad ji to vyjde

anyt9178
18. kvě 2017

@kacenka0705 jj je jeste brzo ja pockam na vikend a zkusim testnout i kdyz uz ted mam z toho vite 😂

kacenka0705
18. kvě 2017

@anyt9178 to ja taky :D dej urcite vedet a drzim palecky

anyt9178
18. kvě 2017

@kacenka0705 ty taky taky moc drzim palecky 👍😉

pokecka30
19. kvě 2017

ahoj holky, snažíme se třetí mšsíc, na testu duch? co si o tom myslíte...vidíte ho?

denisa3101
19. kvě 2017

@pokecka30 to nebude duch 😉 potichoucku gratuluji a ať // krásné sílí 😉

pokecka30
19. kvě 2017

@denisa3101 Děkuji, uvidíme, co z toho vyleze 😀 testnu zas za dva dny...díky za tvou reakci 😉 Ja uz si říkám, že to vidím třeba jen já, tak mě zajímal názor ostatních... 😉👍
👶

kkac83
19. kvě 2017

@pokecka30 Přesně tak, žádný duch, ale krásná čárka 😀 Ať hezky sílí 😉

ange_de_la_morte
19. kvě 2017

@pokecka30 : to je regulérní čárka, běž se podívat do skupinky Snažilek jak tam holky loví duchy podle mně na bílých testech 🙂 .... ať čárka jen sílí ... jinak máme skoro stejně staré první dítko 🙂

janina29k
19. kvě 2017

Ach jo proč se mě každý vyptává: a kdy už konečně budete mít druhý dítko? A proč jsi mi neřekla, že ta a ta čeká další? Aby Matýsek nemusel do školky, stačí s pořídit druhý ( naštěstí do školky ho vzali).
Už z toho šílím!!
To nechápou, že fakt nehodlám roztrubovat, že se nám nedaří? Že mě strašně bolí, že jim se to povedlo aniž chtěli a děti budou mít od sebe 13měsíců?
Začala jsem se intenzivně učit šít na stroji, abych na to nemyslela, ale jak na to nemám myslet, když v hlavě mám jen to, co bych tomu malýmu prďolkovi chtěla ušít?

Strana