Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@janajens Co to čtu?😢
@tuliii No uvažuji že si ráno zajdu pro testík,jen nevím jaký si mám koupit :D Je jich moc nějaké zkušenosti s testíkama?
@oveckaluky ano bohuzel sneaks may testing us by Jen stinek take to ask odeslo
@janajens Třeba ještě zesílí...
@oveckaluky tomu is bohuzel neverim. Byla bych 16dpo a asik stacila Alabama ms a odeslo to s ni😢
@janajens A Tys to mezitím měla? Já myslela, že ne, že proto jsi testovala...
@oveckaluky ja prvni den spineni druhy den to bylo silnejsi a to test zesilil a treat den spineni do odplledne pak uz nic
@janajens jestli zesílil a pak zase zeslábl, tak to asi fakt nic ☹ To je mi líto 😢
@oveckaluky ano presne tak uz neni duvod testovat
@oveckaluky tak jak jsi na tom
Nazdar ženy 🙂 tak já jsem nejspíš 5DPO a měřím teplotu dvakrát denně (po obědě si vždy chvilku spocnu tak pak). Ranní teplota se drží 36,4 a odpolední se postupně od 36.6 šplhala na včera 37.0. tak uvidíme 🙂 tentokrát jsme to snažení trefili přesně v plodných dnech 3* plus přímo v den ovulace (asi 😀 ) .... Akorát mě štve, že se dneska vrátil z dovolené ten kolega co odhazi a opět je nachlazený. Chrapti tady a posmrkava, bojím se aby se zas kvůli němu něco nepos..lo
@janajens Pořád stejně, břicho bolí jen chvílema a nijak moc, to už dýl než týden, špiním pořád stejně, už druhý den - vložka čistá, jen na papíře po WC, dneska trochu míň, ale ne o moc...no uvidíme, počítám, že do večera nebo během noci se to rozjede, mívám to tak den dva před MS...
@kacenka0705 Chjo, to je divne. A nezacinas spinit? I kdyz mne tenkrat zeslabla a ten den, co uz vubec nebyla, jsem zacala spinit a pak krvacet.
Mas i jiny test, kdo vi, jestli to nemuze mit vliv... A jak se jinak citis?
Tak už je to 2 den co se měla dostavit MS a nic ale čárka na testu pořád slabá a na jiném mám plus 21.8. mě čeká kontrola tak snad to bude 🙂
@tuliii Jak jsem psala no, jsem chudokrevná a mám žrát magnezko, jsem strašně imomřivá - i když je v baráku 22 tak stejně spím v triku a teplých ponožkách, ne li v mikině. Navíc mám nízký tlak. Takže se těm teplotám v "normálu" kolem 35,8 nedivím. :D Tož uvidíme no. Včera teplota spadla na 36,0 a dneska zase skočila na 36,4 🙂
Ahojky děvčata,omlouvám se že vám sem leží po takové době ale chci vás poprosit o radu.V pátek mi byla dána vyvolávací injekce na menzu.vcera jsem to dostala a začala jsem měřit bt.ta byla 36.9 a dnes je 37.4 je možné že včera proběhla i ovulace při začínající mrnstrulaci? Nebo má na tu vysokou teplotu vliv ta injekce? A je vůbec možné takto otěhotnět?
@tuliii nene nespinim ani nekrvacim nic. Zpozdeni mam 14 dnu. Uz jsem z toho fost nervozni. Muj dr. Ma dovcu takze budu tam moct az za tyden. Vcera jsem si k veceru delala dalsi mamatest a carky druha byla ale slaboulicka skoro ani nesla vyfotit ale videt byla. Tak vubec nevim. Jinak jsem celkem naladova a pritel si vsiml ze se mi zvetsila prsa. Obcas me popichuje v podbrisku a boly i zada. A unava je u me docela velka uz dvakrat jsem pres den usnula a to se mi fakt nestava. Je mozne ze bych byla tehotna ale test by mi stale nic neukazoval poradne? :( uz jsem z toho zoufala
@kacenka0705 Taky jsem cetla takove pribehy, ze holkam testy neukazovaly nic nebo jen slabe, a presto tehotne byly. Ale u tebe mi bylo divne, zes carecku uz mela a pak zas ne. Ale mohlo to byt typem testu. Byt tebou, asi bych si zkusila koupit jeste ten stejny test, ktery jsi mela slabe pozitivni. Jinak ty priznaky opravdu nasvedcuji, ze bys těhotná byt mohla...
@zlatickon Ahoj, ja nikdy tuto injekci nemela, ale s bazalni teplotou to mam na zacatku M takove zvlastni. Co jsem za par mesicu vysledovala je, ze mi prvni nebo druhy den trosku klesne klesne, ale tak treti nebo ctvrty taky klidne o par desetin (i ctyri) stoupne treba na dva dny, a pak teprve klesa pomaleji. Treba az 7. nebo 8. den cyklu mam zase nizke teploty (predovulacni). A jiste tehdy ovulaci nemam. Takovy skok sem tam muze byt, ale vubec nic to nemusi znamenat. Po dvou merenich nepoznas absolutne, ale absolutne nic. 🙂 Ja jsem nekdy zmatena i po 4 mesicich mereni... 😀
zlatickon, myslela jsem, ze tu ovulaci jiste nemam pri tom stoupnuti te teploty (vlozila jsem tam pote jeste jednu vetu a nedava to dobry smysl 🙂 )
@krisatko Pokud bys byla nejaky 7dpo, klido by ten pokles mohl byt uhnizdeni, ale jsou to vsechno jen odhady a dohady 🙂, musela bys to mit vysledovane aspon po par mesicich... A i tehdy muze k poklesu dojit a prd z toho byt. Tim te nechci nejak zprazit. Jen abys tu teplotu brala zpocatku hodne s rezervou 😉. Kazdopadko kdyby to vyslo, bylo by to super a hned bys mohla teploměr soupnout zpět do supliku 😀
@kacenka0705 No máš to koukám taky pěkně napínavé.... Já měla úplně slabounkého ducha minulý cyklus, mrcha se spozdila, ale asi ne dostatečně dlouho aby se to udrželo. A teď nevím. Pořád mě pobolívají prsa, ale tož nevím no, to mi dělává poslední dobou dost často. A na září jsem se měla objednávat na preventivku, tož nebylo by špatný, kdybych to už nedostala a místo preventivky se objednávala na první poradnu 😀

@anickaaa28 Drzim palce, ale myslim, ze to ani neni potreba! 😉 Kdy budes zkouset testik?